Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

o matkooooooooooooooooo jaki przystojniak!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:
i jaki wielkiiiiiiiiiiii jezor!!!!!!!!!!!:loveu:
przepiekny jest Aronek!!!!
a w tych dmuchawcach wyglada przebojowo!!!!!!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

Się Asi udało fotki zrobić, fajnie wyszły, na tym spacerze było nas troje, zazwyczaj chodzimy tam z Aronkiem sami, nie ma szans w pojedynkę zrobić fajne zdjęcia z drugiej strony sposobów jest kilka, Aron musi iść sam bez koleżanek, wtedy mniej szaleje, musi być gorąco i on mniej szaleje, musi się mocno zmęczyć, wtedy mniej szaleje ale co to wtedy będzie za frajda dla Aronka, na spacer bez koleżanek. Za nie długo będzie rok jak jest u mnie, gdzie dom dla niego, on mocno przywiązał się do nas, do otoczenia, to nie dobrze, mam nadzieje, że ktoś w końcu go pokocha.

Posted

[B]przypominam o Aronku wszystkim osobą, które deklarowały comiesięczne wpłaty :mad: [/B]

i oczywiście dziękuję wszystkim, które wpłacają :loveu:

Posted

ja też wyślę kaskę na Aronka, pozmieniało się troszke w moim życiu, 8 maja zostałam mamą więc świat się kręci wokół córeczki :loveu: także sorki że o tym zapominam:roll: