Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 488
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie.... w takim razie jak będę miała nowe zdjęcia Nerusia to Wam ich nie pokażę :eviltong::eviltong::eviltong: I nie napiszę co u niego słychać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No mówcie co tam u Melki!!!

Posted

Mnie nie zatkało, bo ja byłam święcie przekonana, że przed Świętami się uda :-)
Dziewczyny jesteście WIELKIE... w tym dobrym tego słowa znaczeniu rzecz jasna :-)
Oby Melunia była w końcu szczęśliwa i kochana!!!
No to teraz czekamy na szczegóły:multi::multi::multi:

Posted

ech, poruszyłas trudny temat...

zalezy jakiej strony i czyjej strony...

jedna to :

[URL="http://www.niczyje.org.pl"]www.niczyje.org.pl[/URL]

a druga ....się robi.... i owiana jest tajemnicą ;)

[SIZE=1][COLOR=red]*Ale jeżeli chodzi o Melę to wyadoptowana została przez nas a nie stricte Niczyje :oops: ( to tak w telegraficznym skrócie ;) )[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='idusiek']ech, poruszyłas trudny temat...

zalezy jakiej strony i czyjej strony...

jedna to :

[URL="http://www.niczyje.org.pl"]www.niczyje.org.pl[/URL]

a druga ....się robi.... i owiana jest tajemnicą ;)

[SIZE=1][COLOR=red]*Ale jeżeli chodzi o Melę to wyadoptowana została przez nas a nie stricte Niczyje :oops: ( to tak w telegraficznym skrócie ;) )[/COLOR][/SIZE][/quote]

cieszę się,że Mela ma dom!!!! należy się jej bardzo!!!!!:multi:

Posted

[quote name='gdgt']super, bardzo sie cieszę, bo dziewczyna już wyglądała jak siódme nieszczęście! A jak Wam się udało znaleźć chętnych?[/quote]

ech długa historia... - zdarzają się czasami dobrzy ludzie na tym świecie ;)

[SIZE=1]* a tak poważnie, to z ogłoszenia, jak i dla 99% psiaków[/SIZE]:)

• 2 weeks later...
Posted

Na pocieszenie dla znerwicowanych ciotek:) Aż mnie racocha rozpiera. Po prostu SUUUUUUUUUUUPERRRRRRRRRRRR. JA CHCĘ WIĘCEJ TAKICH LUDZI A POTEM FOOOOTTTTTEEEEEEKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d49b68f4f888fa29][IMG]http://images34.fotosik.pl/423/d49b68f4f888fa29m.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Kurdę, ja ich nie poznałam....:oops: Dopiero jak się zaczełam zanstanawiać co to za komplet, to do mnie doszło że to Mikołajek i Kleofasek:loveu: Bozie, jakie one piękne i dostojne są !!!

Posted

Dostojne owszem ale tylko na zdjeciu :P. Ogrod doprowadzily do ruiny:mad:. Kanape, ktora sobie umoily na ganku, konsumuja po kawalku (jeszcze troche a trzeba bedzie im kupic nowa:eviltong:). Slodkie jak slodkie ale gryza niemilosiernie:diabloti:. Ale kochane sa te nasze rozrabiaki;).

Posted

Serdecznie witamy na forum. I prosi,y o jak najwiecej informacji:loveu: a co do zniszczeń.........Podobno wyrastają.......Tylko niektóre długo rosną a tutaj jeden na drugiego dobrze działa;) Mi ktoś kiedyś powiedział w zwiazku z ogródkiem: albo flora albo fauna. Miał rację. Psy wygrywają....:roll:

Posted

[quote name='ludwa'] Mi ktoś kiedyś powiedział w zwiazku z ogródkiem: albo flora albo fauna. Miał rację. Psy wygrywają....:roll:[/quote]

Psy górą :evil_lol: - ech ja mam to samo w domu ;) a wcale nie mam szczeniakow :roll:

Posted

O ogrod sie wcale nie martwimy. Poprzednio mielismy 3 psy ktore robily dokladnie to samo ;), wyrosly z tego.
Tutaj troche wiecej informacji o ich zdrowiu:
- Kleofas i Mikolajek:
Waga: +/- 25kg.
Wysokosc w klebie: +/- 50cm.
Maja bardzo masywne lapy.
Oba maja chipy ;), bo bysmy nie przezyli gdyby nam zaginely.
Wychodza na spacery na smyczy, siejac postrach w okolicy :diabloti:. Maja kolege, psa mojej kuzynki. Jej pies wabi sie "Ares" i jest Ogarem Polskim. Widuja sie z nim w weekendy. Chodzimy z nimi na dluuugie spacery, pomimo iz caly dzien biegaja w ogrodzie ;). Apetyt maja za 8 :p. Biegaja caly dzien (z przerwami na blogi sen na kanapie), bez przerwy sie bawiac. Zrobily sobie po srodku ogrodu Plac Zabaw ;), gdzie naznosily rozne patyki.

Posted

Tylko 25 kg? Wyglądają jak wielkie miśki. Moja sucz waży 35 a przy nich wydaje się mała. Ale superowe są. Ja też dopuściłam ogród... Niech się psy poganiają:evil_lol: