filonek_bezogonek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Koleżanki, które czynnie biorą udział w tej wystawie chyba się nam po obrażały i używając slangu internetowego "czajnikują się" ( w tłumaczeniu: tyko czytają forum a nic już nie piszą) dlatego uzupełniam: [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_wykaz.pdf[/URL] - wykaz [URL]http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/Gdynia_plan.pdf[/URL] - plan sędziowania Miłej wystawy :) Quote
Marianka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [FONT=Arial][B]Najnowsze doniesienia z Gdyni:[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Szpic miniaturowy (Pomeranian) (9)[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Psy- Dogs[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Klasa młodzieży - Junior Class 1 492[/B][/FONT] [COLOR=red][B]Zw.Mł.NJwR NPwR BOB IBOG IBEST IN SHOW JUNIOR !!! !!!!IBEST IN SHOW !!![/B][/COLOR] [FONT=Arial][B]SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI Grobelniak Jacek Piotr Morawiec[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Klasa otwarta - Open Class 2 493 – 494[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]I CWC ASLAN Smocze Pole Zaczyńska Mariola [/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Nb. PINECREST S MY BOY TROY Tratsevskaya Swetlana[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Suki- Bitches[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Klasa szczeniąt - Puppy Class 1 495[/B][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]I wo NSZwR I BEST IN SHOW PUPPY !!!![/COLOR] [/FONT]Shelewa`s EMILY Grobelniak Jacek Piotr Morawiec[/B] [FONT=Arial][B]Klasa pośrednia - Intermediate Class 1 496[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]NESCA STELLA MARE BALTICUM(FCI) Grubba Jacek[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Klasa otwarta - Open Class 4 497 - 500[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]I CWC ATIA Smocze Pole -Zaczyńska Mariola[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]?KEEP THE WIN KIMBERLY KONTRAKT PL -Brillowska Beata [/B][/FONT] [FONT=Arial][B]?TOSIA Cares -Rudkowska Cecylia[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]Nb-UMNITSA-KRASAVITSA Tratsevskya Svetlana [/B][/FONT] Quote
Marianka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [B][SIZE=5][COLOR=red]JACEK!!!! PIOTR!!!![/COLOR] :laola:[/SIZE][/B] [B][SIZE=5]WIELKIE GRATULACJE OLBRZYMI SUKCES, GRATULUJE DIDUSIOWI I MAŁEJ TAK WSPANIAŁEGO DEBIUTU!!!! WIELKIE BRAWA[/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola::laola::laola::laola: Quote
Neutralka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dołączam się do gratulacji dla właścicieli,ale extra gratulacje należą się Stefanowi, który jedną ze zwyciężczyń wyhodowal, a drugą wybrał dla Jacka i Piotra. Well done, Stefano! PS .Sorry, że moje gratulacje są takie skromne, ale nie potrafię wykrzesać z komputera tych wspaniałych czerwonych liter i rrzędu podskakujących skrzatów. ( Quote
Wanilka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No to maluszki pozamiatały w Gdyni:cunao::cunao::cunao::multi::klacz::klacz::klacz::klacz::B-fly:Gratulujemy!!! Quote
Karma Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Przesyłam szczere gratulacje dla włascicieli i Stefana ,który świetnie wyhodował i trafnie wybrał. Ula:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
filonek_bezogonek Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Spóźnione ale wielkie Gratulację !!!!!! również ode mnie :) W dniu dzisiejszym spotkaliśmy się we Włocławku - ehhh :) : P :) Quote
Atusia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 WIELKIE GRATULACJE ZA GDYNIĘ,to wielki sukces gratuluję :lol: Quote
J.G Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dziękujemy bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim za gratulację,wystawa ta na zawsze pozostanie w mej pamięci.Shelewa's EMILY [COLOR=Red]Best Puppy I [COLOR=Black]był to jej debiut pierwsza wystawa.Natomiast nasz kochany SPLENDIDO SPLENDENTE del Cantico delle Creature FCI.Zw.Mł.,BOB.[COLOR=Red]Best Junior I.[COLOR=Black]BOG I i [COLOR=Red]BEST IN SHOW I Gdynia 2008[COLOR=Black] na tej wystawie "DIDUŚ" nie miał jeszcze roku.[COLOR=Blue]Życzę każdemu hodowcy tak wielkich sukcesów na jednej wystawie.[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR] Quote
filonek_bezogonek Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 znalazłam coś takiego: BYć może Jacku już to widziałeś - ale jesli nie - zapraszam: [url="http://www.gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=3454"]Gazeta ?wi괯ja p.s. nie wiem co sie dzieje - frugi raz poprawiam link i cos nie takl sie z nim robi. Ale moze jak skopiujesz link do wyszuiwarki to ci sie uda. Quote
J.G Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Nie:shake: widziałem,nie mogę się tam dostać w żaden sposób:-(. Quote
filonek_bezogonek Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 no to próubuję jeszcze raz [URL="http://www.gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=3454"]www.gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=3454[/URL] Quote
J.G Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Wielkie serdeczne dzięki,udało:crazyeye: się,poleciały mi:-( łzy radości piękne cudowne wspomnienie. Quote
Recommended Posts