cropka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Nowe zdjęcie Miyamotka :) wieczorem robione więc jakość i kolory raczej niezadowalające, ale co tam...ładnemu to we wszystkim ładnie :eviltong:
Agappe Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 no to kilka zdjeć z kolejnego spacerku z chłopczykiem, który też debiutuje w tej galerii :) dzieci wcześnie zaczynają :evil_lol: :evil_lol: kto znajdzie tu Fumi????:roll: :roll: :lol:
Agappe Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 zdjęcia kolejne będą jak je obrobie.. tak po przejrzeniu wszystkich fotek widze, że chyba będe miała problem z opisaniem niektórych.. bo nie wiem gdzie jest Fumi a gdzie Kiro :oops: :oops: :oops: :oops:
Asiunia02 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='cropka']Nowe zdjęcie Miyamotka :) wieczorem robione więc jakość i kolory raczej niezadowalające, ale co tam...ładnemu to we wszystkim ładnie :eviltong: Kocham ten wiek u Akitki kiedy wygląda jak nietoperz :) bardzo mi się podoba kolor miyamoto :) Czy kolor ma taki z połyskiem niebieskim, czy tylko na zdjęciu tak wygląda ??
cropka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Asiunia02 napisał(a):Kocham ten wiek u Akitki kiedy wygląda jak nietoperz :) bardzo mi się podoba kolor miyamoto :) Czy kolor ma taki z połyskiem niebieskim, czy tylko na zdjęciu tak wygląda ?? To tylko kolorki tak wyszły bo zdjęcie w ciemnym pomieszczeniu było robione. Mi też podoba się to błekitne pręgowane umaszczenie :p, ale i tak mój pręgus jest dla mnie najpiękniejszy :iloveyou:
Mori No Kodomo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Jestem maly ale dam rade .... Iru napastowana przez maluszka Maly wezwal posilki... Iru...cierpliwa Maluszek przeszkadza wylegiwac sie Iru z Keiko Dobra partia...INOCHI-O KAKERU Halne Wzgorze I nasz ...no dobra Moj ulubieniec TENSAI Halne Wzgórze
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 czyżby odwiedziny na Halnym były????????????? a więcej zdjęć nie ma?? zawsze uwielbiałam oglądać zdjęcia takiej akiciek chmary ;) a Iru cierpliwa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Mori No Kodomo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Agappe napisał(a):czyżby odwiedziny na Halnym były????????????? a więcej zdjęć nie ma?? zawsze uwielbiałam oglądać zdjęcia takiej akiciek chmary ;) a Iru cierpliwa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cos jeszcze wkleje, troszke fotek narobilismy....a co do wizyty na Halnym to Halne odwiedzilo Nas :)
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ja uwielbiam wprost takie zdjęcia jak te od Agappe i Stitcha, gdzie jest więcej niż 1 kitka... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Stitch napisał(a):Cos jeszcze wkleje, troszke fotek narobilismy....a co do wizyty na Halnym to Halne odwiedzilo Nas :) Oj wklej proszę... Ale koniecznie wklej... :cool3:
Mori No Kodomo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Palcem w oko nie dala rady...ale nosem czemu nie ! Jagoda wypasa Akity Slodkie maluchy A Ja Cie ugryze w noge.. Czas na odpoczynek Iru z INOCHI-O KAKERU Halne Wzgorze....w objeciach Ej to miejsce jest zajete !! (TENSAI Halne Wzgorze)
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec tych przecudownych zdjęć... :cool3: :loveu:
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 [quote name='Agappe']zdjęcia kolejne będą jak je obrobie.. tak po przejrzeniu wszystkich fotek widze, że chyba będe miała problem z opisaniem niektórych.. bo nie wiem gdzie jest Fumi a gdzie Kiro :oops: :oops: :oops: :oops: Nie przejmuj się! Takie fotki warto oglądać dla .. czystej przyjemności oglądania! Naprawdę!!!:loveu: [quote name='Stitch'] Jestem maly ale dam rade .... [quote name='Stitch'] Super ujęcie!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jagoda wypasa Akity Piękne!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr.
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 kolejny spacer za nami, a jeszcze zdjęć z poprzedniego nie skończyłam.. czas ponadrabiać:oops: :oops:
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Akitka napisał(a):Kolejne, wspaniałe zdjęcia... :loveu: dziękuję :))) to leca następne :)
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Chętnie sama sprawiłabym sobie taką piękną gromadkę... :cool3::loveu:
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Fumi: urwę Ci ogon!! :diabloti: :diabloti: Kiro: nie urwiesz!!!! Aiko: ja jej pomoge :evil_lol:
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 upsssss na pierwszych 2 zdjęciach źle podpisałam Fumi.. dziewczynka oczywiscie ma na imie SHITSUKO FUMI.. przepraszam za literówke:oops: :oops:
Akitka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Świetne konfiguracje... No naprawdę, rozkoszne psiaczki.... :loveu:
Agappe Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 i ostatnia partia zdjęć na dzisiaj.. nie mam siły dalej obrabiać:oops: :oops: przegląd uzębienia ;) wampirek:loveu: :loveu:
Asiaczek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Agappe napisał(a): wampirek:loveu: :loveu: Wampirek jest the best! Pzdr.
Akitka Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Daisunia napisał(a):super maluszki ;) :loveu: wszystkie maluszki są super... akitowe i nie tylko... :loveu:
Recommended Posts