Reno2001 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 halbinka ma rację: "co się stało ...". Nie ma co dywagowac: "co by było gdyby". Maluchy juz SĄ. Chcę tylko wierzyc, że sunia faktycznie zostanie wysterylizowana, bo już nie raz zdażało się, ze pomagałysmy poznajdowac maluchom domki za przyrzeczenie sterylki suki a potem najbardzie zainteresowany z dogo znikał i tyle go widzieliśmy...do następnego miotu. Przepraszam, że tak piszę, ale sami ludzie nie pozwalają nam wierzyc w ich słowa. Koszmarnie dużo w tym roku szczeniąt :shake:. KOSZMARNIE! Trzymam kciuki za dobre i ŚWIADOME domki dla maluchów. Quote
nutrja Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Do oddania pozostały tylko suczki, panowie są zarezerwowani. Quote
Reno2001 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='nutrja']Do oddania pozostały tylko suczki, panowie są zarezerwowani. pozdrawiam e. kawińska No i moja teoria sie potwierdza. Ludzie wolą PIESKI... Z suńkami jest duuuuużo ciężej. Ja na ogłoszeniacch mam tylko szczeniorki-suńki. Fakt, ze statystycznie rodzi sie ich więcej :cool3:. Quote
nutrja Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Dzisiejsze zdjęcia z krótkiego spacerku do ogródka i z kojca pełnego "śmieci":) Quote
vanilla_89 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 jeśli to możliwe chciałabym wziąć jednego psiaka.. mój niedawno umarł i nie wyobrażam sobie życia bez psa u swego boku... przeszukałam wiele ogłoszeń.. chciałabym dowiedzieć się jakiś szczegółów, byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuję. Mój adres email [email protected] Quote
ponkowwwe Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 a gdzie one sa do odbioru ja jestem ze słupska Quote
nutrja Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 ponkowwwe napisał(a):a gdzie one są do odbioru ja jestem ze słupska pomorskie. pozdrawiam Quote
ponkowwwe Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 mozliwe ze moglibysmy przyjac jedna sunie pod nasz dach, prosze o kontakt na maila: [email protected] Quote
halbina Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 nie ma to jak dobre pochodzenie... nawet częściowe... ;) Quote
Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 halbina napisał(a):nie ma to jak dobre pochodzenie... nawet częściowe... ;) Co fakt to fakt. Prosimy o zamknięcie wątku!!! Quote
Recommended Posts