Jump to content
Dogomania

dziadzio Aronek po wylewie i nieudanej adopcji :( Potrzebne pieniążki. ZA TM

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tomcug']A są jakieś nowe foty Aronka? Ja go już ogłaszałam, ale nie było odzewu żadnego, gdyby były nowe fotki to mogłabym znowu ruszyć z głoszeniami.[/quote]
a te na śniegu masz? :cool3:

Posted

Odnowilam allegro dla naszego Aronka:-)
[url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=558802246]Uratowany ze schronu ARON-pies Szuka domku! (558802246) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

a ja może przypomne o pięknym banerku Aronka :razz:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/aronek-po-wylewie-wraca-pilnie-potrzebne-deklaracje-wplat-na-hotelik-pomocy-117213/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/45/e77d8b5f3779ece2.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Kamila_s']mysia jak sie wstawia banerki???
zaraz wstaawie Aronka..tylko nie wiem jak???:roll::roll:[/quote]

banerek jest podlinkowany, więc wystaczy jak go zaznaczysz, zrobisz kopiuj i potem wejdź do panelu użytkownika -> sygnatura, no i wklej :razz:

Posted

Gdzieś jest człowiek, który czeka na Arona, tylko jeszcze nie wie, że Aron tu na niego czeka. U nas ok, zimę mamy na maksa, psiaki szaleją w zaspach, zdjęcia będą niebawem, wyłącznie Arona dziewczyny odizolujemy do sesji. Troszkę mnie nie było ale miałam masę problemów osobistych, no cóż życie, odszedł mój wujek przegrał z nowotworem płuc, także miałam wycieczkę do Kielc, aby go pożegnać, moja mama miała operację, Telunia moja adoptowana rok temu, najpierw miała problemy z serduszkiem teraz przyplątało się zapalenie opon mózgowych i niedowład kończyn ale wygraliśmy jest dobrze. Te wydarzenia nie miały wpływu na opiekę nad Arnim, jedzonko i zabawa była na czas. Ten psiak podnosi na duchu, on po takich przejściach wciąż się uśmiecha, wciąż jest radosny, to i ja dam radę. Komu psiaka który sprawi, że dzień z nim staje się piękniejszy a jego pogoda ducha rozjaśnia dzień i topi śnieg.

Posted

[quote name='Mysia_']dotarła kolejna wpłata na Aronka ;)

50 zł - Monica20

dziękujemy :loveu:[/quote]

Moniko ja rowniez dolaczam sie do podziekowan!!!:loveu::loveu:
dawno tutaj nie zagladalas....ale od czasu do czasu widze Cie na watkach:loveu::loveu:
ciesze sie,ze pamietasz o Aronku!!!!!!:multi::loveu:

Posted

już większośc po wypłatach :cool3: więc są kolejne wpłaty:
10 zł - madziorna
10 zł - GRZENKA
40 zł - Kaas_1
dziękujemy :multi:
no i jeszcze ja :eviltong:
20 zł - Mysia_