ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='Mokka']Sorki, dopiero się dopatrzyłam - to było jakieś 50 metrów!!! No i do tego zerwany łańcuszek - badziewie :cool3: .[/quote]no.badziewie:cool3: :lol: Quote
Mokka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teraz kcem kupić łańcuszek Gappaya, boję się kupować znowu w sklepie, bo tego bym się nie spodziewała. Leon jest silny i gwałtowny, ale waży raptem 30-parę kilo, łańcuszek nie ma prawa puścić. Dobrze, że obeszło się bez ofiar :razz: . Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mialas juz gappaya?bo shadowski to 52 kg zywej wagi.teraz jest grzeczny[sprobowalby nie:diabloti: ].chodzi na obrozy takiej parcianej zapinanej na zatrzask plastikowy.czasem.........zupelnie niespodziewanie........:cool3: ..nachodzi mnie wizja trzasniecia tego plastiku:cool1: Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 troll:lol: [img]http://img379.imageshack.us/img379/6505/o4ga.jpg[/img] Uwe-danke:roll: Quote
Ewa-Jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Śliczny i do tego moje marzenie -wilczasty .Ayshe będzie w Warszawie czy jedzie gdzieś dalej???? Quote
Alix Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ale pieknosci!:loveu: Ciesze sie ze maluszek czuje sie juz lpeiej:multi: Ile on ma? Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 zdjecie robione telefonem wiec sorry za jakosc.:oops: .ma ok.4 miesiecy,jest o wiele wiekszy od brata ktoremu sie nie udalo-tamten byl malusi:shake: .ale czysty onek to to nie jest-taki "wilczur"z niego bedzie.jedzie do wrocka.na razie jest oszolomiony.glownie lezy albo siedzi i sie przyglada.wogole sie nie bawi.:shake: Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 i pamietajcie-to dzieki wam sie udalo.:loveu: Quote
Ewa-Jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Pewnie jest osłabiony jeszcze po parwo.Może coś ci potrzeba dla niego -jakieś zabawki??? Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dziewczyny probuja z pilkami ale ogolnie musi miec troszke czasu.jak juz bedzie zdrowy i silny wtedy pojedzie do nowego domku.tam jest baaardzo oczekiwany:loveu: ...jak chita nauczyla sie bawic to ja juz we wszystko uwierze:razz: Quote
Ewa-Jo Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 [quote name='ayshe'].ale czysty onek to to nie jest-taki "wilczur"z niego bedzie.[/quote] Dla mnie wygląda jak onek. Do zobaczenia że to wilczur trzeba jednak specjalisty. Kiedyś koleżanka kupiła jeszcze na Skrze szczeniaka -ON-ka i zapytałyśmy się Lidki -powiedziała że to onkopodobny i faktycznie taki był. Zdrówka i dobrego domu dla Trolla niech rośnie zdrowo i bezstresowo.:loveu: Quote
ayshe Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dziekuje w imieniu trollowatego mysliciela:loveu: Quote
Żmija Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 I od nas pozdrowienia dla Trolla. Całusy w nochal i szacuneczek dla tresssera. Quote
ayshe Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 zmija jak ty sie czujesz dzisiaj bo wczoraj to ........hmmm......:razz: .urodzilas cos kobieto?:cool1: :cool3: Quote
Żmija Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 ta, wypłukalam pifkiem kamyczek, zapieprzając w nocy. A czuję się psychicznie źle, bo kiedys zostawanie było sztandarowym ćwiczeniem białego szczura, chocby się paliło i waliło, zostawała. Nie zostawialam jej w zimie, bo nie chciałam przeziębić nerek - no i wczoraj zobaczyłam efekty:mad: Quote
ayshe Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 :diabloti: no.ale cfaniara.najfajniej robila cie w konia :lol: .siedze,paniunia sie odwraca tuptam,paniunia patrzy-sobie zostawalam przeca nie?:cool3: .iiiiiiiiiiii "co ci zalezy,siem poloze nie?":cool3: Quote
Żmija Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ona jest przekonana, że ja jestem kretynką ( słusznie zresztą):cool3: . A jeśli mogę pytanie ot - co ja mam zrobić jak posyłam gada lewo-prawo? Ona leci jak z granatem w dupie i węszy - z szukaniem piłeczki jej się kojarzy. Wszystko byłoby super, ale ona nie zmienia od razu kierunku kiedy chcę, tylko kiedy ma na to ochotę :mad: - nic nie słyszy, nic nie widzi- szuka. Lata lewo, prawo, ale często wraca sie trochę jak nie idę- takie elipsy robi. aha sukces - przedwczoraj odbiegła w szukaniu ode mnie na jakieś 200 metrow -wreszcie odrywa się od cyca mamuni.:cool3: Quote
ayshe Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 nie kladz pilki tylko tekturki kawalek z nagrodka,pilka jest za koniec pracy.ona kuma juz naprzod i kierunek ale pracuje chaotycznie bo szuka pilki.skojarzenie :po skonczonym cwiczeniu dostaje pilke[tak jak za kwadrat].nie martw sie.moje psy na szczescie sa takimi samymi pustakami jak ja.ale posiadanie psa o wyzszych walorach intelektualnych powoduje zr treser jest ..........rozbawiony.pogadaj z ania -lara to jest ........problem.:lol: Quote
Żmija Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja jej dam te wątpliwe wyższe walory intelektualne :mad: :mad: :mad: :mad: Nie ma jak pozytywny właściciel. :mad: Nad Wisłę uciekam z burasami, pa. Quote
Agaa.a Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Piękny Troll :loveu: Dużo zdrówka życzymy maluszkowi :) Quote
Alix Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Ja chcialam tylko powiedziec ze zamowilam dzis Acane Salmon&Potato 15kg a teraz sie modle zeby Barosz nie byl na to uczulony.:eviltong: Nigdzie nie mieli 4kg opakowan w dwoch sklepach dzownili do swoich hurtowni i one nawet nie wiedzialy ze takowe mozna dostac:-o W poniedzialek wet sprawdzi czy Barosz to moze jesc jesli sie okaze ze nie to mam nadzieje ze uda mi sie to komus odsprzedac:cool3: chociaz jak patrzylam na sklad karmy to nie widzialam tam nic co Baroszowi mogloby "nie podpasowac" Na srode zapisalam Baronia na zdejmowanie kamienia i przeswietlenie w kierunku dysplazji znow bede plakac jak bobr jak go zobacze takiego nieprzytomnego:placz: Jak robili mu przeswietlenie w wieku 6 miesiecy to niemalze dostalam spazmow...... ja to chyba jakas nie ten tegez jestem:stupid: Quote
ayshe Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 jaki byl rozwoj panewek i opis w wieku 6 miesiecy? Quote
Alix Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='ayshe']jaki byl rozwoj panewek i opis w wieku 6 miesiecy?[/quote] stawy biodrowe oba glebokie, w prawym glowa osadzona 2/3 w panewce, w lewym 1/2 w panewce, jednak obustronnie szerokie szpary stawowe brak objawow Ortolaniego, bardzo slaby objaw Bardensa -klinicznie brak dsb Quote
Inez-Aga Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Alix- jejku!ja boję się robić mojej suńce tego prześwietlenia, bo jakby się okazazało...:placz:, ale chyba powinnam- ma już 17 m-cy... Quote
monisieczka Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Alix']Ja chcialam tylko powiedziec ze zamowilam dzis Acane Salmon&Potato 15kg a teraz sie modle zeby Barosz nie byl na to uczulony.:eviltong: Nigdzie nie mieli 4kg opakowan to ja moze podam stronke , nie ze złośliwości no tak sobie :diabloti: krakwet.pl - maja po 4 kilosy Quote
Recommended Posts