Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

toz to wlasnie zawszec mam w podpisie fajna piosenke....:diabloti: .
morighan no patrz.....ja jestem stary metal....staaaary:cool1: ....rocznik james'a i till'a.a do corey'a mam slabosc.....no i maja super bebniarza w slipach:p .

Posted

[quote name='ayshe']toz to wlasnie zawszec mam w podpisie fajna piosenke....:diabloti: .
morighan no patrz.....ja jestem stary metal....staaaary:cool1: ....rocznik james'a i till'a.a do corey'a mam slabosc.....no i maja super bebniarza w slipach:p .[/QUOTE]

piosenke to juz dawno wyczailam :evil_lol: do rammsteina mam slabosc..:razz: a co do slipknota...trzech perkusistow robi swoje :diabloti:

Posted

ten jeden jest najlepszy.zastepowal larsa na koncerciku mety -zarabisty .o tym tez pisalam.no i w polandzie jak zagrali to....no dawalo czadu jak corey kazal ukleknac publice i poblogoslawil wszyskich....hehe ...ciul jeden:diabloti: .a w stone tak milo spiewa....:lol:

Posted

Ja slucham wlasciwie wszystkiego, chociaz oczywiscie mam specjalne gatunki muzyki. Pioseke znalazlam w necie, wiec moge sobie sluchac, ale ja lubie miec na komputerku.

A jutro jedziemy na zawody :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Zastanawiam sie, czy klasc sie spac, bo wyjezdzamy o 2:30. Niestety moj zmiennik za kierownica musial zrezygnowac z wyjazdu, a ja jestem nieprzyzwyzajona do dluzszych tras....ale oczywiscie z wrazenia nie moge zasnac :evil_lol: A wogole to mi gwizdneli kolpaki w nocy :madgo: W przyszlym tygodniu wstawiam asterixa na parking strzezony, b inaczej to sie nie da. Dobrze, ze mam pod nosem, po drugiej stronie ulicy.

Posted

[quote name='morighan']stone? zabij mnie, a nie kojarze tego utworu :razz: jak dla mnie to Vol 3 jest ich najlepsza plyta, a czysty wokal corey`a brzmi rewelacyjnie..[/quote]
ja pisze o tej drugiej kapeli corey'a.:cool3: .nie o kawalku slipow.
saJo-polamania lapek i nozek na zawodach:p

Posted

Dobry!Przeciez to jakis koszmar!
Najpierw gniazdko mi sie fajczyło i byłam bez prądu.Potem padł komp.Nie zdzierżyłam braku neta dziś bo Aicha zeżarła kablówke i nie mam tv.Nie lubie głuszy.Wyciągnęłam biwakowe radyjko,przywaliłam w kompa z lewego sierpowego i chodzi:)
Ciekawe jak ługo.

Nie czytałam dyskusji,ale coś tu o muzie es.Wiec ja kiedyś kochałam New kids on the block.Potem Kelly Family love forever,A od liceum to juz ostre brzmienia.
Dzisia se ide na punkrockowy wieczorek.

Posted

[quote name='saJo'](zgloszonych 109 par, co jest rekordem Polski).[/quote]

O kurcze! To nawet więcej niż w pamiętnych sylwestrowych, a to był chyba do tej pory rekord. :crazyeye:

Posted

bosh, moj pies jest dospidowany na maksa dzis...nie wiem czemu :roll: tzn on zawsze jest na pelnym spidzie, ale dzis ma spida ekstra. Jak tak bedzie jutro, to bedzie nam sie tylko podloga pod nogami palila, ale o strefach obawiam sie, ze nie bedziemy mieli co myslec :roll:

Posted

[quote name='ayshe']no to bedzie fajosko:diabloti: .szkoda ze tego nie obejrzem..znacyz sie jak palicie grunt pod nogami i lapami:p[/quote]

Wszystko dla sie zrobic, bierzemy wlasnego kamerzyste ze soba :cool1:

Posted

[quote name='ayshe']ja pisze o tej drugiej kapeli corey'a.:cool3: .nie o kawalku slipow.[/QUOTE]

no to sie dogadalysmy..zakrecona jakas jestem :oops: a co do rammsteina to moze bedzie w tym roku na hunterfescie.. a w czerwcu jest koncert pearl jam i tak mysle czy zaryzykowac i kupic bilet, a przez najblizsze miesiace modlic sie o to, by nie bylo w tym czasie zaliczen..:razz:

saJo powodzenia na zawodach..

Posted

A wogole to nie bylo mojego tiger energy drink w sklepie i kupilam jakiegos trucka. Chyba jest mocniejszy niz tiger, bo tak lekko naspidowana sie czuje :evil_lol:

Posted

efedryna..dobre..:cool3: to musiala byc niezla jazda... moja najwieksza to 6 dni na lekach przeciwbolowych i uspokajajacych po operacji..nie pamietam nic, ale caly czas przytomna jakims cudem bylam, a jakie teksty lecialy...:evil_lol:

Posted

hiehie
Ja przed operacja wyrostka bylam tak nawlona, ze wyzwaam chirurga w czasie badania i powiedzialam, ze jak jeszcze raz bedzie probowal wymacac mi kregoslup od strony brzucha to skopie mu tylek :evil_lol: tylko uzylam dobitniejszego slownictwa :diabloti: