szila Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witam, Trafiłam tu przypadkowo, wpisując w wyszukiwarkę, ponieważ też posiadam irlanda i szukałam różnych wiadomości na ich temat oraz innych irlandów w Polsce. Ciesze się, że tu trafiłam, mam nadzieje, że poznam więcej właścicieli irshów. Ma już prawie 2 lata i nazywa się Rubin Zorza Skarlina. Wcześniej miałam nierodowodową irlandkę i zakochałam się w tej rasie:multi: pozdrawiam Quote
domi_nique Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 super, widze, ze coraz wiecej irlandow sie w Polsce pojawia :) moze jak juz sie dobobie wlasnego, to nie bede miala problemu z wyborem. najbardziej balam sie wlasnie tego, ze beda 2 hodowle, a zadna mi jakos szczegolnie do serca nie przypadnie. narazie znalazlam w internecie hodowle Arundo i Machagony. w jednej z nich, psy sa wg mnie swietnie zbudowane i bardzo mi sie podobaja, ale z kolei w drugiej bardziej podoba mi sie umaszczenie (wiekszosc irlandow tam jest bardziej ognisto-ruda). ale jeszcze troche czasu mam, wiec moze doczekam sie mojego idealu ;) Quote
Recommended Posts