viverna Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no i nikt się nie troszczy o Maksia... :-( Quote
Pani_Sisi Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Sisi podbija Maksia i życzy mu jak najszybciej dobrego domku!!! Quote
BlackSheWolf Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Pani_Sisi napisał(a):Sisi podbija Maksia i życzy mu jak najszybciej dobrego domku!!! a Sisi znała się z Maksiem ;) Quote
Melka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 "Roczny Maksiu szuka domu..." - mój Maksiu (już za TM) też miał rok, jak go zabrałam ze schroniska... I jacy oni do siebie podobni :crazyeye: Niewiarygodne.. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie chce pokochać takiego młodego, pięknego psa? Gdybym nie miała Licziego, od razu bym po niego pognała... Maksiu musi znaleźć swojego człowieka! Wierzę w to :) Mam takie przeczucia, a już jak wchodziłam na link, miałam przeczucia, że "roczny Maksiu" będzie podobny do mojego Maksia :) Tak więc Maksiu - hopaj po swojego ludzia! :) Quote
Pani_Sisi Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 BlackSheWolf napisał(a):a Sisi znała się z Maksiem ;) i jak, lubili się?? Sisi podbija Maksia!:) Quote
BlackSheWolf Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Melka napisał(a):"Roczny Maksiu szuka domu..." - mój Maksiu (już za TM) też miał rok, jak go zabrałam ze schroniska... I jacy oni do siebie podobni :crazyeye: Niewiarygodne.. Nie rozumiem, dlaczego nikt nie chce pokochać takiego młodego, pięknego psa? Gdybym nie miała Licziego, od razu bym po niego pognała... Maksiu musi znaleźć swojego człowieka! Wierzę w to :) Mam takie przeczucia, a już jak wchodziłam na link, miałam przeczucia, że "roczny Maksiu" będzie podobny do mojego Maksia :) Tak więc Maksiu - hopaj po swojego ludzia! :) dzieki :) niestety Maks nie podbiega juz do siatki jak przychodzą ludzie oglądając psy... więc jest niedostrzeżony :( Maksiu ma allegro itd... narazie cisza. Quote
Melka Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No to trzeba Maksia koniecznie podnieść na górę :loveu: Kurcze, tak sobie myślę, jak te wszystkie schroniskowe bidule przetrzymują taki mróz jak teraz :-( :shake: Quote
Melka Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ogłosiłam Maksia na krakvecie. A allegro już się zakończyło? Quote
Melka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Do Maksika już nikt nawet nie zagląda :sadCyber: Jak mu można pomóc? Quote
Melka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Maksiu, tak bardzo bym Ci chciała jakoś pomóc, a nie wiem jak :-( Quote
majku33krakow Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ja tez zagladam. bezsilnosc jest najgorsza. Quote
BlackSheWolf Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Przepraszam nie było mnie jakiś czas na DGM. Wiecie co Maksiu już tak posmutniał, że nawet nie chce do siatki podchodzić. Allegro ma już aktywne. Więc ruszamy z ogłoszeniami ? prosze... ogłaszajmy go gdzie się da. Zaraz prześle tekst i namiary. Liczę na waszą pomoc. Quote
BlackSheWolf Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Maksiu, to 1,5roczny psiak o wyjątkowo wspaniałym charakterku. Maks przebywa w Schronisku Dla Bezdomnych Zwierząt w Łęczycy. Trafił do nas we wrześniu 2007r. Był wtedy taki malutki... myśleliśmy, że szybko znajdzie domek, a on nadal jest w schronisku. Wyrósł z niego piękny pies o wspaniałym charakterze. Maksiu jest łagodny i bardzo spokojny. Gdy tylko wejde do niego do kojca odrazu się przytula i patrzy tymi swoimi pięknymi oczami. Drzemie w nim wielka inteligencja i psia wierność. Bardzo szybko się uczy. Nie wchodzi w konflikty z innymi psami, gdy tylko któryś na niego warknie, to odrazu się wycofuje. Jak tylko wyjdzie na spacer poza schronisko staje się innym psem. Jest wesoły i chciałby się bawić. A w schronisku ? Siedzi biedny w budzie... już chyba stracił nadzieję... patrzy tymi swoimi smutnymi oczami jakby pytał "kiedy ktoś mnie stąd zabierze? co ja takiego zrobiłem, że muszę tutaj być? "... Naprawdę w schronisku cała jego radość wygasa... czasami nawet nie chce podejść już do siatki aby się przywitać... Widać, że bardzo cierpi. Proszę nie pozwólmy aby tak było! Uwolnijmy go stąd! on nadal czeka na swojego nowego właściciela, któremu mógłby okazać swoją WIELKĄ psią miłość i wierność. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI PSIAKA: kom. 695 726 780 email [email protected] Quote
viverna Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ogłoszenia na: cafeanimal.pl www.4lapy.pl czworonogi.eu adopcje.org ale.gratka.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl adopcjepsow.org Quote
BlackSheWolf Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 dzieki. Maksiu ma tez allegro i wystawiłam mu wyróżnione ogłoszenia na ale.gratce Quote
viverna Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 na stronie adopcje.org odrzucili ogłoszenie, bo Maksio już tam jest... może warto zmienić tekst ogłoszenia na nowy (kto dodawał tam Maksia?)? Quote
Melka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 viverna napisał(a):na stronie adopcje.org odrzucili ogłoszenie, bo Maksio już tam jest... może warto zmienić tekst ogłoszenia na nowy (kto dodawał tam Maksia?)? Większość ogłoszeń Maksiowi robiła Majga. Nie wiem, czy adopcje.org również. Napisałam do niej. Quote
BlackSheWolf Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 on jest dodany chyba dlatego, ze jest na schronie schroniska w Łęczycy ;) na stronie, która ja się zajmuje Quote
Recommended Posts