Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magdo strasznie gratuluję Mł. Zw. Europy i NJwR :D Nie mialam jak ci pogratulowac,więc moze choc tu się uda! a Misiek wygladał bosko ! masz super gromadkę i życzę Ci samych wspaniałych sukcesów i duzooo radosci z białasków!

a tu jeszcze zalegle foty z Białegostoku 28-29.08.2010

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Magdo strasznie gratuluję Mł. Zw. Europy i NJwR :D Nie mialam jak ci pogratulowac,więc moze choc tu się uda! a Misiek wygladał bosko ! masz super gromadkę i życzę Ci samych wspaniałych sukcesów i duzooo radosci z białasków!

Dzięki :oops::oops::oops:

Posted

Nie wiem sama,ale chyba Katowice i Rzeszów to jedyne wystawy jakie możemy jeszcze zaliczyć przed ukończeniem 8 lat :P w tym roku mam jeszcze maturę,więc też nie mam zbyt dużo czasu na to.Lecz mam nadzieję,że jak tylko cały maturalny horror się skonczy to sobie poejździmy choć na krajówki z tym moim weteranem :) Magdo trzymam kciuki za was jutro na krajóweczce :D a w ogóle to jak gdzieś będe gdzie i wy będziecie to podleczę wytarmosić twoje białasy oczywiscie w granicach rozsadku co by nie zepsuć chryzantemtki z tapirkiem :D

Posted

To on już kończy 8 lat :crazyeye: jestem w szoku myślałam, że jest dużo młodszy... bo dalej wygląda pięknie i wieku po nim nie widać :loveu:
Katowice i Rzeszów to jak dla mnie odległa przyszłość, nie myślę tyle miesięcy do przodu... Katowice może, może, ale Rzeszów trochę daleko jak dla nas :oops:
No jutro krajóweczka w Zabrzu zgłoszonych 34 westy :-o dużo prawie jak na "kiepskiej" międzynarodówce...
Co do tarmoszenia moich białasków zapraszam :cool3:, ale przed czesankiem... :evil_lol:

Posted

No niestety juz mu lata lecą :P Ja tez nie wybieram jakiś wystaw odległych o Bóg wie ile bo ja nie mam prawka wiec ciagne rodziców a oni się czasem buntują. Ja wyprzedziłam tylko dlatego ,że nas czas goni i sobie mniej wiecej zobaczyłam co może byc,bo tak to tez wszystko prawie z dnia na dzien :)

Oczywiście,że przed czesaniem.Nic mnie bardziej nie wkurza jak już zrobie tego psa a ktoś podłazi i mi grabiami swoimi tego psa tarmosi za glowe czy grzbiet gdy ja już tu pod parą czekam :P wtedy jestem bardzo nie sympatyczna i juz na wstępie mówie by nie glaskać:evil_lol:trzymajcie się tam i nie dajcie konkurencji :D Lady World is the Best :D

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Fusiafusia
Posted

Witam się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: [URL]http://img510.imageshack.us/img510/1848/25913524.jpg[/URL] śliczne :loveu: :loveu: :loveu:
Ale i tak u mnie na pierwszym miejscu są yorki :loveu: :loveu: :loveu: i zawsze będą ,a westiki na 2 miejscu ...[COLOR=royalblue]zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu:[/COLOR]

Posted

Cześć! Dawno mnie u Was nie było:)
chryzantemka - właśnie! to o główce mi fryzjerka mówiła przy 3 wizycie "że już się włosy na tej Dotkowej głowie gęszczą i że piękna chryzantemka będzie:)" Jak Ty to robisz że ma takie proste i krótkie włosy na grzbiecie, a trymowane:)

Posted

magia :P a tak na serio to tak sie tylko zdaje. akurat na grzbietku ma kiepski włos lepszy na szyjce :) nie to co te dobre westiki z prostym dlugim wlosem,ale akurat króki wlos moze meic każdy tylko trzeba go po prostu tak wytrymowac na krótki :):)

• 3 weeks later...
Guest Fusiafusia
Posted

Hej !!!! :)
co tam u was słychać????kiedy nowe fotki będą???? :)