Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caterina to co posłałam ci na priv.,dotyczy tego co tu napisałaś wyżej i o czym pisze M.

A jak sie miewa twoja sunia?No bo przecież twoja sunia czeka na dzieci?no nie ?Kiedy ma mieć rozwiązanie -będziemy trzymać kciuki za Was. :thumbs:

Posted

Dzięki Helcia :wallbash: Głupia jestem i nie pomyslalam.

Co do Vici to wszystko jest ok. Brzuszek ma okrąglutki a cycuszki taaakie

duże.Mleczko też już jest. Termin mamy na 7 kwietnia :baby: :baby: :baby: I oczywiscie żyjemy w wielkim stresie czy wszystko będzie dobrze wkońcu Vicia nie jest juz taka mloda a wczesniej zajeci byliśmy wystawami i nie w glowie było nam maciezyństwo.

Z samym krycie była niezła zabawa poczytajwww.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=12163&highlight=

Całe szczęście, że wszystko dobrze się skończylo.

Mamy nadzieję że będziecie trzymać za nas kciuki :wink:

CAŁUSKI DLA WSZYSTKICH BRIARDÓW !!! :calus:

Posted

Helcia: zdjecia swietne- wspaniale wrecz!!! :lol:

Niestety my nie mamy swoich kiedy byla taka mala, wiec tym fajniej ze sa te :D

Posted

helcia: zbieram sie zeby wyslac email, ale ostatnio padam na nos ze zmeczenia. 8) Zdjecia ogladalem na onecie- swietne!

Aha tylko jedno jest gean-cofi, a na obrazku jest tylko 1 psiuch?

Coffinek na szczescie juz nie rosnie w gore :wink:

Chodzi przykladnie na szkolenie i w ogole pelnia szczescia- wczoraj wykopala mi pierwsza dziure- ziemia chyba troche odmarzla :-?

:Help_2: Hej wszyscy: Czy wasze rudzielce i czarnuchy tez takie kopacze?

Posted

Ali Gean-Cofi to mój nowy nabytek z myślą o dalszej hodowli bo wiesz moja Nikusia już nie pierwszej młodości.Czekam z utęsknieniem na jakieś dłuższe wieści i fotki od Was.

Chyba wszystkie Cofiny to takie kopacze bo ta moja mała też wiecznie grzebie i przychodzi z szrym nosem

Posted

No i jak Kasiu, ile ich jest?

Skończyło sie na 8, czy jeszcze coś przybyło?

Wujek Boss dzielnie trzymał pazurki za szczeniaczki i Vicie.

:klacz: :klacz: No i gratulujemy oczywiście szczęśliwej mamie, jeszcze szczęśliwszej babci. :popcorn: :drinking:

I zawsze czekamy na najświeższe wieści od was.

:laola:

Posted

My jsteśmy w szoku. :wink: Skończylo sie na dwunstce ślicznych psiaków.

Cztery suczki-1 płowa i 3 czarne,oraz ośmiu chłopców-2 płowe reszta czarne. Mamusia teraz odpoczywa po prcowitej nocy- skończylyśmy o 8:00.

Teraz tylko wizyta weta i spokojne macieżyństwo.

Pozatym ilość jest trochę załamujaca, ale jakoś to bedzie oby tylko psiaki znalazły dobre domy. :)

Posted

WoW szczesliwa 12 (czy jak to tam bylo)

Gratulacje dla rodzicow i dziadkow oczywiscie. Oby wszystkie malenstwa byly zdrowe i znalazly madrych wlascicieli.

BTW, czy one zawsze maja tak liczne mioty czy Twoja sucz jest rekordzistka?

Posted

Gratulujemy dwunastki :lilangel: maluchów. Jak czuje się Vici po tak "obfitym" porodzie?

Życzymy maluszkom aby znalazły się w kochających :iloveyou: rodzinach.

Poprosimy o zdjęcia tej barwnej czeredki :laola: (Rino też pochodzi z mieszanego, licznego miotu).

Pozdrawiamy

Rodzinka z Rino

:Dog_run:

ps

Jeżeli się będziesz miała życzenie to umieścimy zdjątka szczeniaczków na stronie Rina.

www.briardrino.com

Posted

BTW, czy one zawsze maja tak liczne mioty czy Twoja sucz jest rekordzistka?

Z tego co wiem to jest norma.Briardy potrafia zaskoczyć ilościa szczeniaczków. :wink:

Co do samopoczucia Vici to już jest wszystko ok. Wet tez potwierdził że jej nic nie grozi. Tylko pańcia się zestresowała że to tak dlugo trwa.I pobudzila w nocy wszystkich swoich znajomych.Ale dobrze że wzystko już za nami. :D

Posted

CATERINA1 no i widzisz jak trzymaliśmy mocno kciuki.?

Widzę że rodzice poszaleli piekny miot i bardzo jestem zdziwiona że są płowe czyli Atris jest heterozygotyczny?No nie?

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i wielkie,wielkie GRATULACJE :laola: SPISALIŚCIE SIĘ NA MEDAL!!CATERINA podam takiej Pani Kasi meila do ciebie o.k.?ona szuka płowej suni?

Posted

No i warszawska wystawa już zakończona. 8)

Dla wszystkich zainteresowanych psy wygrał SAGE a suki GOSSE a BOBa otrzymał piesek z kl. Młodzieży nie pamiętam dokładnie imienia (ale chyba ALEGRO?) ale na pewno "z Jarkowizny" :D