Asiaczek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Hahaha, alez moderczka:) http://img402.imageshack.us/img402/6809/1004785i.jpg Pzdr. Quote
Patisa Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Dziękuję wszystkim za odwiedziny ;] Quote
paulina2904 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 hej:D widze ze ktoś kocyk zgapił :P hahahaa świetnie psiurki wyszły ;) Quote
Patisa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='paulina2904']hej:D widze ze ktoś kocyk zgapił :P [/QUOTE] Kocyk to nie mój pomysł - wróciłam na weekend do domu i już był ( jak tylko siostra podejrzała taki w Twojej galerii ;P ) Quote
Patisa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Jeszcze wstawię jakieś opary z poprzedniej sesji, które chyba nie wiedziały światła dziennego :cool3: A tak Suczyska łapią śnieg:diabloti: Quote
Patisa Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 To chyba wszystko, co udało mi się wycisnąć z aparatu :eviltong: Pozdrawiam wszystkich :p P.S. Udanego feriowania, dla tych, którzy feriują :cool3: Quote
.Agata. Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://lh3.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S13jKMQZaSI/AAAAAAAADI4/A-F7kuFI6zU/s640/100_5262.jpg jakie doopki urocze :evil_lol: http://lh5.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S2sBqkgHOuI/AAAAAAAADS8/JNnTNVqx8WM/s640/100_5107.jpg świetnie razem wyglądają :loveu: Quote
Paula&Goofi Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://lh5.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S2sBb_zS9_I/AAAAAAAADSw/e2ByvMGIwPo/s640/100_5086.jpg Zieeeeeeeeeeeeeeeeeeew :loveu::loveu::loveu: http://lh6.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S2sEP1Uf9aI/AAAAAAAADVI/6VK0MPvU_og/s576/100_5192.jpg Jak fajnie pozuje :razz: Cudny! Pozdrawiamy! Quote
Patisa Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Właśnie wróciłam ze spaceru z psami...matko, ale spacer przy takim zaśnieżeniu, na wsi...to czysty hardcore :evil_lol: Szłam sobie po śniegu, aż w pewnym momencie zauważyłam, że właściwie jestem w pozycji siedzącej - miałam śniegu po pas :-o Psy miały po prostu bieg ćwiczebny...:lol: Ledwo się poruszały... musiały przeskakiwać z jednej zaspy w drugą. Sara robiła sobie często odpoczynki, ale Frodo nie zatrzymywał się ani na chwileczkę. Biegał bez przerwy ( a właściwie skakał ), z jęzorem po pas. Gdy do mnie podleciał, pod pretekstem chwilowej silnej potrzeby pieszczot ( a na pewno, tak naprawdę chodziło o moment na złapanie oddechu - ale przecież przy Sarci nie mógł pokazać, że się zmęczył :eviltong: ), miał śnie na czole. :lol: Byliśmy krócej na spacerze, ale zmęczyły się baaardzo - i dobrze, jest szaaaa :p U mnie przygotowania do 18nastki pełną parą - w niedzielę przyjeżdża rodzina :cool3: Ja korzystam z chwili przerwy i dosiadam się do kompa, jak ostatni nałogowiec.... :shake: ( :eviltong: ) Pozdrawiam ;) Quote
paulina2904 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Patisa życze udanej 18-nastki ;) i wyściskaj tam Sarcie i brachola Bingola :D Pozdrawiam ;p Quote
kamilka91 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Właśnie, udanej 18-nastki :razz: A jako że nie wiem, kiedy masz urodziny, to życzę Ci wszystkiego najlepszego :loveu: (mam nadzieję, że choć trochę trafiłam z datą :eviltong: :oops:) A zdjęcia, jak zwykle, super ;) Widzę, że Sarcia nieźle się trzyma i dobrze u niej ze zdrówkiem :loveu: a Frodo, jak to Frodo... biega, biega i bieeeega :evil_lol: :loveu: Quote
kajkoowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja też życzę wspaniałej 18-nastki:loveu: I wyściskaj ode mnie wariatów ;) Quote
Kalunia_C Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witam! Nadrobiłam zaległości, mnóstwo pięknych fotek i oczywiście też dołączam się do życzeń udanej 18-stki :) Pozdrawiam Quote
Patisa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Kalunia_C']Witam! Nadrobiłam zaległości, mnóstwo pięknych fotek i oczywiście też dołączam się do życzeń udanej 18-stki :) Pozdrawiam[/QUOTE] Dzięki wielkie ;) Impreza była udana i owocna ;] [quote name='Izuuus']Od nas mizianka dla Frodka i Sarci :)[/QUOTE] Wymiziane ;) [quote name='Kaja10014']Ja też życzę wspaniałej 18-nastki:loveu: I wyściskaj ode mnie wariatów ;)[/QUOTE] Dzięki, psy wymiziane ;] [quote name='kamilka91']Właśnie, udanej 18-nastki :razz: A jako że nie wiem, kiedy masz urodziny, to życzę Ci wszystkiego najlepszego :loveu: (mam nadzieję, że choć trochę trafiłam z datą :eviltong: :oops:) Tak, spokojnie, urodziny mam dokładnie 18stego ;P Mmm...ku mej radości, za tydzień przyjadą przyjaciele, również świętować xD A zdjęcia, jak zwykle, super ;) Widzę, że Sarcia nieźle się trzyma i dobrze u niej ze zdrówkiem :loveu: a Frodo, jak to Frodo... biega, biega i bieeeega :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] Staruszka, jak na swoje lata jest w niebiańskiej formie ;] Dzisiaj ganiała przez pół godz. za sankami, a potem zrobiliśmy małe wyścigi "Sara vs. Frodek" ;] Sucza, choć pocina niczym mała wyścigówka, jest jednak wolniejsza od Froda - bo ten z kolei śmiga niczym odrzutowiec o.O. ! [quote name='paulina2904']Patisa życze udanej 18-nastki ;) i wyściskaj tam Sarcie i brachola Bingola :D Pozdrawiam ;p[/QUOTE] Również dzięki i psy wymiętolone. Ale cieszę się, bo dawno nie były takie wymęczone ( i takie ciuchutkie ;> ) jak teraz, hahaha ;D Pozdrawiam ;) Quote
Izuuus Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 To może rewanżyk i jakieś fory dla Sarci, żeby tez jej się udało wygrać? :cool3: Quote
Patisa Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='Izuuus']To może rewanżyk i jakieś fory dla Sarci, żeby tez jej się udało wygrać? :cool3:[/QUOTE] Hahha...sęk w tym, że Sara miała fory :lol: Nie mogłam ich puszczać równocześnie, bo Frodek nie wiedział po co biec, i tylko uderzał z bara w Sarkę i jej przeszkadzał biec ( a ona biegła do sanek, które stały jakiś km dalej :eviltong: ). Więc Sucza leciała wcześniej, a Frodek później, bo wtedy chciał ją koniecznie dogonić...co nie było dla niego trudnością... szybki jest skubaniec, diabelnie :-o a pomyśleć, ze gdy do mnie przyjechał, to zastanawiałam się, jakim cudem ten pies nie potrafi nawet dobrze biegać :shake: Tak mi go wtedy było szkoda... zawsze mi się przypominają te jego żółte, kraczaste łapki, gdy patrzę, jak teraz śnieżnobiała kula pędzi z prędkością światła, radosna od ucha do ucha, co chwile sprawdzająca czy pańcia tez się tak cieszy jak on :p kochany jest ten bąbel:loveu: Quote
sandrulka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 cześć!!!jestem! nie było mnie ale wróciłam! pozdrawiam gorąco! Quote
Asiaczek Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Rzeczywiście kocyk podebrany pod psa:) http://lh6.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S2sBWMySPdI/AAAAAAAADSs/ciCicJBZs78/s640/100_5103.jpg Pzdr. Quote
.Agata. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Patisa ! Ty stara babo,Ty... :diabloti: Wszystkiego najlepszego,zdrowia,szczęścia,kasy,sukcesów wystawowych albo i sportowych z Frodem i Sarką.Pociechy z dzieci i w ogóle noo.. ! :drinking::drinking::BIG: Quote
WeronikaM Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://lh4.ggpht.com/_ojX4DUD-mNI/S2sBkpziIUI/AAAAAAAADS4/4PazbDuHHfs/s640/100_5095.jpg super razem się bawią :loveu: Quote
Fafela Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Sarunia się nam rozchorowała! :( Ma zapalenie płuc i gorączka 40 stopni... dostaje antybiotyk. Do tego wszystkiego wdała jej sie jakaś infekcja do oka całe spuchło i obeszło ropą. :( Na oko dostała krople. Życzcie zdrówka Purchowi! :) Quote
Recommended Posts