ineczka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='bety']Hi hi hi jakbym czytała swoje słowa - Inari to też był niepokorny diabełek :diabloti: starający się zdominować Gabiśkę. Czasem to wygladało niesamowicie, ale jak widać teraz panuje pełna zgoda. Myślę, że u Ciebie też tak będzie - no ale swoje musisz pocierpieć :evil_lol: nie ma tak lekko :p ;) Pzdr Bety, mam nadzieje, że i u nas tak będzie ;)
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka'] Agappe, [/B]to ja nie wiedziałam, że Ty filmik kręciłaś :eviltong: bardzo fajny tylko szkoda ze taki krótki. he,he widzę, że czekałaś na moje przyzwolenie na publikacje spacerowych fotek:eviltong: czekamy na fotorelację [/QUOTE] no to zaczynam obrabianie ;) tak swoją dorgą jakoś wcześniej nie pomyslałam o tym, że można filmiki kręcić :oops: :oops: :oops: następnym razem trzeba zadbać o dłuższe :))
Iwona&Wiki Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka']Bety, mam nadzieje, że i u nas tak będzie ;) Pewnie, że będzie... za jakis czas oczywiscie:evil_lol: ;)! Za masz teraz już WŁASNEGO POMARAŃCZOWEGO pluszaka!:eviltong: A jaki on aksamitny:loveu:
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 zaczne tak baaaardzo powoli :) na tych zdjęciach Fumi była w Polsce zaledwie tydzień - pierwsze spotkanie Anaty i "małpy" :evil_lol: .. Aiko jeszcze nie bardzo akceptowala fakt pojawienia sie nowej maskotki w rodzinie, więc na następnych zdjeciach będzie siedziała tyłem do Fumi i Anaty
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Iwona&Wiki'] Cześć Izis! :-) Witam Witam. O moje sliczności kudłate są :-) Piękna panna z niej :-) całuski od babuni :-)
Izis Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='ineczka'] Izis, bardzo fajna fotka naszego braciszka.:loveu: No zrobiona dzięki uprzejmości Rosanny od ślicznego samoyeda importa z Węgier. Mam pytanko co z tą książeczką bo gapa miałam ją z sobą ale nie przekazałam ;-) jak w tym kawale ;): - Wnuczku jak się nazywa ten wstrętny Niemiec co mi te wszystkie rzeczy chowa? - Alzheimer dziadku... :evil_lol:
Agappe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 wyprowadzanie Anaty przez Fumi Fumi:stój!! gdzie idziesz???? Fumi: no dobra możemy iść w tą stronę Fumi:no chodź!!!nie ociągaj się!!! Fumi:Stój!! nie w tą strone miałysmy iść!!!
ineczka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Izis, z tą książeczką jakoś nam się bardzo nie pali, z tego względu chociażby, że szczepienia przeciw wściekliźnie i inne takie tam mamy w paszporcie, tak więc przy okazji.. Iwonko, masz racje mamy wreszcie pomarańczowego "pluszaka", a tak serio to oprócz wyglądu nic więcej nie ma z maskotki;) Agappe, fotki super,(faktycznie nasza Lalcia była bardzo obrażona,na fotkach odwrócona tyłem i jeszcze schowana za moimi nogami, teraz jest już lepiej). he,he jak widać wystarczył tylko tydzień z naszą Lalą, a mały Fumiszon już wie jak się inne pieski na spacer wyprowadza. Jak do tej pory to Aiko ciągała wszystko co się było przypięte do smyczy. btw. bardzo nam miło, że się pluszak podoba, w końcu to każdy maluch jest fajny :eviltong:
Akitka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Agappe']rozumiem, że mówisz o facecie psie? ;> :evil_lol: :evil_lol: no jak najbardziej, ale przy okazji: czy Anata myje głowę Twojemu mężczyźnie? :cool3: Bo nie odpowiedziałaś... ;) [quote name='Izis']No mieli mieli aniołka. Mała była najgrzeczniejsza z całego miotu ;-) No to teraz muszą przecierpieć... :p [quote name='ineczka']a więc od początku: Akitko, dlaczego nie pies? hm... bo my lubimy wyzwania, he,he a tak serio, byłam świadoma mogących pojawić się problemów w związku z dwoma sukami w domu, ale znając charakter naszej Lali czyt. Aiko, mamy nadzieje, że jakoś damy sobie radę, pomimo, że Fumi jest bardzo charakterną małolatą. Na pewno się będą dogadywać, jak o to zadbacie... :cool3: [quote name='Agappe']zaczne tak baaaardzo powoli :) na tych zdjęciach Fumi była w Polsce zaledwie tydzień - pierwsze spotkanie Anaty i "małpy" :evil_lol: .. Aiko jeszcze nie bardzo akceptowala fakt pojawienia sie nowej maskotki w rodzinie, więc na następnych zdjeciach będzie siedziała tyłem do Fumi i Anaty Urocza... :loveu: [quote name='Agappe'] Świetne są te zdjęcia małej wyprowadzaczki i jej dużej koleżanki... :loveu: [quote name='ineczka'] btw. bardzo nam miło, że się pluszak podoba, w końcu to każdy maluch jest fajny :eviltong: Oj podoba się i to bardzo... :loveu: WIĘCEJ ZDJĘĆ prosimy... :cool3:
Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Akitka']no jak najbardziej, ale przy okazji: czy Anata myje głowę Twojemu mężczyźnie? :cool3: Bo nie odpowiedziałaś... ;) [/quote] generalnie Ruda liże po twarzy tylko mnie i mojego TZ.. nikogo więcej.. ostatnio obudziła Go własnie w ten sposób ;) ale za uszami i po włosach jak Ambra (widziałam filmik) Ruda nie liże
Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no to następne zdjęcia :) Fumi zaprasza Rudą do zabawy: musi tu być coś niesamowicie ciekawego :)
Akitka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Agappe']generalnie Ruda liże po twarzy tylko mnie i mojego TZ.. nikogo więcej.. ostatnio obudziła Go własnie w ten sposób ;) ale za uszami i po włosach jak Ambra (widziałam filmik) Ruda nie liże[/quote] Pytam, bo robię statystyki... :p No cóż... To Anata nie, ale i tak zostaje mi Ambra i Wiki. :p
Akitka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Agappe'] Śliczności... :loveu: No naprawdę, nie mogę się napatrzeć... :cool3:
weihaiwej Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No proszę, dwa dni mnie nie było, a tu takie nowości! Ineczka, śliczna mała! O, jak ja zazdroszczę... ledwo Iru dorosła, a już widząc taką kulkę, chciałabym znowu patrzeć jak pluszowy niedźwiadek dorasta przy mnie :) Agappe, fajnie Anata się bawi z Twoim TZ, a jeszcze lepiej z Fumi :D super filmik!
Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ciesze się, ze zdjecia Wam się podobają :multi: :multi: :multi: na dniach postaram się kolejne Aikowo-Anatowo-Fumiszonowe zdjęcia wstawić /mam jeszcze z 50 fotek, ale najpierw trzeba je obrobić :shake: i jakiś egzamin przydałoby się w miedzyczasie na uczelni napisać :evil_lol:
Agappe Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 to jeszcze jeden majowy filmik.. pt. Zwariowana wariatka ;) w roli głównej: ANATA ;) Ruda tak czasem dopada na spacerach i zaczyna latać w różne strony :evil_lol: :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=3DcethA7qTE
Akitka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Agappe napisał(a):ciesze się, ze zdjecia Wam się podobają :multi: :multi: :multi: na dniach postaram się kolejne Aikowo-Anatowo-Fumiszonowe zdjęcia wstawić /mam jeszcze z 50 fotek, ale najpierw trzeba je obrobić :shake: i jakiś egzamin przydałoby się w miedzyczasie na uczelni napisać :evil_lol: Powodzenia przy egzaminach... :kciuki: Ja na szczęście sesję mam już za sobą. :p Czekam na zdjęcia... :cool3:
Asiunia02 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Iwona&Wiki']Żeby nie być goło:oops:słownym;), proszę::lol: Prawie 14 miesięcy po sterylce:roll:: pół roku przed sterylką:roll: 4 dni przed sterylką:roll: 11 dni po sterylce:roll: 17 dni po sterylce:roll: ... Czy to ten słynny Wikiszonowy pompon?:evil_lol: Czy rzeczywiście coś w tym jest:roll:? Jest, jest !!!!! Nie tylko długość włosa, ale tez sama jego kondycja. Nawet linienie przebiega inaczej. Ostatnio znajomi zrobi sterylke Shar -Pei-ce ;) i może sie to Wam wyda dziwne, ale przybyło jej fałd. Była troche pomarszczona a teraz wygląda (podobno) 3 razy lepiej.
Asiaczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Agappe'] To jest żywe?!?!?!:evil_lol: Super Pluszak. I tak ją będę nazywała! Pzdr.
Kasia&Wojtek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Agappe'] cud miód i orzeszki :loveu::loveu::loveu::loveu: i jeszcze tak zupełnie z innej beczki - moja śliczna kocia :loveu::loveu::loveu::loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Agappe'] Kilka dni tutaj nie zaglądałam a tu taka śliczniuchna niespodzianka :loveu: :loveu: :loveu: A ten widok przywołał niezapomniane wspomnienia... Ślicznej Fumi życzymy dużo zdrówka i słodkiego dzieciństwa a Tobie Ineczko i Lali życzymy, przede wszystkim, dużo cierpliwości i wytrwałości w wychowywaniu niesfornego aniołecka :cool3:
Mori No Kodomo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Sorki za Jakosc :) Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :)
Agappe Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Stitch']Sorki za Jakosc :) Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :) śliczne zdjecie :loveu: :loveu: widać, ze Keiko jest bardzo delikatna dla kotka!! :)
Agappe Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 jako, że obiecałąm zdjecia małej dziewczynki wstawiam kolejną małą porcję buziaczki z pańcią :loveu: :loveu:
lady_m Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Zdjecia z Euro Dog Show dostepne sa pod tym linkiem: http://www.akitaros.ru/eurodogshow.html Milego ogladania! ;)
Recommended Posts