jaszczurka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Czy ktos ma fotki silkow z Wroclawia? Nasz aparat niestety odmawia wspolpracy :( Piccolo super :D Quote
Martach1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mnie niestety niebyło na tej wystawie, więc zdjęć nieposiadam. czy możesz podać któru pies zdobył BOB?? I N.Suka W Rasie i N. Pies w Rasie?? Jestem bardzo ciekawa:cool3: Quote
jaszczurka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Niestety nie wiem :( Nie mialam nawet katalogu i krecilam sie caly czas bo i chcialam zobaczyc jak najwiecej psow i byly tez bardzo fajne pokazy i zawody agillity. W ogole wroclawska wystawa na + ostanio bylam w Zielonej Gorze i pokaz tego co oni nazwali "obedience" to byl koszmar - szarpanie psow, krzyki, kulejaca suka ON-a - obejrzalam kawalek i mialam serdecznie dosc. Ten pokaz byl taki sam jak zielonogorskie "szkolenia" - szkoda slow... Quote
Recommended Posts