ewelinka_m Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 łoj ta jego główka jest bombowa :loveu::loveu: Quote
duzebzium Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 http://a.imageshack.us/img132/3834/dsc2868p.jpg Piękna okrągła główka :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Magdo strasznie gratuluję Mł. Zw. Europy i NJwR :D Nie mialam jak ci pogratulowac,więc moze choc tu się uda! a Misiek wygladał bosko ! masz super gromadkę i życzę Ci samych wspaniałych sukcesów i duzooo radosci z białasków! a tu jeszcze zalegle foty z Białegostoku 28-29.08.2010 Quote
Pieseczkowo Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 po wielkich trudach udało się wstawic. Jeszcze taka fotka,moja ulubiona :) Quote
duzebzium Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Pieseczkowo napisał(a):Magdo strasznie gratuluję Mł. Zw. Europy i NJwR :D Nie mialam jak ci pogratulowac,więc moze choc tu się uda! a Misiek wygladał bosko ! masz super gromadkę i życzę Ci samych wspaniałych sukcesów i duzooo radosci z białasków! Dzięki :oops::oops::oops: Quote
Evelynkaa Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Foteczki nie wierzę :D:D:D cudnie razem wyglądacie :D Quote
duzebzium Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Kiedy i gdzie się na kolejną wystawę wybieracie? :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Nie wiem sama,ale chyba Katowice i Rzeszów to jedyne wystawy jakie możemy jeszcze zaliczyć przed ukończeniem 8 lat :P w tym roku mam jeszcze maturę,więc też nie mam zbyt dużo czasu na to.Lecz mam nadzieję,że jak tylko cały maturalny horror się skonczy to sobie poejździmy choć na krajówki z tym moim weteranem :) Magdo trzymam kciuki za was jutro na krajóweczce :D a w ogóle to jak gdzieś będe gdzie i wy będziecie to podleczę wytarmosić twoje białasy oczywiscie w granicach rozsadku co by nie zepsuć chryzantemtki z tapirkiem :D Quote
duzebzium Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 To on już kończy 8 lat :crazyeye: jestem w szoku myślałam, że jest dużo młodszy... bo dalej wygląda pięknie i wieku po nim nie widać :loveu: Katowice i Rzeszów to jak dla mnie odległa przyszłość, nie myślę tyle miesięcy do przodu... Katowice może, może, ale Rzeszów trochę daleko jak dla nas :oops: No jutro krajóweczka w Zabrzu zgłoszonych 34 westy :-o dużo prawie jak na "kiepskiej" międzynarodówce... Co do tarmoszenia moich białasków zapraszam :cool3:, ale przed czesankiem... :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 No niestety juz mu lata lecą :P Ja tez nie wybieram jakiś wystaw odległych o Bóg wie ile bo ja nie mam prawka wiec ciagne rodziców a oni się czasem buntują. Ja wyprzedziłam tylko dlatego ,że nas czas goni i sobie mniej wiecej zobaczyłam co może byc,bo tak to tez wszystko prawie z dnia na dzien :) Oczywiście,że przed czesaniem.Nic mnie bardziej nie wkurza jak już zrobie tego psa a ktoś podłazi i mi grabiami swoimi tego psa tarmosi za glowe czy grzbiet gdy ja już tu pod parą czekam :P wtedy jestem bardzo nie sympatyczna i juz na wstępie mówie by nie glaskać:evil_lol:trzymajcie się tam i nie dajcie konkurencji :D Lady World is the Best :D Quote
Ppx Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 http://img510.imageshack.us/img510/1848/25913524.jpg :loveu: super chryzantemka Quote
Pieseczkowo Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Jeszcze bym ją dopieściła ale i tak fajna. dziękuje :) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Witam się po raz pierwszy w waszej galerii :multi: śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: [URL]http://img510.imageshack.us/img510/1848/25913524.jpg[/URL] śliczne :loveu: :loveu: :loveu: Ale i tak u mnie na pierwszym miejscu są yorki :loveu: :loveu: :loveu: i zawsze będą ,a westiki na 2 miejscu ...[COLOR=royalblue]zapraszamy do naszej yorkowej galerii :loveu:[/COLOR] Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć! Dawno mnie u Was nie było:) chryzantemka - właśnie! to o główce mi fryzjerka mówiła przy 3 wizycie "że już się włosy na tej Dotkowej głowie gęszczą i że piękna chryzantemka będzie:)" Jak Ty to robisz że ma takie proste i krótkie włosy na grzbiecie, a trymowane:) Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 magia :P a tak na serio to tak sie tylko zdaje. akurat na grzbietku ma kiepski włos lepszy na szyjce :) nie to co te dobre westiki z prostym dlugim wlosem,ale akurat króki wlos moze meic każdy tylko trzeba go po prostu tak wytrymowac na krótki :):) Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Spójrz na moją Dote fale takie na grzbiecie jak karbownicą:lol: zaraz wstawię do galerii zdjęcia nowe! Mam banerek w końcu, ładny? Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 nie przepadam za rózem ale on jest urocy i taka piekna główka Dorki. Bardzo mozliwe ze jest taki wlos po goleniu. Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja też nie przepadam za różem po prostu Doti go lubi :lol: wszystko ma różowe. Ale włos ma już odrośnięty. A aktualna jest jeszcze ta "pomoc" w trymowaniu? Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 No myslę ze tak :) widzisz to jest Klenia najgorsza wada gdy ma na maxa krótko to wtedy nie ma tych fal ale ogolnie to one sa caly czas szczegolnie kiedy ma fryz domowy xD Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 fryz domowy:) właśnie zrobiłam Docie zdjęcia po czesaniu:) Quote
Pieseczkowo Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 to wstaw do swojej galerii :) Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 właśnie jestem w trakcie;) wpadnij za jakieś..... 15 minut:) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Hej !!!! :) co tam u was słychać????kiedy nowe fotki będą???? :) Quote
Recommended Posts