Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']dobra.zrobie zdjecie telefonem.uwe wie jak to potem wsadzic do kompa:oops: .jutro zrobie i wstawie.gosia-co ma wisiec nie utonie;)[/QUOTE]

A więc nie chcesz mnie zaprosić:mad: dobra ta zniewaga krwi wymaga:mad: biorę kamerę nagrywam i na stronkę wstawiam:eviltong: :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Co za problem zaproś mnie do siebie:razz: a ja zdjęcie zrobię:lol:[/quote]

I mnie i mnie i mnie i mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']I mnie i mnie i mnie i mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:[/quote]uo patrzcie jakie zainteresowanko uod razu:diabloti: .i co bedziecie na degeneraty patrzec?:cool1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']A więc nie chcesz mnie zaprosić:mad: dobra ta zniewaga krwi wymaga:mad: biorę kamerę nagrywam i na stronkę wstawiam:eviltong: :cool3: :lol:[/quote]

Rozumiem że kręcisz tressera a nie reszte??? NAjlepiej w trakcie tańca brzucha!!:diabloti::evil_lol::multi:

Posted

[quote name='ayshe']tylko bez kamerki:mad: .zwlaszcza mojego sto lat na wlasnych urodzinach-grupa zamilkla z wrazenia:oops: :roll:[/QUOTE]

O dobre:lol: Beata sama sobie sto lat śpiewała:lol: jestem pewna,że grupa chętnie to zobaczy:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']uo patrzcie jakie zainteresowanko uod razu:diabloti: .i co bedziecie na degeneraty patrzec?:cool1:[/quote]
Jaka skromna -degeneraty!!!! Bedziemy się ślinić na widok psów ja sobie usiąde naprzeciw gizmo i bedę patrzeć patrzeć i patrzeć:-o. No i jak już tam będę to nie będziesz ta co ryje i pokażesz jak pracujecie z psami może wreszcie coś do mnie dotrze .

Posted

[quote name='Szira/Gosia']O dobre:lol: Beata sama sobie sto lat śpiewała:lol: jestem pewna,że grupa chętnie to zobaczy:diabloti:[/quote]

Z przyjemnością i to ogromną:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Jaka skromna -degeneraty!!!! Bedziemy się ślinić na widok psów ja sobie usiąde naprzeciw gizmo i bedę patrzeć patrzeć i patrzeć:-o. No i jak już tam będę to nie będziesz ta co ryje i pokażesz jak pracujecie z psami może wreszcie coś do mnie dotrze .[/quote]Gismo wraca dopiero w styczniu :eviltong: .no wiesz.ja pracuje czasem publicznie.:roll: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Przykro mi, ale całą grupę nagrywam:diabloti:[/quote]
No to ja oddaje Josha w ręce Marty i sobie spoczne za plecami nagrywającego!!!:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']no wiesz.ja pracuje czasem publicznie.:roll: :lol:[/QUOTE]

Swoją drogą to byś nas zaprosiła, abyśmy zobaczyli jak profesjonaliści pracują:lol: ja chętnie zobaczę jak Uwe na Ciebie krzyczy:eviltong: :lol:

Posted

grupa mi nie chciala spiewac to sem sama sobie zaspiewala a co:roll: :lol: .do kamerki :razz: i glooopoty gadalam......znaczy siem norma:B-fly:
gosia-nareszcie ktos mnie kocha z wzajemnoscia.zmieniam orientacje i na manify juz bede przykladnie chodzila:cunao:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Swoją drogą to byś nas zaprosiła, abyśmy zobaczyli jak profesjonaliści pracują:lol: ja chętnie zobaczę jak Uwe na Ciebie krzyczy:eviltong: :lol:[/quote]no to to napewno cfaniaczki:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']grupa mi nie chciala spiewac to sem sama sobie zaspiewala a co:roll: :lol: .do kamerki :razz: i glooopoty gadalam......znaczy siem norma:B-fly: [/QUOTE]
Ja Ci mogę teraz zaśpiwać, stooo lat, stooooo lat niech żyje, żyje nam:evil_lol:

[quote name='ayshe']gosia-nareszcie ktos mnie kocha z wzajemnoscia.zmieniam orientacje i na manify juz bede przykladnie chodzila:cunao:[/QUOTE]

na manify to możesz chodzić, ale orientacjii to nie zmieniaj:shake:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Swoją drogą to byś nas zaprosiła, abyśmy zobaczyli jak profesjonaliści pracują:lol: ja chętnie zobaczę jak Uwe na Ciebie krzyczy:eviltong: :lol:[/quote]

Po tym to się na pewno odstresujemy i to na długo!!!! Co tresser zacznie krzyczeć to sobie przypomne jak na niego się inni darli i stres odpłynie w siną dal. To pomogłoby w pracy bo mniej stresu -lepsze wyniki!!!!:diabloti::eviltong: