zonia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pod bramą mojej działki(w Jachrance) ciągle siedzą 3piękne, duże, porzucone psy. Suczka i dwa psiaki. Suńka ma coś z kaukaza, ma ok.2lat, jest to jedna chodząca dobroć, ciągle się łasi, liże, jest bardzo łagodna. Drugi pies jest mixem wilczarza i sznaucera. Widać że jest mądry, spokojny, ma ok. 3lat. Trzeci psiak to kundelek z długą sierścią, ma śliczny pręgowany kolor, ma ok.1,5roku, ciągle chce się bawić, łasi się, liże... Lecz ludzie tam nie lubią tych psów... niektórzy się ich boją, te psy ich denerwują...Boję się że w końcu stanie im się krzywda...mogą je otruć i inne takie rzeczy...:angryy::angryy: Już tam raz widziałam jak kobieta do nich z grabiami wyskoczyła a facet z łopatą...:angryy: Ogólnie trzeba je z tam tond szybko zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na dodatek suczka chyba zaraz będzie mieć szczeniaki... Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oto Black: A tu Lula: A tu Lula i Black: Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x666. Quote
BlackSheWolf Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ok jak beda fotki. i ktos ulozy jakis tekst do ogloszen to moge porobic pare. Quote
zonia Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Nie wiem kiedy będę mogła wstawić fotki bo coś mi się z kompem psuje...a wracam za 2tygodnie...ale rodzicie tam będą na działce to będą ich doglądać...;) tekst jakiś mogę ułożyć;) Quote
BlackSheWolf Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jak chcesz to przeslij mi fotki na email [email protected] a ja je pozniej wstawie na neta ;) Quote
zonia Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='BlackSheWolf']jak chcesz to przeslij mi fotki na email [email protected] a ja je pozniej wstawie na neta ;) Tylko właśnie mi się coś zablokowało i nic do kompa nie mogę podłączyć i zdjęć też nie mogę wstawić....:razz: nawet głośniki mi nie działają... Quote
BlackSheWolf Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 podnosze. mam nadzieje, ze komputer kiedys ruszy ;) Quote
magdyska25 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 "Kochani ludzie":angryy: do nich z łopatą trzeba lecieć...:mad: Jak będą już fotki to można powysyłać mailem do znajomych porobić ogłoszenia i allegro.....wiem że wakacje i ludzie nie bardzo teraz adoptują psy ale mam nadzieję że te szybko znajdą wspaniałe DS.... Quote
zonia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 zonia napisał(a):Pod bramą mojej działki(w Jachrance) ciągle siedzą 3piękne, duże, porzucone psy. Suczka i dwa psiaki. Suńka ma coś z kaukaza, ma ok.2lat, jest to jedna chodząca dobroć, ciągle się łasi, liże, jest bardzo łagodna. Drugi pies jest mixem wilczarza i sznaucera. Widać że jest mądry, spokojny, ma ok. 3lat. Trzeci psiak to kundelek z długą sierścią, ma śliczny pręgowany kolor, ma ok.1,5roku, ciągle chce się bawić, łasi się, liże... Lecz ludzie tam nie lubią tych psów... niektórzy się ich boją, te psy ich denerwują...Boję się że w końcu stanie im się krzywda...mogą je otruć i inne takie rzeczy...:angryy::angryy: Już tam raz widziałam jak kobieta do nich z grabiami wyskoczyła a facet z łopatą...:angryy: Ogólnie trzeba je z szybko zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na dodatek suczka chyba zaraz będzie mieć szczeniaki... Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![SIZE=2] Zdjęcia wstawię później. W środę ( 16 .07 0 dwa psy to znaczy piękna suka i duży sznaucer pojechały do schroniska w Chrycnnym zabrała je straż miejska. Dzisiaj byłam w tym schronisku zobaczyć jak się psiaki mają całe szczęście , że są pod dobrą opieką, bo pies ma rozwaloną głowę jakimś narzędziem przez jakiegoś drania , ale lekarz się tym zajął wszystko będzie dobrze jest leczony. Schronisko bardzo mi się podobało, bardzo czysto. przyjemnie , miła obsługa i cudowne psiaki do adopcji. Quote
nika28 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 zonia napisał(a):W środę ( 16 .07 0 dwa psy to znaczy piękna suka i duży sznaucer pojechały do schroniska w Chrycnnym zabrała je straż miejska. Dzisiaj byłam w tym schronisku zobaczyć jak się psiaki mają całe szczęście , że są pod dobrą opieką, bo pies ma rozwaloną głowę jakimś narzędziem przez jakiegoś drania , ale lekarz się tym zajął wszystko będzie dobrze jest leczony. Schronisko bardzo mi się podobało, bardzo czysto. przyjemnie , miła obsługa i cudowne psiaki do adopcji. A trzeci :roll: Quote
zonia Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Trzeci gdzieś lata....trzeba będzie go złapać.Ja teraz jestem u babci i tam cały czas sprawę kontroluje mama...a wrócę dopiero za 1,5tygodnia. A gdzieś za kilka dni ma przyjechać facet od komputerów i coś naprawić więc zdjęcia będą dopiero jak wrócę...bo mama(sorki jak to czytasz) najlepsza komputerowo nie jest...:cool1: przepraszam że to tyle trwa ale wszystko się tak na siebie "nałożyło"... Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Cioteczki mam już zdjęcia już wklejam;) Oto Black: A tu Lula: A tu Lula i Black: Quote
magdyska25 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale śliczne!!! Psiak jest chyba podobny do sznaucera??:loveu: Zoniu czy psy są już gdzieś ogłaszane? Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 magdyska25 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale śliczne!!! Psiak jest chyba podobny do sznaucera??:loveu: To mix sznaucera i wilczarza;) Quote
zonia Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Nie...w Warszawie będę dopiero za tydzień to wtedy się wezmę do roboty;) Quote
nika28 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 zonia napisał(a):Nikt nie zagląda.....?:-( Ja zaglądam :-( Quote
zonia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 nika28 napisał(a):Ja zaglądam :-( Cieszę się:lol: Postaram się niedługo pojechać do psów;) Quote
xxxx52 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 co sie dzoieje z tymi psiakami? czy ktos je dokarmia? Quote
zonia Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Te psiaki(tzn. 2- ten duży czarny i suńka, bo trzeciego nie ma...) są już w schronisku w Chyrcnym...czy jakoś tak(mam z tą nazwą problemy...:razz:) w tym tygodniu postaram się do nich pojechać....ale nie obiecuję;) Quote
Recommended Posts