Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']uo napewno nie:shake: :mad: :diabloti: .nic z tego.uwe jest okrrrrrropny:placz: .ale moge mu dorownac:diabloti: :eviltong: :diabloti:[/quote]
Lepiej nie -bo może się okazać że będziesz zmuszona jeżdzić to kursantów na Sobieskiego.

Posted

[quote name='ayshe']oooooooooooo noooooooooo tak nnnnie chcesz mnie juz bo i claudia schiffer nie jestem i lata juz nie :placz: :placz:[/QUOTE]

Przykro mi:-( ale ja nawet claudii schiffer, bym nie chciała:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']why not?:roll: :lol: :cool3:[/quote]
Na moje oko tyż się nie opłaca w państwie kościelnym. Wprawdzie wierząca nie jestem ale z wszystkich oznak na niebie i ziemi widać że kościół chyba tego nie popiera:mad:

Posted

[quote name='ayshe']ale za to intymnie:roll: :lol:[/quote]

Na tresurce prawie same kobitki -jej faktycznie coś z tą orientacją zaczyna się zmieniać:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Na tresurce prawie same kobitki -jej faktycznie coś z tą orientacją zaczyna się zmieniać:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

No bo baby to jakieś głupie są:stupid: same się pakują w tresurę

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No bo baby to jakieś głupie są:stupid: same się pakują w tresurę[/quote]

bo my lubimy jak ktos nas tresuje i nami poniewiera:diabloti:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Chyba tak:lol: , a może wszyscy faceci się naszego tresera przestraszyli:mad: :eviltong: :evil_lol:[/quote]

No wiesz małe to ale krzykliwe i czepliwe:mad: -pewnie facetom głupio słuchać jak na nich się wydziera -ambicja im na to nie pozwala. I tak mamy 2 rodzynki.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No wiesz małe to ale krzykliwe i czepliwe:mad: -pewnie facetom głupio słuchać jak na nich się wydziera -ambicja im na to nie pozwala. I tak mamy 2 rodzynki.[/quote]

trzeba o nich dbac bo i oni sie wykrusza:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No wiesz małe to ale krzykliwe i czepliwe:mad: -pewnie facetom głupio słuchać jak na nich się wydziera -ambicja im na to nie pozwala. I tak mamy 2 rodzynki.[/QUOTE]

Trzeba zaprosić Uwe na tresurkę:diabloti: to popatrzymy jak się na Beatę wydziera:diabloti: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Trzeba zaprosić Uwe na tresurkę:diabloti: to popatrzymy jak się na Beatę wydziera:diabloti: :lol:[/quote]
Fajnie by było -szkoda że nierealne:shake:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Fajnie by było -szkoda że nierealne:shake:[/quote]

Trzeba jakas ukryta kamere zalatwic a potem sprzedawac kursantom Ayshe.Mysle ze bylby popyt:diabloti: mozna by na tym niezle zarobic:knuje::evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']no na razie rzeczywiscie malo realne.oni maja koope roboty z moimi psami,tymi 8mioma onkami do adopcji ,potem mioty...:shake:[/quote]
Aż 8 do adopcji . Ayshe jak znajdujesz domy dla nich??

Posted

mam duzo znajomych.np w skandynawii;) .to oni wyszukuja chetnych do adopcji.zwlaszcza ze to przwaznie sa starsze suki.teraz mam tez 11letniego psa:shake:

Posted

[quote name='ayshe']mam duzo znajomych.np w skandynawii;) .to oni wyszukuja chetnych do adopcji.zwlaszcza ze to przwaznie sa starsze suki.teraz mam tez 11letniego psa:shake:[/QUOTE]

Kurczę tyle jest biedniałków na tym świecie:-( ja bym wszystkie do siebie zabrała:eviltong: :oops:

Posted

No niestety, owczarków i owczarkopodobnych w potrzebie jest od groma i ciut ciut :shake:

Słuchajcie, mam psychicznego psa :stupid: Mój Bugajski czuje miętę do... dogów niemieckich :stupid: Jak nasz znajomy Leon Sabinę na spacerze ofafluni, to Bugajski świra dostaje i chce ją kryć :stupid: Lata jak głupi za naszym znajomym Tadziem (imiona nieco mylące, pisze oczywiście o DN :lol: ). A dzisiaj zakochał się w Jo-jo :stupid: No porąbany jest, jak babcię kocham :tard: