Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No niestety, owczarków i owczarkopodobnych w potrzebie jest od groma i ciut ciut :shake:

Słuchajcie, mam psychicznego psa :stupid: Mój Bugajski czuje miętę do... dogów niemieckich :stupid: Jak nasz znajomy Leon Sabinę na spacerze ofafluni, to Bugajski świra dostaje i chce ją kryć :stupid: Lata jak głupi za naszym znajomym Tadziem (imiona nieco mylące, pisze oczywiście o DN :lol: ). A dzisiaj zakochał się w Jo-jo :stupid: No porąbany jest, jak babcię kocham :tard:[/quote]duze gabaryty lubi chlopiec:cool1: .tez mu wolno nie?a wolnosc osobistom w orijentacyjach seksualnych mamy i ma prawo chlopak do swoich pogladow:razz:

Posted

[quote name='ayshe']mam duzo znajomych.np w skandynawii;) .to oni wyszukuja chetnych do adopcji.zwlaszcza ze to przwaznie sa starsze suki.teraz mam tez 11letniego psa:shake:[/quote]
No faktycznie u nas starszych ludzie nie chcą.Dobrze że psiaki mają szanse na normalne domy i ludzi którzy zapewnią im miłość chociaż na stare lata.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No faktycznie u nas starszych ludzie nie chcą.Dobrze że psiaki mają szanse na normalne domy i ludzi którzy zapewnią im miłość chociaż na stare lata.[/quote]jap olecam adopcje starszych suk.zwlaszcza ze przechodza u nas testy przedadopcyjne i sa zresocjalizowane.ale nawet.........taka starsza suka to juz uformowany pies.przewaznie prowadzony twarda reka:shake: .o wiele mniej zachodu niz szczeniak.

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Tak, żebym tym "starym dziadom" obiady gotowała:eviltong: :evil_lol: :shake:[/quote]oni jedza glownie pasztet i golonke[blee:crazyeye: ].i piwo zlopia.tyle ze strasznie wnerwiajacy som niestety:evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Słuchajcie, mam psychicznego psa :stupid: Mój Bugajski czuje miętę do... dogów niemieckich :stupid: Jak nasz znajomy Leon Sabinę na spacerze ofafluni, to Bugajski świra dostaje i chce ją kryć :stupid: Lata jak głupi za naszym znajomym Tadziem (imiona nieco mylące, pisze oczywiście o DN :lol: ). A dzisiaj zakochał się w Jo-jo :stupid: No porąbany jest, jak babcię kocham :tard:[/QUOTE]

Szirka to panicznie boi się DN i nowofunlandów:crazyeye:

Posted

[quote name='ayshe']oni jedza glownie pasztet i golonke[blee:crazyeye: ].i piwo zlopia.tyle ze strasznie wnerwiajacy som niestety:evil_lol:[/QUOTE]

Bo nie ma kto im gotować:eviltong: tyle,że ja po niemiecku ni w ząb:shake:
Co do wnerwiania to ja mieszkam z tatą, najbardziej denerwującą istotą na tym świecie

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Tak, żebym tym "starym dziadom" obiady gotowała:eviltong: :evil_lol: :shake:[/quote]
Gosia będzie robić za wolontariuszke w domu starców?? -chwali ci sie moje dziecko -widać że masz dobre serduszko czasami!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Gosia będzie robić za wolontariuszke w domu starców?? -chwali ci sie moje dziecko -widać że masz dobre serduszko czasami!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Oprócz tego pobicia, które się szykuje(odcięcie nogi lub ręki):diabloti: to ja dobra istota jestem:lol: ale gotować to nie za bardzo:shake:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz:

Posted

[quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz:[/quote]Niezłą komunę tam u siebie masz :lol:

[B]Gosiu,[/B] Sabina też się boi niufów. I czernyszy.Generalnie wszystkiego co duże, czarne i kudłate :lol: A do dogów sie przyzyczaiła, bo prawie codziennie odbywa spacerki w towarzystwie takiego qnia. Na początku trochę się czuła niepewnie, ale szybko się zorientowała, że qń tylko z wyglądu jest groźny, a psychicznie przy niej wysiada ;)

I ja tez polecam adopcję starszych suk :cool1:

Posted

[quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz:[/QUOTE]

Mam nadzieję, że Marta tego nie czyta:diabloti: ale może Ona trochę z nimi pomieszka i języka się nauczy:diabloti: :lol: (proszę sie na mnie nie obrażać)

Posted

asher-oni mieszkaja w domu przy hodowli,ten dom im wynajmuje[klopoty finansowe po wypadku Leentje,dom jeszcze nie splacony:placz: ].ja tam nie mieszkam tylko BYWAM:diabloti: .i tez mi wystarczy:cool1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Mam nadzieję, że Marta tego nie czyta:diabloti: ale może Ona trochę z nimi pomieszka i języka się nauczy:diabloti: :lol: (proszę sie na mnie nie obrażać)[/quote]mogloby byc zabawnie:evil_lol: .marta nam tylki skopie za te teksty:cool3: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']gosia-co ty masz z tym bieganiem?:roll: :razz: .[/QUOTE]

No przeżarłam sie i musze to spalić:eviltong: zresztą ja tak psychologicznie przemycam bieganie :razz: i niedługo wszyscy dojdą do wniosku,że to fajna zabawa tak pobiegać:razz: z pieskiem

Posted

A propos Onków w potrzebie:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1578613&postcount=528[/url]
Na szczęście jest już bezpieczny :multi: