Torzysława Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No to my też byłyśmy, widziałyśmy i co więcej przeżyłyśmy...:evil_lol: Za rok do Holandii- NA PEWNO przydadzą się kalosze! Jak na debiut na większych zawodach i ogólnie na marną karierę zawodową w samej Polsce jestem przezadowolona z wypadu..;) Nie patrząc na przebiegi Tosi, której raczej pogoda nie podpasowała.. Fartem dostałyśmy się do finałów czego skutkiem było 49 miejsce.. tak to jest jak budzisz się 10 minut przed przebiegiem..:evil_lol: Ogólnie jestem zadowolona i nie mogę doczekać się EO za rok!:multi: Co do zawodników z innych nacji podpasowało mi kilku;).. szczególnie Amerykanka ze szczękościskiem... w postaci ciągłego uśmiechu..:lol: Quote
belgunia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Gratuluję Polakom odwagi na EO!!! Tory były dla wytrwałych... Tona zaprosiłam i przyjedzie do nas do Płocka w październiku, wiec zmierzymy się z jego pomysłami na żywo - wszyscy! Cieszę się! :) Rauni, Czy masz może jakieś zdjęcie tego pięknego szelciaka całego obciętego? Ja już zaczynam powoli .... od uszu:)! A nie wiem co zrobić z ogonkiem? Na szczoteczkę, czy z miotełką? :) Pozdrawiam Dorota Quote
CHI Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [B]GRATULACJE!!![/B] A szelki super ;) a jakie były rasy "nie do końca agilitowe"???:diabloti: Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Wow ale sedzia to mial sluszny wzrost...:evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=WoiftSsWU84&feature=related[/URL] Quote
PATIszon Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='shangri_la'] a jak by kazdy szelciak wygladal tak jak ten to ja nawet bym mogla takeigo miec- dla mnie o niebo lepiej [/quote] Ale jaki problem, przeciez [B]kazdy[/B] szelciak [B]moze [/B]tak wygladac :niewiem: :evil_lol: Quote
Recommended Posts