ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 na bemowie jest jeszcze jeden pokoj wolny:razz: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='asher']No niestety, owczarków i owczarkopodobnych w potrzebie jest od groma i ciut ciut :shake: Słuchajcie, mam psychicznego psa :stupid: Mój Bugajski czuje miętę do... dogów niemieckich :stupid: Jak nasz znajomy Leon Sabinę na spacerze ofafluni, to Bugajski świra dostaje i chce ją kryć :stupid: Lata jak głupi za naszym znajomym Tadziem (imiona nieco mylące, pisze oczywiście o DN :lol: ). A dzisiaj zakochał się w Jo-jo :stupid: No porąbany jest, jak babcię kocham :tard:[/quote]duze gabaryty lubi chlopiec:cool1: .tez mu wolno nie?a wolnosc osobistom w orijentacyjach seksualnych mamy i ma prawo chlopak do swoich pogladow:razz: Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']mam duzo znajomych.np w skandynawii;) .to oni wyszukuja chetnych do adopcji.zwlaszcza ze to przwaznie sa starsze suki.teraz mam tez 11letniego psa:shake:[/quote] No faktycznie u nas starszych ludzie nie chcą.Dobrze że psiaki mają szanse na normalne domy i ludzi którzy zapewnią im miłość chociaż na stare lata. Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']na bemowie jest jeszcze jeden pokoj wolny:razz:[/QUOTE] Tak, żebym tym "starym dziadom" obiady gotowała:eviltong: :evil_lol: :shake: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No faktycznie u nas starszych ludzie nie chcą.Dobrze że psiaki mają szanse na normalne domy i ludzi którzy zapewnią im miłość chociaż na stare lata.[/quote]jap olecam adopcje starszych suk.zwlaszcza ze przechodza u nas testy przedadopcyjne i sa zresocjalizowane.ale nawet.........taka starsza suka to juz uformowany pies.przewaznie prowadzony twarda reka:shake: .o wiele mniej zachodu niz szczeniak. Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Tak, żebym tym "starym dziadom" obiady gotowała:eviltong: :evil_lol: :shake:[/quote]oni jedza glownie pasztet i golonke[blee:crazyeye: ].i piwo zlopia.tyle ze strasznie wnerwiajacy som niestety:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='asher']Słuchajcie, mam psychicznego psa :stupid: Mój Bugajski czuje miętę do... dogów niemieckich :stupid: Jak nasz znajomy Leon Sabinę na spacerze ofafluni, to Bugajski świra dostaje i chce ją kryć :stupid: Lata jak głupi za naszym znajomym Tadziem (imiona nieco mylące, pisze oczywiście o DN :lol: ). A dzisiaj zakochał się w Jo-jo :stupid: No porąbany jest, jak babcię kocham :tard:[/QUOTE] Szirka to panicznie boi się DN i nowofunlandów:crazyeye: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']oni jedza glownie pasztet i golonke[blee:crazyeye: ].i piwo zlopia.tyle ze strasznie wnerwiajacy som niestety:evil_lol:[/QUOTE] Bo nie ma kto im gotować:eviltong: tyle,że ja po niemiecku ni w ząb:shake: Co do wnerwiania to ja mieszkam z tatą, najbardziej denerwującą istotą na tym świecie Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Tak, żebym tym "starym dziadom" obiady gotowała:eviltong: :evil_lol: :shake:[/quote] Gosia będzie robić za wolontariuszke w domu starców?? -chwali ci sie moje dziecko -widać że masz dobre serduszko czasami!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Gosia będzie robić za wolontariuszke w domu starców?? -chwali ci sie moje dziecko -widać że masz dobre serduszko czasami!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Oprócz tego pobicia, które się szykuje(odcięcie nogi lub ręki):diabloti: to ja dobra istota jestem:lol: ale gotować to nie za bardzo:shake: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz: Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz:[/quote]Niezłą komunę tam u siebie masz :lol: [B]Gosiu,[/B] Sabina też się boi niufów. I czernyszy.Generalnie wszystkiego co duże, czarne i kudłate :lol: A do dogów sie przyzyczaiła, bo prawie codziennie odbywa spacerki w towarzystwie takiego qnia. Na początku trochę się czuła niepewnie, ale szybko się zorientowała, że qń tylko z wyglądu jest groźny, a psychicznie przy niej wysiada ;) I ja tez polecam adopcję starszych suk :cool1: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: gosiu-na migi sie z nimi dogadasz.ale faktycznie mieszkanie z 3 niemcami i 1 austryjakiem moze czlowieka wykonczyc psychicznie:razz:[/QUOTE] Mam nadzieję, że Marta tego nie czyta:diabloti: ale może Ona trochę z nimi pomieszka i języka się nauczy:diabloti: :lol: (proszę sie na mnie nie obrażać) Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 asher-oni mieszkaja w domu przy hodowli,ten dom im wynajmuje[klopoty finansowe po wypadku Leentje,dom jeszcze nie splacony:placz: ].ja tam nie mieszkam tylko BYWAM:diabloti: .i tez mi wystarczy:cool1: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='asher']Niezłą komunę tam u siebie masz :lol: [/QUOTE] Bo Ona to tak na pokaz:eviltong: "zobaczcie mam czterech facetów w domu":eviltong: :lol: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Szira/Gosia']Mam nadzieję, że Marta tego nie czyta:diabloti: ale może Ona trochę z nimi pomieszka i języka się nauczy:diabloti: :lol: (proszę sie na mnie nie obrażać)[/quote]mogloby byc zabawnie:evil_lol: .marta nam tylki skopie za te teksty:cool3: :lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']mogloby byc zabawnie:evil_lol: .marta nam tylki skopie za te teksty:cool3: :lol:[/QUOTE] Będziemy szybko biegać:eviltong: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 gosia-co ty masz z tym bieganiem?:roll: :razz: . Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']gosia-co ty masz z tym bieganiem?:roll: :razz: .[/QUOTE] No przeżarłam sie i musze to spalić:eviltong: zresztą ja tak psychologicznie przemycam bieganie :razz: i niedługo wszyscy dojdą do wniosku,że to fajna zabawa tak pobiegać:razz: z pieskiem Quote
Ewa-Jo Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='ayshe']gosia-co ty masz z tym bieganiem?:roll: :razz: .[/quote] może to jej hobby??? Quote
Szira/Gosia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Ewa-Jo']może to jej hobby???[/QUOTE] Tak naprawdę to ja biegać nie lubię:shake: ale podobno to zdrowe:razz: Quote
ayshe Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 [quote name='Ewa-Jo']może to jej hobby???[/quote]calkiem mozliwe:cool3: :lol: .nieodkryte sa poklady zaangazowania w kursantach:razz: Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Nie cierpię biegać!!!! :shake: Uwielbiam chodzić, ale bieganie to koszmar... :placz: :mad: Quote
Pyros-Aga Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Oddałam Fige i wstępnie umowiłam sie na stałe na maj. Jak tylko zwolni mi sie mieszkanko z sublokatorów to ....No to sie bedzie działo:evil_lol: Quote
asher Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A propos Onków w potrzebie: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1578613&postcount=528[/url] Na szczęście jest już bezpieczny :multi: Quote
Recommended Posts