Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Duża wychudzona, w typie Doga??
ok. roczna sunia w jastrzębskim schronie....

mnóstwo nie spalonej energii i wiecznie merdający ogonek na widok człowieka :loveu:

chyba miała byc dogiem ale komuś coś nie wyszło... więc wylądowała w schronie :-(:-(

na razie jest pełna radości, werwy, miłości ... jak długo????

schron nie sterylizuje suczek a patałachy wyszukują młodych w typie:mad::mad:

póki bede miała wpływ na to to nie oddam bez sprawdzenia, ale w dni wolne od pracy w schronie... może nam zniknąć :shake:

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Dałam na moloskach pytanie czy dało by się ją podciągnąć pod ADN, z odnośnikiem do dogo ...mam nadzieję , że się dziewczyny odezwą ....[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]dozia została przeniesiona na kojce zewnętrzne- za sąsiadke za ścianą ma agresywną suke i tak sie razem nakręcają :shake: jak by sie dopadły nie obyłoby sie bez rozlewu krwi ... a była taka potulna, kochliwa i wesoła :-([/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dozia została przeniesiona na kojce zewnętrzne- za sąsiadke za ścianą ma agresywną suke i tak sie razem nakręcają :shake: jak by sie dopadły nie obyłoby sie bez rozlewu krwi ... a była taka potulna, kochliwa i wesoła :-([/FONT]

[FONT=Arial]o masz Ci los dali ją koło Rudej :shake:....masakra [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]zapewne :-( do bloku raczej jej nie wezmą :shake:

a dziś przyszedł chłoptaś DOG NIEMIECKI .. widziałam go przez chwile więc nie pytajcie o szczegóły :roll: jutro foty chyba że sajnox wrzuci

dzwoniłam już do Luizy z dogi adopcje- ma dać namiary na mnie komuś ze ślunska ....
[/FONT]

Posted

[quote name='halbina']co u suni?... szczekliwa dalej czy zaczęła olewać sąsiadkę?
[FONT=Arial]
suczynka została przeniesiona do kojców wewnętrznych- musiała ustąpić miejsca koledze dogowi :p

ona jest przekoffana :loveu:
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]Czy sunieczka wróci na swoje miejsce na zewnętrznym ?? Ona tak źle się czuje w budynku :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]koło Rudej na zewnątrz nie może być bo one tak sie nakręcają szczekaniem że żadna z nich nigdy nie znajdzie domku :shake:
[/FONT]

Posted

Ech masz ci los..... Pewnie ktoś na bazarze "po rodowodowych rodzicach" kupił i "mocno się zdziwił" jak w późniejszym etapie jego dog tylko trochę doga zaczął przypominać :shake:. Podnoszę suńkę - niech ją wypatrzy jakaś dobra dusza :razz:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]sunia poszła do kojców ogólnych.... między 5 innych suczek [/FONT]

[FONT=Arial]:shake:...bidulka

do którego kojca ??
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:shake:...bidulka

do którego kojca ??
[/FONT]

[FONT=Arial]13... :hmmmm:
tam gdzie była trzynóżka...

Panowie zrobili przeprowadzki psom- w niektórych jest i po 8- 9 sztuk :-(

jak one mają być zauważalne :shake::shake:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]13... :hmmmm:
tam gdzie była trzynóżka...

Panowie zrobili przeprowadzki psom- w niektórych jest i po 8- 9 sztuk :-(

jak one mają być zauważalne :shake::shake:
[/FONT]

[FONT=Arial]masakra...czyli co zaplanowali to zrobili ...takie były plany ....poupychać w ogólnych ile wlezie :angryy::angryy::angryy:.......i znów bedzie że krytykuję ....ale będę pisać za każdym razem jeśli bedą podejmowane decyzje krzywdzące psy ...[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]sunieczko chociaż tu cię pokaże choć robię to wbrew zakazowi ....psów ze schroniska w Jastrzębiu nie wolno pokazywać na dogomanii [/FONT]