Mysia_ Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='Mysia_'][B]Kochane, Aronek na koncie ma równe 268 zł, a ja za tydzień musze Lence wysłać 425 zł... także bardzo proszę o uregulowanie swoich wpłat wszystkie osoby deklarujące, bo w innym razie będzie kiepsko :([/B][/QUOTE] do 268 zł dodaję nowe wpłaty (dziękuję kochane:loveu:) : 20 zł - NONA 20 zł - jussstyna85 czyli 308 zł, wciąż brakuje ponad 100 zł :( Quote
Inez de Villaro Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jutro bedzie moja wpłata, dziś zamknęli mi przed nosem bank o 16.30 :( a specjalnie pojechałam... przepraszam za opóźnienie Quote
Mysia_ Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Inez de Villaro']Jutro bedzie moja wpłata, dziś zamknęli mi przed nosem bank o 16.30 :( a specjalnie pojechałam... przepraszam za opóźnienie[/QUOTE] już dotarło, bardzo dziękujemy :loveu: 40 zł - Inez de Villaro + znajoma :multi: aha... ja od siebie mogę dodtarkowo dołożyć 20 zł, wiecej nie dam rady, strasznie dużo teraz mam wydatków :-( Czyli na dzień dzisiejszy: 308 zł + 40 zł - Inez de Villaro + znajoma + 20 zł - Mysia_ razem - 368 zł... Nadal nie mamy całości :-( Wysyłam Lence 425 zł, więc Aronek będzie na minusie... Jak w koncu znajde czas spróbuję zrobić jakiś bazarek, narazie nie dam rady :-( Quote
tomcug Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [IMG]http://drewa999.blox.pl/resource/choinka01.jpg[/IMG] Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt, upragnionego domku dla Aronka. Quote
Asia_Klero Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 I ja zycze wesołych swiat:)I duuuuuuuzo zdrówka przede wszystkim dla Aronka. Quote
rytka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mysia nie moge wyslac Ci pw masz zjeta skrzynke. Bardzo prosze o nr.konta bo zapodzialam gdzies a chce wplacic deklaracje za styczen i luty. Quote
rytka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='rytka']Mysia nie moge wyslac Ci pw masz zjeta skrzynke. Bardzo prosze o nr.konta bo zapodzialam gdzies a chce wplacic deklaracje za styczen i luty.[/QUOTE] ponawiam prosbe o nr.konta. Quote
Mysia_ Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 na tym nowym dogo zupełnie nic mi nie działa ;( nawet nie mogę usunąć wiadomości ze skrzynki :( i tym samym wysłać pw... Możesz podać swojego maila? To wyślę tą drogą? Nie chciałabym pisać numeru konta i swoich danych tutaj, bo kilka osób z forum mi to odradzało jakiś czas temu. Quote
tomcug Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Mysia_']na tym nowym dogo zupełnie nic mi nie działa ;([B] nawet nie mogę usunąć wiadomości ze skrzynki [/B]:( i tym samym wysłać pw... Możesz podać swojego maila? To wyślę tą drogą? Nie chciałabym pisać numeru konta i swoich danych tutaj, bo kilka osób z forum mi to odradzało jakiś czas temu.[/QUOTE] Mysia, wchodzisz w wiadomości, może być skrzynka odbiorcza potem zaznaczasz wiadomości do usunięcia zaznaczając okienko po prawej stronie każdej wiadomości (zaznaczone robią się żółte), na dole masz opcję wybrane wiadomości i jest tam taki czarny trójkącik, klikasz w niego, zaznaczasz opcję usuń, potem dalej i ..........koniec. Quote
Mysia_ Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 ja wiem... ale mi to poprostu nie działa... Klikam i nic :( Quote
tomcug Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A, to pewnie masz explorera. Firefox lepiej się na dogo sprawdza, chociaż i tu nie ma reguły. :shake: Quote
Mysia_ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 miałam explorera, ale dogo mi prawie w ogóle nie działało :( teraz ma opere... Doszła Twoja wpłata :) 10 zł - tomcug dziękujemy :loveu: tak było... + 40 zł - Inez de Villaro + znajoma + 20 zł - Mysia_ razem - 368 zł... 368 zł -425 zł (hotelik od 23 grudnia) ------------------- - 57 zł Do tego dodam dzisiejszą wpłatę tomcug, czyli daleje jesteśmy na minusie !!! :-( [B]-47 zł [/B] Quote
Kamila_s Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mysia...mialam problemy z netem..nie moglam nic napisac.... wrocil mi przelew,ktory zrobilam na Aronka...pochrzanily mi sie numery... moja mama jutro rano wysle go ponownie!!! balagm o wybaczenie,ale przez te swieta mialam urwanie glowy i na dodatek internet mi padl!!! jutro juz bedzie ponownie wyslany przelew na Aronka!!! Quote
Bjuta Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [B]Super, wpłaci Kamila, czyli jeszcze trzeba wysłać PW do: [/B] [B]10 zł Madziorna[/B] [B]10 zł t_Kasiek [/B] [B]20 zł madzia828[/B] [B]40 zł rytka[/B] [B]15 zł iwonamaj [/B] Quote
Mysia_ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 ale ja nie mogę wysyłać PW :( tak mi się z tym dogo popierniczyło wszystko.... Rytka prosiła o PW z numerem konta, a ja nie mogę wysłac :( Quote
Kamila_s Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 mysia..w styczniu wysle tez pieniazki Joasia z Francji...pisalam do niej ostatnio i mowila,iz szykuje przelew na Aronka w styczniu:-) za balagan z mojej strony przepraszam!! Quote
Bjuta Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jednak Rytka zapłaciła na parę miesięcy wcześniej. Quote
Kaas1 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja dziś wysłałam swoją należność. powinno jutro przyjść Quote
Mysia_ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='Kamila_s']mysia..w styczniu wysle tez pieniazki Joasia z Francji...pisalam do niej ostatnio i mowila,iz szykuje przelew na Aronka w styczniu:-) za balagan z mojej strony przepraszam!![/QUOTE] super :) [quote name='Bjuta']To ja powysyłam PW.[/QUOTE] dzięki Bjutko! [quote name='Bjuta']Jednak Rytka zapłaciła na parę miesięcy wcześniej.[/QUOTE] tak, rytka miała zapłacone do końca roku ;) [quote name='Kaas1']Ja dziś wysłałam swoją należność. powinno jutro przyjść[/QUOTE] dziękujemy za pamięć o Aronku :) Quote
Kamila_s Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ofiaruje zrobienie cegielek na Aronka :-) zrobie w pierwszym tygodniu stycznia:-) Quote
Mysia_ Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [quote name='Mysia_'] + 40 zł - Inez de Villaro + znajoma + 20 zł - Mysia_ razem - 368 zł... 368 zł -425 zł (hotelik od 23 grudnia) ------------------- - 57 zł Do tego dodam dzisiejszą wpłatę tomcug, czyli daleje jesteśmy na minusie !!! :-( [B]-47 zł [/B][/QUOTE] a dzisiaj dotarło: 100 zł - Kamila_S 50 zł - MONICA_20 bardzo bardzo dziękujemy :multi: czyli Aronek na dzień dzisiejszy ma 103 zł na koncie, teraz musimy zbierac już na kolejny miesiąc :) Quote
Kamila_s Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ooo super,ze dotarly moje....:-) mysia..w pierwszym tygodniu stycznia zrobie cegielki...pomoze to nam w hoteliku na styczen:-) Quote
madzia828 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dziewczyny sorki, że nie wpłacałam na Aronka teraz nadrobię zaległości, jestem bardzo rzadko na dogo, o pewnych sprawach zapominam, niestety nie starcza mi czasu na wszystko:-(( zaraz zrobię przelew Quote
Recommended Posts