Bzikowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Royal przereklamowany jest :eviltong: tzn nie można powiedzieć, ża karma kategorycznie zła ale jest tak dużo karm na rynku, że jest w czym wybierać, także ja polecam Ci kupienie wielu różnych rodzajów w małych opakowaniach i karmić taką, która będzie akurat dla Twojego westusia optymalna:) Bezik też kiedyś był niejadkiem, czasem kilka dni zupełnie nie chciał jeść, czasem jak kupiłam duży worek to pod koniec już mu się nudziło itd ale potem jakoś tak magicznie wyszło, że szamie wszystko :loveu: natomiast po kastracji to już w ogóle jest szał ciał przy misce :P ale to nie wpłynęło na jego wagę, jest wręcz chudszy :razz: Jakiś off nam się robi, chyba przeniosę tę dyskusję do jakiegoś wątku o karmieniu. Quote
Evelynkaa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Bzikowa jak umiesz to przenieś topik bo ja zielona jestem w tych tematach, nawet jeszcze żadnego zdjęcia nie wkleiłam na forum :eviltong: a nie zaśmiecajmy Kleksikowej :p Tylko tak naprawdę nie wiem na co mam zwracać uwagę jak patrzę na skład, jedynie to żeby nie miał tłuszczów zwierzęcych (eukanuba):shake: Nie chcę kombinować za dużo dlatego stwierdziłam że juniora skończymy już jako royala a jak będzie jadł już adult to wtedy zmienimy, bo Alex podatny na alergię.... No i zapraszam do przeczytania tematu: Co zjadł wasz pies co nie było jedzeniem.... tam opisałam nasze zdarzenie wakacyjne, niemiłe no ale już jest dobrze a weterynarz dał Alexowi ksywke "Ibuprofen" hehe Quote
Pieseczkowo Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 A piszcie sobie :eviltong: My tam nic nie zmieniami,po eukanubie suka sie drapała,po innej kleks mial problemy z brzuchem,dlatego jesteśmy wierni Royalowi :eviltong: Z tego co wiem to chyba fajną karmą jest Hill's,ale nie wiem czy dla speców żywieniowych też:diabloti: Quote
Pieseczkowo Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Mam imię pacanie:eviltong:a wredotą też nie jestem:diabloti: Quote
Evelynkaa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Piaseczkowo z tego co pamiętam ty dajesz tą dla Westów tak? i nie miałaś żadnych, ale to żadnych problemów alergicznych?? A Kleksik zjada ją chętnie? Quote
Pieseczkowo Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Tak dawalismy,ale przez osadzanie się kamienia na zębach Peniecki je teraz taką przeciwko osadzaniu sie kamienia. Pod tym względem Kleks jest super.Nie ma żadnych problemów z alergiamii i ten temat nigdy mnei nie dotyczył!! I nigdy nie chciałabym miec z tym problemów przy kolejncyh psach. Quote
Evelynkaa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dentala Alex juz w ogóle się chwycić nie chce, siostra kupiła dla swojego yorka i mi troche dała. Porażka z takim wybrednym facetem:mad: Quote
Pieseczkowo Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Tak to już jest,dlatego ja cieszę się,że nie mam z tym problemu;) Quote
Evelynkaa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Piaseczkowo a czy twój nick wywodzi się od miejscowości Piaseczno w którym mieszkasz?? Tak tylko pytam bo byłam teraz we wtorek w Piasecznie pod Warszawą u klienta:eviltong: Quote
Pieseczkowo Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Jeszcze 339 pościaków i wybije nam 1000.:eviltong: Quote
Evelynkaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No więc zapraszamy do galeri Alexa: Galeria Alexa :) - Dogomania Forum:loveu: Quote
Pieseczkowo Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Pozwoliłam sobie już cos napisać:eviltong: Quote
Ania :) Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy witamy :buzi: A jakieś fotki może ? :razz: Quote
Pieseczkowo Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ja niestey nie mam takich zdolności jak Bzikowa,wiec fot nie bedzie:eviltong:Nie mam teraz na nie czasu:eviltong::diabloti: Quote
Bzikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Przyszłam z mocno zaległą niespodzianką :oops: Jak już mówiłam Dominice - przekopałam stary folder ze zdjęciami ze wspólnego wrześniowego spacerku po Skaryszaku i uratowałam od niepamięci trochę zdjęć Kleksika (te , które dało się uratować, ogólnie jakość marna - ale są :eviltong:), które przegapiłam wcześniej...Nie wiem jakim cudem, przepraszam:oops: Właściwie to nawet całkiem sporo. Proszę: Pan Norowiec Quote
Bzikowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pani się znęca nad psem Przyczajony Tygrys , ukryty Smok Z półbraciszkiem Bezikiem, proszę nie zwracać na niego uwagi, wtedy był w najgroszej fazie zarośnięcia:evil_lol: Łapsko Szanownej Pani popsuło kadr :roll::eviltong: Quote
Bzikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I jeszcze jedno na dobranoc, nie jestem pewna czy już je wklejałam. Jutro reszta... Quote
plinka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/peniek.jpg o to fajowskie! http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/ppp.jpg Jakie białaskowe bliźniaki :loveu: :loveu: Pozdrówka :) Quote
Evelynkaa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ślicznie białasy razem wyglądają, bosko :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Plinka :cool3: no bliźniaki ale tylko jeden z zapędami morderczymi :eviltong: Quote
dadiii Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/spacerki/peniek.jpg swietne foto :loveu: :loveu: :loveu: slicznyyyy!! :) Quote
Bzikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dobra, wgrałam resztę Kleksiska z serii od dupy strony Quote
Bzikowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 co też ona wyprawia :mad: i już ostatnie Koniec :) Quote
Recommended Posts