martajaslan7 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 A oto moja sliczna pociecha Orsunio!!! :loveu: Mój kochany niedźwiadek już równo od trzech tygodni w swoim własnym domku!! Nareszcie szczęśliwy i zadowolony.. Quote
diabelkowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 link nie wchodzi... sprobuj wrzucic na imageshack.us jestem pierwsza :D Quote
martajaslan7 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 byłam pierwsza, ale edytowałam tytuł DIABEŁKU Quote
eliza_sk Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hurrrrraaaaaaaaa, nasz mały dźwiedź ma galeryjkę:) Quote
martajaslan7 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Tak, już od rana nad tym pracuję! :loveu: Mały niedźwiadek jest niesamowitym, mądrym i kochanym naszym szczeniaczkiem! Rośnie jak na drożdżach.. Teraz waży już 11,85 kg. A tu kolejne jego zdjątko, znad wody, z Brodów Iłżeckich! Mały Orso próbował pływać.. jednak jego pierwsze spotkania z wodą były inne niż się spodziewał, ponieważ już więcej się do niej nie zbliżył.. Prawda, że wspaniały psiak?? Nasze maleństwo podróżuje z nami wszędzie. Nie mamy z nim problemów, bo uwielbia podróże! :loveu: Quote
ewelinka_m Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :multi: bardzo się cieszę,że będziemy mogli podziwiać Orsusia częściej :loveu: Quote
martajaslan7 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 :Dog_run:Ze Stowarzyszenia OBRONA ZWIERZĄT w Jędrzejowie. Adoptowałam małego Orsusia :loveu: Jest przecudowny i przewspaniały! Polecam psiaki z Jędrzejowa! Orso ma jeszcze rodzeństwo, które oczekuje na wspaniałe domki i kochających je właścicieli!!!! :painting: :painting: :painting: Quote
martajaslan7 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 :loveu: Orso pod palmami.... :eviltong: Quote
eliza_sk Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Odwiedzę Orsunia i pozwolę sobie zaprosić na bazarek dla jędrzejowskich psiaków: Przepraszam za offa:oops: Zapraszam na MEGA BAZAREK ZE SREBRNĄ BIŻUTERIĄ, większość rzeczy nowych, z metkami - aż 42 sztuki. Dochód przeznaczony na jędrzejowskie psiaki, bo jest bardzo źle, azyl zapchany na maksa, a tyle bid w potrzebie - trzeba pomagać psiakom w terenie :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10552665#post10552665 Quote
martajaslan7 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 :loveu: Pierwszego dnia Orso zachowywał się niezwykle spokojnie.. ...chociaż martwiło mnie, że będzie chodził smutny, nie bedzie chciał jeść bądź odchoruje. Jednak nic takiego się nie stało :loveu: Orso już pierwszego dnia:lol: zaczął jeść, figlować i łobuzować... Kochany psiak!! Quote
martajaslan7 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Orso i jego przygoda z wodą.... :loveu: CZY TE OCZY MOGĄ KŁAMAĆ??? :shake: Nosek brudny - to od kopania dołków... Ostatnio coraz częściej próbuje się przekopać na drugą stronę kuli ziemskiej... :eviltong: Bardzo ciekawe świata to moje psisko Wszystko go interesuje, wszystko obwąchuje, wszystko ogląda Ma nową ulubioną zabawkę.... ......piszczącą piłeczkę.... Uwielbia balkon i gonitwy po całym domu Kocha spać na łóżeczku! Uwielbia spacerki... Quote
martajaslan7 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Nasz mały niedzwiadek uwielbia byczyć się na łóżku!!!:loveu: Orso Wygodniś!!! :eviltong: Quote
martajaslan7 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 :loveu:Mój Niedźwiadek i jego szaleństwa! Sama słodycz te nasze zabawy....:loveu: Prześlicznie rozrabia, nieprawdaż??? :razz: Quote
ewelinka_m Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ależ on jest śliczny :loveu: żeby reszcie rodzeństwa się tak poszczęściło, Quote
martajaslan7 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 :loveu: I Krzyżtopór - ruiny zamku ORSO główny zwiedzający, ciekawski wszystkiego zajrzałby w każdą dziurę, nawet i mysią... A tutaj sobie biegamy.... Chwila skupienia..... PIES na tropie przygody... Quote
martajaslan7 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 :loveu: A to już nasza wycieczka do Krzyżtoporu (Ujazd) Oczywiście bez Orso ani rusz!!! Dzieciaczki są nim zachwycone, i wszystkie chcą się z nim bawić Są również o ORSO straszne kłótnie.... ....:loveu: Orso kochają wszyscy!!!! Nic dodać nic ująć. Quote
martajaslan7 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 :loveu:Nasz kochany psiak każdego dnia pokazuje coś zupełnie nowego Dzisiaj sam podał łapę, jak wróciliśmy z parku do domu :lol: Oczywiście muszę go uczyć, że w brudnych butach się na łóżeczko nie wchodzi...:eviltong: Quote
martajaslan7 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Czas na odpoczynek.... :loveu:Męcząca ta zabawa!!! Quote
martajaslan7 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Spotkanie pierwszego stopnia... :loveu: Quote
eliza_sk Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Orso, jak na niedźwiedzia przystało-w jaskini :) Quote
martajaslan7 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Nasz piękny psiuńcia na dłuższym spacerze.... :loveu: coraz większy, coraz większy... Quote
martajaslan7 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 :loveu: słodki niedźwiadek na tropie... Quote
eliza_sk Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mały offik, ale cioteczka nam chyba wybaczy: Zapraszam na nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków: 1. Same NOWE rzeczy: marynistyczny obraz, porcelanowa karafka, coś dla wielbicieli Władcy Pierścieni, wazon z IKEA, szklany słoń i inne bibelociki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117450 2. NOWE: torebka z eko skóry, szal na plażę, stringi SEX GIRL, satynowa koszulka, kubki z nadrukiem, smycze do kluczy, minutnik, płyta CD, próbki BRITa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117447 3. I bazarek ze SREBRNĄ biżuterią, 42 pozycje, NOWE z metkami od jubilera: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117068 Quote
Recommended Posts