Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

INU napisał(a):
revii - ten rudzielec mi Fukashiego przypomina :cool3:....
Tobie też?

A wiesz, że właściwie to tak! :crazyeye:
Jest to ATAGO HOJU GO - poszukaj, może to jakiś Wasz krewny ... ;)

Posted

revii napisał(a):
A wiesz, że właściwie to tak! :crazyeye:
Jest to ATAGO HOJU GO - poszukaj, może to jakiś Wasz krewny ... ;)

Może i krewny... Ale teraz mi się nie chce szukać. Inne zajęcie mam :evil_lol:.

Posted

Kidori i Iguchi odpoczywają po wystawie ...

... zainteresowana Kidori, ale czym ?? ...

... Zuzikiem, naszym najmniejszym uczestnikiem wycieczki ...

Najfajniejszy moment dnia po licznych wariacjach i długich obserwacjach plaży nasze dzieci poszły spać :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

to ja tak może wstawie jedną mordkę na dobranoc dla co poniektórych :cool3: (testując przy okazji skrypt, który ma sam zmniejszać zdjęcia ;) )

a tak po za tym to przekopałam dziś wszystkie katalogi wystawowe, które miałam i generalnie więcej sama już nie znajde :shake:, (po za hodowlą Xandrina - tu bym coś jeszcze znalazła, ale nie podejmuje się tego, bo za dużo AA się tam rodziło, a chciałam, żeby w spisie umieszczone były czysto akicie hodowle więc zasadniczo nie wiem co z Xandriną zrobić:shake:) jeśli ktoś może jakkolwiek pomóc to prosze o kontakt..

Posted

no nic ja chyba się jednak do łózeczka wyybieram.. wschod słońca dzisiaj marny, bo chmury nad warszawą i nawet fajnych zdjęć nie można porobić :shake:
dobranoc ;)

Posted

Agappe napisał(a):

a tak po za tym to przekopałam dziś wszystkie katalogi wystawowe, które miałam i generalnie więcej sama już nie znajde :shake:, (po za hodowlą Xandrina - tu bym coś jeszcze znalazła, ale nie podejmuje się tego, bo za dużo AA się tam rodziło, a chciałam, żeby w spisie umieszczone były czysto akicie hodowle więc zasadniczo nie wiem co z Xandriną zrobić:shake:) jeśli ktoś może jakkolwiek pomóc to prosze o kontakt..

A Xandrina hodowała akity? Czy to nie jest przypadkiem tak, że w katalogach ktoś błędnie umieścił shiby z Xandriny razem z akitami?

Posted

ktrebor napisał(a):
A Xandrina hodowała akity? Czy to nie jest przypadkiem tak, że w katalogach ktoś błędnie umieścił shiby z Xandriny razem z akitami?

tak jak napisała INU bazowa suka hodowli Co Ty na To pochodzi z tej hodowli.. w monografii akit, którą pisze GR Xandrina też co jakiś czas się przewija

Posted

W hodowli Xandrina nie tylko były akity i shiby. Z tym przydomkiem po wystawach chodziło / chodzi jeszcze kilka innych ras.
Pzdr

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...