Jump to content
Dogomania

3 PiĘkne Psy Z DziaŁek!dom Na Cito!!grozi Im ŚmierĆ!/Happy End:):):):):):)

Recommended Posts

Posted

Pod bramą mojej działki(w Jachrance) ciągle siedzą 3piękne, duże, porzucone psy. Suczka i dwa psiaki. Suńka ma coś z kaukaza, ma ok.2lat, jest to jedna chodząca dobroć, ciągle się łasi, liże, jest bardzo łagodna. Drugi pies jest mixem wilczarza i sznaucera. Widać że jest mądry, spokojny, ma ok. 3lat. Trzeci psiak to kundelek z długą sierścią, ma śliczny pręgowany kolor, ma ok.1,5roku, ciągle chce się bawić, łasi się, liże... Lecz ludzie tam nie lubią tych psów... niektórzy się ich boją, te psy ich denerwują...Boję się że w końcu stanie im się krzywda...mogą je otruć i inne takie rzeczy...:angryy::angryy: Już tam raz widziałam jak kobieta do nich z grabiami wyskoczyła a facet z łopatą...:angryy: Ogólnie trzeba je z tam tond szybko zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na dodatek suczka chyba zaraz będzie mieć szczeniaki...
Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto Black:

A tu Lula:

A tu Lula i Black:

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x666.

Posted

Nie wiem kiedy będę mogła wstawić fotki bo coś mi się z kompem psuje...a wracam za 2tygodnie...ale rodzicie tam będą na działce to będą ich doglądać...;) tekst jakiś mogę ułożyć;)

Posted

[quote name='BlackSheWolf']jak chcesz to przeslij mi fotki na email
[email protected] a ja je pozniej wstawie na neta ;)
Tylko właśnie mi się coś zablokowało i nic do kompa nie mogę podłączyć i zdjęć też nie mogę wstawić....:razz: nawet głośniki mi nie działają...

Posted

"Kochani ludzie":angryy: do nich z łopatą trzeba lecieć...:mad:
Jak będą już fotki to można powysyłać mailem do znajomych porobić ogłoszenia i allegro.....wiem że wakacje i ludzie nie bardzo teraz adoptują psy ale mam nadzieję że te szybko znajdą wspaniałe DS....

Posted

zonia napisał(a):
Pod bramą mojej działki(w Jachrance) ciągle siedzą 3piękne, duże, porzucone psy. Suczka i dwa psiaki. Suńka ma coś z kaukaza, ma ok.2lat, jest to jedna chodząca dobroć, ciągle się łasi, liże, jest bardzo łagodna. Drugi pies jest mixem wilczarza i sznaucera. Widać że jest mądry, spokojny, ma ok. 3lat. Trzeci psiak to kundelek z długą sierścią, ma śliczny pręgowany kolor, ma ok.1,5roku, ciągle chce się bawić, łasi się, liże... Lecz ludzie tam nie lubią tych psów... niektórzy się ich boją, te psy ich denerwują...Boję się że w końcu stanie im się krzywda...mogą je otruć i inne takie rzeczy...:angryy::angryy: Już tam raz widziałam jak kobieta do nich z grabiami wyskoczyła a facet z łopatą...:angryy: Ogólnie trzeba je z szybko zabrać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A na dodatek suczka chyba zaraz będzie mieć szczeniaki...
Bardzo proszę pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=2]
Zdjęcia wstawię później.

W środę ( 16 .07 0 dwa psy to znaczy piękna suka i duży sznaucer pojechały do schroniska w Chrycnnym zabrała je straż miejska. Dzisiaj byłam w tym schronisku zobaczyć jak się psiaki mają całe szczęście , że są pod dobrą opieką, bo pies ma rozwaloną głowę jakimś narzędziem przez jakiegoś drania , ale lekarz się tym zajął wszystko będzie dobrze jest leczony. Schronisko bardzo mi się podobało, bardzo czysto. przyjemnie , miła obsługa i cudowne psiaki do adopcji.

Posted

zonia napisał(a):
W środę ( 16 .07 0 dwa psy to znaczy piękna suka i duży sznaucer pojechały do schroniska w Chrycnnym zabrała je straż miejska. Dzisiaj byłam w tym schronisku zobaczyć jak się psiaki mają całe szczęście , że są pod dobrą opieką, bo pies ma rozwaloną głowę jakimś narzędziem przez jakiegoś drania , ale lekarz się tym zajął wszystko będzie dobrze jest leczony. Schronisko bardzo mi się podobało, bardzo czysto. przyjemnie , miła obsługa i cudowne psiaki do adopcji.

A trzeci :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Trzeci gdzieś lata....trzeba będzie go złapać.Ja teraz jestem u babci i tam cały czas sprawę kontroluje mama...a wrócę dopiero za 1,5tygodnia. A gdzieś za kilka dni ma przyjechać facet od komputerów i coś naprawić więc zdjęcia będą dopiero jak wrócę...bo mama(sorki jak to czytasz) najlepsza komputerowo nie jest...:cool1: przepraszam że to tyle trwa ale wszystko się tak na siebie "nałożyło"...

• 2 weeks later...
Posted

magdyska25 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale śliczne!!! Psiak jest chyba podobny do sznaucera??:loveu:

To mix sznaucera i wilczarza;)

• 2 weeks later...
Posted

Te psiaki(tzn. 2- ten duży czarny i suńka, bo trzeciego nie ma...) są już w schronisku w Chyrcnym...czy jakoś tak(mam z tą nazwą problemy...:razz:) w tym tygodniu postaram się do nich pojechać....ale nie obiecuję;)