morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 metallica, rammstein..o jaaa czuje sie jak w domu :evil_lol: Quote
AM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']nooo :ylsuper: ziooomalkooo:cooldevi:[/quote] :evilgrin::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 toz to wlasnie zawszec mam w podpisie fajna piosenke....:diabloti: . morighan no patrz.....ja jestem stary metal....staaaary:cool1: ....rocznik james'a i till'a.a do corey'a mam slabosc.....no i maja super bebniarza w slipach:p . Quote
morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']toz to wlasnie zawszec mam w podpisie fajna piosenke....:diabloti: . morighan no patrz.....ja jestem stary metal....staaaary:cool1: ....rocznik james'a i till'a.a do corey'a mam slabosc.....no i maja super bebniarza w slipach:p .[/QUOTE] piosenke to juz dawno wyczailam :evil_lol: do rammsteina mam slabosc..:razz: a co do slipknota...trzech perkusistow robi swoje :diabloti: Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ten jeden jest najlepszy.zastepowal larsa na koncerciku mety -zarabisty .o tym tez pisalam.no i w polandzie jak zagrali to....no dawalo czadu jak corey kazal ukleknac publice i poblogoslawil wszyskich....hehe ...ciul jeden:diabloti: .a w stone tak milo spiewa....:lol: Quote
morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 stone? zabij mnie, a nie kojarze tego utworu :razz: jak dla mnie to Vol 3 jest ich najlepsza plyta, a czysty wokal corey`a brzmi rewelacyjnie.. Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja slucham wlasciwie wszystkiego, chociaz oczywiscie mam specjalne gatunki muzyki. Pioseke znalazlam w necie, wiec moge sobie sluchac, ale ja lubie miec na komputerku. A jutro jedziemy na zawody :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zastanawiam sie, czy klasc sie spac, bo wyjezdzamy o 2:30. Niestety moj zmiennik za kierownica musial zrezygnowac z wyjazdu, a ja jestem nieprzyzwyzajona do dluzszych tras....ale oczywiscie z wrazenia nie moge zasnac :evil_lol: A wogole to mi gwizdneli kolpaki w nocy :madgo: W przyszlym tygodniu wstawiam asterixa na parking strzezony, b inaczej to sie nie da. Dobrze, ze mam pod nosem, po drugiej stronie ulicy. Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='morighan']stone? zabij mnie, a nie kojarze tego utworu :razz: jak dla mnie to Vol 3 jest ich najlepsza plyta, a czysty wokal corey`a brzmi rewelacyjnie..[/quote] ja pisze o tej drugiej kapeli corey'a.:cool3: .nie o kawalku slipow. saJo-polamania lapek i nozek na zawodach:p Quote
14ruda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dobry!Przeciez to jakis koszmar! Najpierw gniazdko mi sie fajczyło i byłam bez prądu.Potem padł komp.Nie zdzierżyłam braku neta dziś bo Aicha zeżarła kablówke i nie mam tv.Nie lubie głuszy.Wyciągnęłam biwakowe radyjko,przywaliłam w kompa z lewego sierpowego i chodzi:) Ciekawe jak ługo. Nie czytałam dyskusji,ale coś tu o muzie es.Wiec ja kiedyś kochałam New kids on the block.Potem Kelly Family love forever,A od liceum to juz ostre brzmienia. Dzisia se ide na punkrockowy wieczorek. Quote
AM Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='saJo']A jutro jedziemy na zawody :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/quote] [B]saJo,[/B] trzymamy kciuki i pazurki :-) Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nie dziekujemy oczywiscie, chwalic bedziemy sie w poniedzialek, bo pewnie wrocimy bardzo pozno (zgloszonych 109 par, co jest rekordem Polski). Quote
BeataG Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Za mojego Wermutka też proszę trzymać! :) Hehe, startuje w tych samych zawodach, co Whisky - i nawet w tej samej kategorii. :evil_lol: Quote
BeataG Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='saJo'](zgloszonych 109 par, co jest rekordem Polski).[/quote] O kurcze! To nawet więcej niż w pamiętnych sylwestrowych, a to był chyba do tej pory rekord. :crazyeye: Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Na sylwestrowych bylo zgloszonych chyba ok 80, ale wtedy troche ludzi nie dojechalo. Z wiadomych powodow. Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 bosh, moj pies jest dospidowany na maksa dzis...nie wiem czemu :roll: tzn on zawsze jest na pelnym spidzie, ale dzis ma spida ekstra. Jak tak bedzie jutro, to bedzie nam sie tylko podloga pod nogami palila, ale o strefach obawiam sie, ze nie bedziemy mieli co myslec :roll: Quote
ayshe Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no to bedzie fajosko:diabloti: .szkoda ze tego nie obejrzem..znacyz sie jak palicie grunt pod nogami i lapami:p Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']no to bedzie fajosko:diabloti: .szkoda ze tego nie obejrzem..znacyz sie jak palicie grunt pod nogami i lapami:p[/quote] Wszystko dla sie zrobic, bierzemy wlasnego kamerzyste ze soba :cool1: Quote
morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']ja pisze o tej drugiej kapeli corey'a.:cool3: .nie o kawalku slipow.[/QUOTE] no to sie dogadalysmy..zakrecona jakas jestem :oops: a co do rammsteina to moze bedzie w tym roku na hunterfescie.. a w czerwcu jest koncert pearl jam i tak mysle czy zaryzykowac i kupic bilet, a przez najblizsze miesiace modlic sie o to, by nie bylo w tym czasie zaliczen..:razz: saJo powodzenia na zawodach.. Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A wogole to nie bylo mojego tiger energy drink w sklepie i kupilam jakiegos trucka. Chyba jest mocniejszy niz tiger, bo tak lekko naspidowana sie czuje :evil_lol: Quote
morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 tigery dobre som.. zawsze mam po nich jakas glupawke :cool3: a i tak najlepiej dziala na mnie hop cola..po niej powstala bajka o super swini :cool3: Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ja kiedys przedawkowalam efedryne :roll: wesolo bylo :evil_lol: Quote
morighan Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 efedryna..dobre..:cool3: to musiala byc niezla jazda... moja najwieksza to 6 dni na lekach przeciwbolowych i uspokajajacych po operacji..nie pamietam nic, ale caly czas przytomna jakims cudem bylam, a jakie teksty lecialy...:evil_lol: Quote
saJo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 hiehie Ja przed operacja wyrostka bylam tak nawlona, ze wyzwaam chirurga w czasie badania i powiedzialam, ze jak jeszcze raz bedzie probowal wymacac mi kregoslup od strony brzucha to skopie mu tylek :evil_lol: tylko uzylam dobitniejszego slownictwa :diabloti: Quote
saJo Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 agility 4, jumping 2, klasyfikacja ogolna 3 Paaaaaadam, ide spac. Quote
Recommended Posts