Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wystawa - Show XXX Kaszubska Krajowa Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC)
Miasto - City, Date - Date Chojnice, 27.07.2008
Miejsce - Place Centrum Park Chojnice PARK WODNY - Chojnice, ul.Huberta Wagnera 1
Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 11.07.2008 - nie będzie przedłużany !
Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP)
- za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 50 zł
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł

sędzia

Andrzej Kaźmierski (PL)
teriery typu BULL (Bull type Terriers)

z kim się spotkamy

PSY

klasa młodzieży:

klasa pośrednia:

Canaveral-Staff VIGOR
Canaveral-Staff SZALONY SZOGUN

klasa otwarta:

klasa championów:

SUCZKI

klasa szczeniąt:

klasa młodzieży:
SAMANTA Famili Buldożer

klasa pośrednia:

klasa otwarta:

VIKORIA Port Erin

klasa championów:

klasa weteranów:

OFF SPRING Buldożer

• 3 weeks later...
Posted

Przeklejam z "staffika niebieskiego"
No my pierwsi w domu po wystawie.
Krótko moim zdaniem cytując za Szymonem Majewskim
[COLOR=red]ŻENUJACY ŻART PROWADZĄCEGO!!!![/COLOR]Nic do wyników bo nawet nie wiem kto wziął rasę ale na pewno ten komu się ona należała i tu gratulacje.
Gratki dla zwyciężców.
Wpadam na ring spózniona za co Pana Huna najmocniej przepraszam bo stanie w takim upale to tragedia.
Patrzę podchodzi do mnie Pan ale nie Kazimierski, no dobra to kółeczko lecimy z Panem Hunem.
No to teraz Pan sedzie każe ustawić pieski bokiem do siebie do opisu no to stajemy .....
Patrzę ..:crazyeye:
Na ringu na krzesełku Pani Kozłowska, obok Pan Kazimierski i Pan XYZ co (kazał biegać)
Żar z nieba nie miłosierny, Antkowi nogi się plączą i stoimy i stoimy i stoimy .....
I Pan XYZ że ten to (Antek) ma ruch bardzo ok ale głowa taka jakąś mało wypełnioną i kufa wąska i policzki słabe.
Ja :crazyeye:
bo nieskromnie są inne rzeczy do których sie można przypiąć...
I mówiac to szuka zrozumienia u Pani K i Pana K. A oni tylko kiwają głowami z powątpiewaniem na twarzy. I tak stoimy i gorąc ...
no to niech Pani zejdzie z ringu na chwilę :crazyeye:
to ja schodzę...
oceniają Magnetica szczegółów w mojej historii bark.
Może Seba. Po paru minutach zawołali znowu.
I znowu kółko i stoimy. I pan nie wie co ma zrobić i pyta Pana K i Panią K kogo wybrać bo siamto i owamto. A oni ze to ma być jego wybór i ze nie moga podpowiadać.
Przegraliśmy,
ale nie o tym ta historia, tylko o tym ze znowu ocenia nas Pan , który nawet wzorca nie przeczytał, ze poraz drugi jadę do Kazimierskiego po opis a dostajemy nowicjusza, nie mówiac juz o kasie która płace za takie ŻARTY.
Potrafimy przegrywać i niejednokrotnie tak było ale po raz pierwszy jestem zażenowana tym co spotkało mnie na ringu i oficjalnie dołaczam do teamu Strumyka [COLOR=red][B]sfrustrowanych wystawców[/B][/COLOR]

Pozdrawiam Sfrustrowana Forgeta.
Brawa dla Zwyciężców:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='forgeta']Potrafimy przegrywać i niejednokrotnie tak było ale po raz pierwszy jestem zażenowana tym co spotkało mnie na ringu i oficjalnie dołaczam do teamu Strumyka [COLOR=red][B]sfrustrowanych wystawców[/B][/COLOR] [/quote]
aj tam, od razu sfrustrowana, raz Ci sie zdarzylo, BUT ... welcome to the real world :evil_lol:
wezmiemy po niebieskiej pigulce w postaci kamikaze z bolsa i bedzie git :)