Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Roczny Maksiu szuka domu..." - mój Maksiu (już za TM) też miał rok, jak go zabrałam ze schroniska... I jacy oni do siebie podobni :crazyeye: Niewiarygodne.. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie chce pokochać takiego młodego, pięknego psa? Gdybym nie miała Licziego, od razu bym po niego pognała...
Maksiu musi znaleźć swojego człowieka! Wierzę w to :) Mam takie przeczucia, a już jak wchodziłam na link, miałam przeczucia, że "roczny Maksiu" będzie podobny do mojego Maksia :) Tak więc Maksiu - hopaj po swojego ludzia! :)

Posted

Melka napisał(a):
"Roczny Maksiu szuka domu..." - mój Maksiu (już za TM) też miał rok, jak go zabrałam ze schroniska... I jacy oni do siebie podobni :crazyeye: Niewiarygodne.. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie chce pokochać takiego młodego, pięknego psa? Gdybym nie miała Licziego, od razu bym po niego pognała...
Maksiu musi znaleźć swojego człowieka! Wierzę w to :) Mam takie przeczucia, a już jak wchodziłam na link, miałam przeczucia, że "roczny Maksiu" będzie podobny do mojego Maksia :) Tak więc Maksiu - hopaj po swojego ludzia! :)

dzieki :)
niestety Maks nie podbiega juz do siatki jak przychodzą ludzie oglądając psy... więc jest niedostrzeżony :(
Maksiu ma allegro itd... narazie cisza.

Posted

No to trzeba Maksia koniecznie podnieść na górę :loveu:

Kurcze, tak sobie myślę, jak te wszystkie schroniskowe bidule przetrzymują taki mróz jak teraz :-( :shake:

Posted

Przepraszam nie było mnie jakiś czas na DGM.
Wiecie co Maksiu już tak posmutniał, że nawet nie chce do siatki podchodzić.
Allegro ma już aktywne. Więc ruszamy z ogłoszeniami ? prosze... ogłaszajmy go gdzie się da. Zaraz prześle tekst i namiary. Liczę na waszą pomoc.

Posted

Maksiu, to 1,5roczny psiak o wyjątkowo wspaniałym charakterku.
Maks przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt w Łęczycy. Trafił do nas we wrześniu 2007r. Był wtedy taki malutki... myśleliśmy, że szybko znajdzie domek, a on nadal jest w schronisku. Wyrósł z niego piękny pies o wspaniałym charakterze. Maksiu jest łagodny i bardzo spokojny. Gdy tylko wejde do niego do kojca odrazu się przytula i patrzy tymi swoimi pięknymi oczami. Drzemie w nim wielka inteligencja i psia wierność. Bardzo szybko się uczy. Nie wchodzi w konflikty z innymi psami, gdy tylko któryś na niego warknie, to odrazu się wycofuje. Jak tylko wyjdzie na spacer poza schronisko staje się innym psem. Jest wesoły i chciałby się bawić. A w schronisku ? Siedzi biedny w budzie... już chyba stracił nadzieję... patrzy tymi swoimi smutnymi oczami jakby pytał "kiedy ktoś mnie stąd zabierze? co ja takiego zrobiłem, że muszę tutaj być? "... Naprawdę w schronisku cała jego radość wygasa... czasami nawet nie chce podejść już do siatki aby się przywitać... Widać, że bardzo cierpi. Proszę nie pozwólmy aby tak było! Uwolnijmy go stąd! on nadal czeka na swojego nowego właściciela, któremu mógłby okazać swoją WIELKĄ psią miłość i wierność.

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI PSIAKA:
kom. 695 726 780
email [email protected]

Posted

viverna napisał(a):
na stronie adopcje.org odrzucili ogłoszenie, bo Maksio już tam jest... może warto zmienić tekst ogłoszenia na nowy (kto dodawał tam Maksia?)?

Większość ogłoszeń Maksiowi robiła Majga. Nie wiem, czy adopcje.org również. Napisałam do niej.