Kasia_i_Łukasz Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Asiunia02 napisał(a):A z jakimi pieskami jedziecie ?? Zgłosiliśmy Asztarka i Aidkę. Z Asztarkiem napewno pojedziemy a udział Aidki jest zależny od terminu jej cieczki - tfu, tfu coby niezapeszyć :razz: Quote
Agappe Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [SIZE="3"]Split (Chorwacja) - 26.07.2008 Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]Sędzia: TINO PEHAR PSY kl. otwarta Dei Leghi Tailly UN MEI-GO NABUCCODONOSOR SUKI kl. pośrednia ASIA Quote
Agappe Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [SIZE="4"]Oberwart (Austria) - 19-20.07.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Leos Jancik (CZ) PSY kl. młodzieży F'Naoki of Isamashii Nakama kl. pośrednia Dei Laghi Tailly Akarui-Go Kajitsu no Urayuki-Go kl. otwarta Isamu-Go Samurai Yashiki kl. championy A'Shirokuma Go Seijitsu Tamashii Toghokuun Go De La Vallee des Dragons Sacres SUKI kl. pośrednia Dei Laghi Tailly Ziamu No Sakuramboo kl. otwarta Amaterasu Inu Yoko Zuna Hakuryu B-Megami Seijitsu Tamashii Fumiko Delle Bianche Vallate Quote
Agappe Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [SIZE="4"]Wilno - 1.08.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Ron Besoff (Australia) PSY kl. championów RYUU-GO Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, BOB SUKI kl. młodzieży TAKESHI GO Sveika - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl. pośrednia Isumi Gai V'ASAHI - oc.doskonała, lokata I, CAC, res.CACIB kl. otwarta AITA-AJA Eos - oc.doskonała, lokata I, CAC kl. championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB ------------------ [SIZE="4"]Wilno - 2.08.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB), Baltic Winner [SIZE="3"]sędzia: Peter Harsanyi (Węgry) PSY kl. otwarta CUGECURU OSIDORI Avesta - oc.doskonała, lokata I, CAC, res.CACIB kl. championów RYUU-GO Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Baltic Winner 2008 SUKI kl. młodzieży TAKESHI GO Sveika - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl. pośrednia Isumi Gai V'ASAHI - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Baltic Winner 2008, BOB kl. otwarta AITA-AJA Eos - oc.doskonała, lokata I, CAC kl. championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CAC, res.CACIB [SIZE="3"]i tym samym Anata ukończyła Championat Litwy Wystawa super udana pod względem towarzystkim!!! :) zreszta z wynikow tez sie osobisicie ciesze (jechalam po ukonczenie championatu i to sie udało :multi: ) sędzia drugiego dnia baaaaaaaaardzo długo zastanawiał się czy Caciba dać Anacie czy ślicznej "rosjance" - to chyba byla moja najdłuższa ocena ;) w koncu sedzia orzekl, ze na dzien dzisiejszy Anata jest sliczną suczką, ale za potężną :) potem postaram sie jakies zdjecia powstawiac Quote
INU Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 wani napisał(a):i gdzie te zdjecia? czekamy :P No właśnie się zastanawiałam dzisiaj kiedy będą zdjęcia. ;) Poprosimy ładnie o fotki tatusia. :p Quote
Agappe Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 ojoj dajcie życ.. nie było mnie 3 tyg w Polsce.. ;) i jeszcze kwestie utopionego telefonu musze do konca zalatwic ;) Quote
Agappe Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [SIZE="4"]Wilno - 1.08.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Ron Besoff (Australia) PSY kl. championów RYUU-GO Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, BOB SUKI kl. młodzieży TAKESHI GO Sveika - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl. pośrednia Isumi Gai V'ASAHI - oc.doskonała, lokata I, CAC, res.CACIB kl. otwarta AITA-AJA Eos - oc.doskonała, lokata I, CAC kl. championów ANATA Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB zdjęc Anaty i Aity nie mam z tej wystawy.. zdjęcia z soboty potem - bo imageshack nie chce współpracować:mad: :angryy: Quote
Agappe Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 finito - tak to jest ze zdjęciami z hali - jakość beznadziejna :/ Quote
Agappe Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 [SIZE="4"]Szombathely (Węgry) - 19-20.07.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Paweł Szemraj (PL) PSY kl.pośrednia: Dei Laghi Tailly AKARUI GO Kajitsu No URAZUKI-GO kl.championów: TOGHOKUUN GO de la Vallee Des Dragons Sacres SUKI kl.mlodzieży: E'NEKINEKO Halne Wzgórze kl.posrednia: Dei Laghi Tailly ZIAMU NO SAKURAMBOO Halniaczki wiecie coś o tej wystawie???:roll: Quote
Izis Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Agappe']Wilno - 1.08.2008 Międzynarodowa Wystawa (CACIB) sędzia: Ron Besoff (Australia) PSY kl. championów RYUU-GO Shun'You Kensha - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, BOB Jedyne zdjęcie mojego RYUU... ;-) Zwycięzca Rasy z piątku (i CACIB) a także CACIB i Najlepszy Pies z soboty :-) W sobotę rasę wzięła młodziutka sunia (bardzo fajna zresztą). Quote
Agappe Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Izis napisał(a):Jedyne zdjęcie mojego RYUU... ;-) Zwycięzca Rasy z piątku (i CACIB) a także CACIB i Najlepszy Pies z soboty :-) W sobotę rasę wzięła młodziutka sunia (bardzo fajna zresztą). mam jeszcze kilka jego zdjęć z piątku, ale dość niewyględnych, wiec nie wstawiałam, a w sobote zdjęcia robił mój tata, wiec sama rozumiesz:shake: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Izis']Jedyne zdjęcie mojego RYUU... ;-) Zwycięzca Rasy z piątku (i CACIB) a także CACIB i Najlepszy Pies z soboty :-) W sobotę rasę wzięła młodziutka sunia (bardzo fajna zresztą). Izis, Daria jak zwykle nas niezawiodła i pokazała fotki z kolejnej wystawy, za co jej bardzo dziękujemy wszyscy :multi: Ty też byłaś na wystawie, napewno nie sama, więc wklej swoje fotki, swojego Ryuu i po sprawie ;) I po co znowu te niesmaczne aluzje...:eviltong: Quote
Izis Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nie mam aparatu w ogóle :-( Na pocieszenie jeszcze jedno zdjęcie mojego RYUU spoza ringu ;-) Quote
Asiunia02 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 STAWKA ILOŚCIOWA NA MIĘDZYNARODOWĄ WYSTAWĘ W MLADA BOLESLAW 30-31.08.2008 Akita - inu (34 sztuki) PSY Młodzieży 2 887 - 2 888 - szt 2 Pośrednia 2 889 - 2 891 - szt 3 Otwarta 2 892 - 2 895 - szt 4 Championów 2 896 - 2 903 - szt 8 SUKI Baby 2 904 - szt 1 Szczeniąt 2 905 - 2 906 - szt 2 Młodzieży 2 907 - 2 909 - szt 3 Pośrednia 2 910 - 2 913 - szt 4 Otwarta 2 914 - 2 919 - szt 6 Championów 2 920 - szt 1 Quote
Agappe Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 w końc u jakaś fajna stawka :))) to ile polskich kitek się w końcu wybiera na tą wystawę?> Quote
Kasia_i_Łukasz Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Agappe napisał(a):w końc u jakaś fajna stawka :))) to ile polskich kitek się w końcu wybiera na tą wystawę?> My startujemy w najliczniej obsadzonych klasach: Asztarek w klasie championów a Aidka w klasie otwartej ;) Quote
Asiunia02 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Doncia w klasie championów i Kozeki Pa-Lis w klasie młodzieży. Jesli dostanie Zw. Mł. to skończy Championat Młodziezy - bedzie to jego 4 CAJC, na razie ma 3/3 wiec super :) Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 troche mocno zaległa wystawa... :oops: [SIZE="4"]19-20.07.2008 - Mlada Boleslav (Czechy) Krajowa Wystawa (CAC) [SIZE="3"]sędzia: L. Pavlikova PSY kl. szczeniąt Ashi z Pohorelic - oc.wybitnie obiecująca, lokata I kl. młodzieży Ilshi Tomimopa - oc.doskonała, lokata II Ishiko Tomimopa - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl. pośrednia Michi Almaju - oc.doskonała, lokata II Kozeki Ken Pa-lis - oc.doskonała, lokata I, CAC kl. vitezu:roll: Achiko Go Akita inu Of Cacic - oc.doskonała, lokata II, res.CAC E Kága Go Harukaze - oc.doskonała, lokata III Haguro Go Harukaze - oc.doskonała, lokata I, CAC, Narodni vitez, Zw.Rasy, BOG II kl. weteranów Geenji Go Sansei - oc.doskonała, lokata I, Najlepszy Weteran, BIS2 Weteran SUKI kl. szczeniąt Akanuké Atemi Ryu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I Asaka Atemi Ryu - oc.wybitnie obiecująca, lokata II Cuči z Rohacovky - oc.wybitnie obiecująca, lokata III kl. młodzieży Ishika Tomimopa - nieobecna Kajitsu No Ukiyoe Go - oc.doskonała, lokata I, CAJC kl. pośrednia Fujiu Nippon-Ryu - oc.doskonała, lokata II Nabuko Roal - oc.doskonała, lokata I, CAC kl. otwarta Doshi Nippon-Ryu - oc.doskonała, lokata IV Feiko Tomimopa - oc.doskonała, lokata III Harumi Go Harukaze - oc.doskonała, lokata I, CAC, Narodni vitez :roll: Masahime Go Sugisawa - oc.doskonała, lokata II, res.CAC wyniki ze strony: http://www.haguro.cz/vysledky08.html#boleslav2 tam również są zdjęcia z tej wystawy Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [SIZE="4"]16.08.2008 - Bratysława (Słowacja) Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Harsanyi Peter (H) WYNIKI OFICJALNE: PSY kl. otwarta EIKYU NIPPON-RYU - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB ur: 17.02.2006, BUSHI OF RASPROKI x HEKATE ALMAJU hod.: Franc Vlastimil, wł: Pospisil Vladimir kl. championów TOGHOKUUN-GO DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES - nieobecny ur:20.07.2002, HOKUUN NO RYUUSHOU GO WATANABE x AKANE GO YAMAGATA KAGAMI KENSHA hod.: Bernard Catherine, wł: All. to dei Laghi Tailly SUKI kl. pośrednia NABUKO ROAL - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Rasy ur:26.02.2007, CZANAJ ROAL x DAICHI OMONO GAWA hod.: Plaza Tomasz, wł: Svub Radek kl. otwarta DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBO - nieobecna ur:10.08.2006, V´KOTOKAZE DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES x SHUN GO OKINAWA hod.+wł: All. to dei Laghi Tailly --------------------------- [SIZE="4"]17.08.2008 - Bratysława (Słowacja) Międzynarodowa Wystawa (CACIB) [SIZE="3"]sędzia: Havelka Tibor (SK) WYNIKI OFICJALNE: PSY kl. otwarta EIKYU NIPPON-RYU - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB ur: 17.02.2006, BUSHI OF RASPROKI x HEKATE ALMAJU hod.: Franc Vlastimil, wł: Pospisil Vladimir kl. championów TOGHOKUUN-GO DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES - nieobecny ur:20.07.2002, HOKUUN NO RYUUSHOU GO WATANABE x AKANE GO YAMAGATA KAGAMI KENSHA hod.: Bernard Catherine, wł: All. to dei Laghi Tailly SUKI kl. pośrednia NABUKO ROAL - oc.doskonała, lokata I, CAC, res.CACIB ur:26.02.2007, CZANAJ ROAL x DAICHI OMONO GAWA hod.: Plaza Tomasz, wł: Svub Radek kl. otwarta DEI LAGHI TAILLY ZIAMU NO SAKURAMBO - nieobecna ur:10.08.2006, V´KOTOKAZE DE LA VALLEE DES DRAGONS SACRES x SHUN GO OKINAWA hod.+wł: All. to dei Laghi Tailly kl. championów SARA Z BAMBUSOVEHO HAJE - oc.doskonała, lokata I, CAC, CACIB, Zw.Rasy ur:19.11.2005, RENGOKU DE LA VALLE DRAGONS SACRES x ODORIKO Z BAMBUSOVEHO HAJE hod.+wł: Wolf Josef Quote
Asiunia02 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kozeki Ken Pa-Lis otrzymał w Mlada CAC :) Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 dopisane :)) Asiaaa a co to jest Narodni vitez??? i klasa vitezu??? Quote
Asiunia02 Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 coś takiego jak u Nas Zwyciezca Polski. w tej klasie wystepują same championy, wiec pewnie w swojej karrierze zdobyli odpowiednik takiej nagrody. Ja w ogóle nie rozumiem do konca czeskiego regulaminu bo wlascicielka Kozekiego wystawia do juz w klasie posredniej a twierdzi, że jesli teraz wygra o skonczy Mł. Championat. Najgorsze jest to, że przyjmowanie psów jest do 9 i nie wiem czy mozemy przyjechac pozniej bo akity wchodza na ring jako ostatnie. wysłałam takie zapytanie do mojej czeski to mi odpisała, że za mnie załatwi formalności, ale wolałabym sama to załatwićw wiec napisałam maila do organizatora. Kasienka o której byliśmy w zeszłym roku ?? Bo my w pradze bylismy wczesnie, a nie wiem jak to jest w czechach jak sie przyjedzie pozniej. Quote
Agappe Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Asiunia02 napisał(a):coś takiego jak u Nas Zwyciezca Polski. w tej klasie wystepują same championy, wiec pewnie w swojej karrierze zdobyli odpowiednik takiej nagrody. Ja w ogóle nie rozumiem do konca czeskiego regulaminu bo wlascicielka Kozekiego wystawia do juz w klasie posredniej a twierdzi, że jesli teraz wygra o skonczy Mł. Championat. na krajówce przyznają Zw.Czech? :roll: Asia może chodzi o championat KLUBU?? tam są wybitnie dziwne zasady.. trzeba zdobyć pewną ilość punktów, żeby zdobyć taki championat.. a punkty są chyba nie tylko za 1 lokatę..więc może o taki udziwniony championat chodzi? wystarczy zeby wiekiem pasował do młodzieży?:roll: Quote
Recommended Posts