Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, wiem wiem....za dużo mamy watków, by je wszystkie prowadzić i kontrolować i...
Ale cóż począć, kiedy tak ciążko oprzec sie pokusie, kiedy tak ciężko wstrzymac w sobie chęć pomocy jakiemuś psu.
Wiem, że wątek na dogo to nie jest recepta na dom, ale...może...ta cholerna nadzieja...

Takie oto maleństwo trafiło do mieleckiego schroniska. Taka zajączkowa kruszynka o wzroście ratlerka. Została znaleziona nad Wisłoką bardzo niedawno, więc jeszcze jest nikła nadzieja, że komuś po prostu zaginęła, choć jak wiadomo...WAKACJE...:roll:
Suńka jest młodziutka. Wg nas ma może rok, może półtora. Jest bardzo grzeczna i przymilna.
W schronisku mieszka w tzw ogródku zaraz przy świetlicy.

Może któraś Cioteczka zna dobry domek dla takiego słodkiego maleństwa???
Tylko popatrzcie jaki ma cudniasty nosek :lol:!!!

Posted

Byly juz takie dwie prawie identyczne sunieczki tj. Zajaczek 1 i Zajaczek 2. Moze ktos w Mielcu ma jakas pseudohodowle 'ratlerkow', ze wciaz pojawiaja sie prawie identyczne psiaki.
Porownywalam zdjecia, ale ta sunia jest inna, ma inne umaszczenie lapek.

Posted

Ale umaszczona to ona jest w sumie fajnie.
Sama się dziwię, ze jakos tak się przy niej zatrzymałam i ją ogłaszam, bo choc oczywiście pomagam wszystkim psom to jednak wiekszym sentymenetm darzę te hmmm...nieco większe :cool3: (wyjątkiem była moja ALDUNIA).

Muszę pomysleć nad jakimś imieniem :hmmmm:.

A może Tycia??? :shiny:

Allegro suni:
Oto adres strony z Twoim przedmiotem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=406451612

Posted

Agusiu, ja nigdzie suczynki nie oglaszalam. Moze Terra, Reno :???:
Trzeba robic jak najwiecej ogloszen, bo tylko wtedy jest szansa na dom...ale to kazda z nas wie :lol:

Posted

Ciekawe jak Tyciulka dzis sie miewa?
Zgłaszam w tym miejscu, że zaraz po znalezieniu przez Tycię domu zakładam watek swojej wirtualnej Korci :eviltong:. Nieodwołalne!!!