duzebzium Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Wszystko co małe jest słodkie. Aż żal się z nimi rozstawać :sad:. Reszta już dawno w nowych domkach,a Cziko czeka na ostatnie szczepienie i jedzie w świat :shake:. Chyba najtrudniej rozstac się z ostatnim bo dom robi się pusty bez biegajacego rozbrykanego szczylka. :cool3: Quote
Kisses Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ah, no jasne, ze będzie Ci pusto :loveu: Dobrego domku życzę ;) Quote
duzebzium Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Kisses_xox napisał(a): Dobrego domku życzę ;) Ja też mam nadzieje że dobrze wybrałam... Ide pudrowac psiaki :oops: bo jutro wystawa... Quote
ewelinka_m Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 trzymam kciuki i liczę na zdjęcia! ;) a mały Czikuś jest genialny! i wcale się nie dziwię, że ciężko będzie się rozstać :loveu: Quote
Kisses Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Gdzie jedziecie na wystawę? :cool3: To za wystawe też trzymam, żeby białaski powaliły wszystkich :loveu: Quote
Recommended Posts