Jump to content
Dogomania

Dalmatek Frodo (BAMSEJ Magiczna Oaza) i boksia Sara

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Może jeszcze trochę fotek? ;)[/quote]

Nie, hehe, póki co to wszystkie.
Ale właśnie licytuję akumulatorki kodaka, jak przyjdą, to się zacznie...:evil_lol:
Pozdrawiam;)

Posted

[quote name='Anusia&Saba'][URL]http://img141.imageshack.us/img141/3255/1000814bw8.jpg[/URL]
To zdjęcie jest super! :mdleje::mdleje:
Robiłaś komórką? :-o[/quote]

Dzięki. Nie..z komórki to te wzceśniejsze, takie niewyraźnie bardzo! To jets kodakiem :)

Posted

ojej, dziękuję bardzo. :-)cieszę się, że moje zdjęcia sie podobają. Choc same zdjęcia wcale nie są jakieś wyjątkowe- to moje psy! ;-)Postaram się napstrykać wiecej,jak tylko dostanę akumulator.;-) Pozdrawiam serdecznie!

Posted

U suczy minka to podstawa. A tutaj akurat siedzi na swoim (moim:shake: ) ulubionym foteliku, dupsko rozwaliła i się patrzy an wszystkich " z byka":razz:

hehe, tym nowym aparatem wreszcie mam możliwość złapania Froda w locie ( ciekawe czy kiedyś sfotografuję jak sypią się z niego kropki...:diabloti: )
Pozdrawiam;)

Posted

[quote name='aneczka23'][URL]http://img352.imageshack.us/img352/5796/dsc00248gp4.jpg[/URL] czy Sara tu robi qpę ? :loveu: prześlicznie Frodo laaaata:diabloti:[/quote]

hahaha:lol!: Nie zupełnie. Jest w trakcie siadania :biggrina:

No Frodek lata jak ta Lala, tylko u pióropusz muszę dorobić i oreł jak się patrzy!:jumpie:

Posted

[quote name='aneczka23']:crazyeye: ups, to jej nie mów czasem, że ją posądziłam. chociaż moje mają dużo taki zdjęć niecenzuralnych:p[/quote]

No nie powiem jej:lol:

Posted

[quote name='Patisa']hahaha:lol!: Nie zupełnie. Jest w trakcie siadania :biggrina:[/quote]
:crazyeye: ups, to jej nie mów czasem, że ją posądziłam. chociaż moje mają dużo taki zdjęć niecenzuralnych:p

Posted

[quote name='Od-Nowa']Frodo jest przepiękny!!:loveu::loveu::loveu:
i jego uszy rozwiane na wszystkie strony również!
myślałam,że masz tylko bokserkę a tu skryła sie dwójka ;)[/quote]

Frodo się lubi maskować. szczególnie teraz, an tym białym tle:cool3: Przekażę mu miłe słówka;)

[quote name='jbk']

Pozwolę sobie odwiedzić Was czasem :)[/quote]

Zestawienie odpowiada mi ponad miarę!:loveu:
A pozwalaj sobie, pozwalaj - jesteście tu Wszyscy mile widziani ;)

Posted

[quote name='jbk']Tylko musisz zdjęć dużo wrzucać :)[/quote]

W tym tygodniu ma przyjść dostawa z ładowarkami do mojego kodaka, także się strzeżcie :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Takie umieranie to sama przyjemność jest :loveu: :evil_lol:[/quote]

Dobra, jak tam sobie chceta. Tylko wiece, to na własna odpowiedzialność...:evilbat: