Kinia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hejo! Jestem zła na Ciebie! Ty mnie męczysz o foty, mimo że były na poprzednich stronach, a sama nic nie dajesz! :evil_lol: Quote
Marta & Figa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 doczekam ja się kiedys filmiku frisbowego? :mad: Quote
Feigned Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dynamique, wstawiaj nowe zdjęcia ! :diabloti: kurczę, ale mi się marzy taki border :loveu: miałabym dwa wariaty w domu :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Teraz już mam. Ehhh... raczy wreście działać. W roli sprostowania coś się spie... a raczej popsuło w aparacie i fotki wychodzą z fajnymi paskami jakby sie patrzyło przez żaluzje :roll::roll::roll: Ale mam filmik frisbowy specjalnie dla marty :lol::lol::lol: Moze nie jets jakis efektowny i wogóle,bo mało trenujemy i wogóle jest gorąco mimo,że trenujemy około 18:00 - 19:00 to i tak jest masakrycznie :roll: ZChyba jak już bede szła na frisbee to rano :roll::roll::roll: [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/8OaZ8mTXZbf/24.07.2009_frisbee_-_bez_vaultow]Wrzuta.pl - 24.07.2009 Frisbee - bez vaultów.[/url]. Ahh no i filmik bez vaultów... tak jak wspomniałam... za gorąco :eviltong::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 mi tez sie podoba;) super filpy i dog chatch trochę poćwiczysz flotery i będzie mega to co DCDC Warszawa?:) Quote
Dynamique Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='ewka i haker']mi tez sie podoba;) super filpy i dog chatch trochę poćwiczysz flotery i będzie mega to co DCDC Warszawa?:)[/quote] Dzięki. A z DCDC Wa-wa to raczej nic... skoro chcę jechać do Wrocłaiwa na zawody z agility ;) Bo to wkońcu tydzien po tygodniu... a nie wiem skad wezme tyle kasy ;) Quote
Dynamique Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Dzięki wszystkim :oops:;) Moze dzisiaj uda mi się porobic jakieś fotki choćby telefonem :roll::roll::roll: Quote
.Agata. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Uwielbiam na Was patrzeć :loveu::loveu: Tworzycie świetny duet :multi: Filmik mega :cool3: i Luckyy :loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Agata_Roki']Uwielbiam na Was patrzeć :loveu::loveu: Tworzycie świetny duet :multi: Filmik mega :cool3: i Luckyy :loveu::loveu:[/quote] Dzięki :p Aż miło się czyta :loveu::p Quote
BellaLab Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 To czekam na te telefonowe foty:evil_lol: A jak będziecie we Wrocławiu to myślę ze filmik nagram Wam :) Quote
Boness. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='Dynamique']Teraz już mam. Ehhh... raczy wreście działać. W roli sprostowania coś się spie... a raczej popsuło w aparacie i fotki [B]wychodzą z fajnymi paskami jakby sie patrzyło przez żaluzje[/B] :roll::roll::roll: Ale mam filmik frisbowy specjalnie dla marty :lol::lol::lol: Moze nie jets jakis efektowny i wogóle,bo mało trenujemy i wogóle jest gorąco mimo,że trenujemy około 18:00 - 19:00 to i tak jest masakrycznie :roll: ZChyba jak już bede szła na frisbee to rano :roll::roll::roll: [URL="http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/8OaZ8mTXZbf/24.07.2009_frisbee_-_bez_vaultow"]Wrzuta.pl - 24.07.2009 Frisbee - bez vaultów.[/URL]. Ahh no i filmik bez vaultów... tak jak wspomniałam... za gorąco :eviltong::evil_lol:[/quote] Ja miałam to samo w moim kompakcie. Chyba Cię nie pocieszę - padł zaraz po tym, a właściwie doszło do tego, że na dworze całe białe zdjęcia wychodziły, a baterie w nim padają po godzinie choćby nie wiem jak długo się ładowało :shake: Super filmik! Lucek jest świetny :loveu::loveu: Ile ja bym dała, żeby mój był taki zainteresowany dyskiem :shake: Quote
Feigned Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 jeeej *_* naprawdę świetny on jest :loveu: super razem wyglądacie :cool3: a jak to u niego jest z tą "nadpobudliwością" o której się zawsze mówi przy borderach, naprawdę jest tak strasznie ? :eviltong: Quote
Jess Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Fajny film z frisbee , b. ładnie rzucasz . Mam nadzieje że niedługo będę mogła coś na nim przećwiczyć (...) A ja poproszę byś nakręciła film jakiegoś układu. Powinnaś pojechać na DCDC . :razz: Quote
Dynamique Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Boness.']Ja miałam to samo w moim kompakcie. Chyba Cię nie pocieszę - padł zaraz po tym, a właściwie doszło do tego, że na dworze całe białe zdjęcia wychodziły, a baterie w nim padają po godzinie choćby nie wiem jak długo się ładowało :shake: Super filmik! Lucek jest świetny :loveu::loveu: Ile ja bym dała, żeby mój był taki zainteresowany dyskiem :shake:[/quote] Troche nim postukałam o biurko [wiem mam boskie pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:] i te paski są już prawie nieiwdoczne. ZObaczymy moze mu "przejdzie". [quote name='Feigned']jeeej *_* naprawdę świetny on jest :loveu: super razem wyglądacie :cool3: a jak to u niego jest z tą "nadpobudliwością" o której się zawsze mówi przy borderach, naprawdę jest tak strasznie ? :eviltong:[/quote] Dzięki :loveu: To zależy po jakich rodzicach jest pies i wogóle. Lucek nie jest aż na maxa nadpobudliwy jak dla mnie. Spokojnie mogłabym mieć durgiego takiego psa. Quote
Dynamique Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 [quote name='Jess']Fajny film z frisbee , b. ładnie rzucasz . Mam nadzieje że niedługo będę mogła coś na nim przećwiczyć (...) A ja poproszę byś nakręciła film jakiegoś układu. Powinnaś pojechać na DCDC . :razz:[/quote] Zapraszamy :razz::razz::razz: Zabierz ze sobą aparata :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak coś ułoże to nakręce. Póki co mam słabą głowe do tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam nadzieje, że kiedyś nam się uda i wkońcu pojedziemy na to DCDC. :cool1: Teraz mogłabym jechac do tej warszawy, ale bardziej korci mnie agility we wrocławiu. Moze w przyszłym roku... no nie wiem naprawdę. Zobaczymy. Teraz jak już się nie będziemy wystawiać to mam nadzieje, że pojeździmy trochę po zawodach :loveu::loveu::loveu: Quote
Jess Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lucky nie jest nadpobudliwy ? To tylko przy mnie takiego świra udaje? :eviltong: Jak przyjadę to wiadomo że z Romanem. :) Ja Cię bym bardziej namawiała na Wawe niż agility. :) Za którą linie rzucasz na mini? A w jakiej klasie startujesz ? zerówki czy do a1 ? ;) Quote
Recommended Posts