Canaveral-staff Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Wystawa - Show XXX Kaszubska Krajowa Wystawa Psów Rasowych - National Dog Show (CAC) Miasto - City, Date - Date Chojnice, 27.07.2008 Miejsce - Place Centrum Park Chojnice PARK WODNY - Chojnice, ul.Huberta Wagnera 1 Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries 11.07.2008 - nie będzie przedłużany ! Opłaty - Entry Fees Wystawcy krajowi (dotyczy wyłącznie psów zarejestrowanych w ZKwP) - za pierwszego psa (z katalogiem) 70 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 50 zł - za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) 30 zł sędzia Andrzej Kaźmierski (PL) teriery typu BULL (Bull type Terriers) z kim się spotkamy PSY klasa młodzieży: klasa pośrednia: Canaveral-Staff VIGOR Canaveral-Staff SZALONY SZOGUN klasa otwarta: klasa championów: SUCZKI klasa szczeniąt: klasa młodzieży: SAMANTA Famili Buldożer klasa pośrednia: klasa otwarta: VIKORIA Port Erin klasa championów: klasa weteranów: OFF SPRING Buldożer Quote
forgeta Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Przeklejam z "staffika niebieskiego" No my pierwsi w domu po wystawie. Krótko moim zdaniem cytując za Szymonem Majewskim [COLOR=red]ŻENUJACY ŻART PROWADZĄCEGO!!!![/COLOR]Nic do wyników bo nawet nie wiem kto wziął rasę ale na pewno ten komu się ona należała i tu gratulacje. Gratki dla zwyciężców. Wpadam na ring spózniona za co Pana Huna najmocniej przepraszam bo stanie w takim upale to tragedia. Patrzę podchodzi do mnie Pan ale nie Kazimierski, no dobra to kółeczko lecimy z Panem Hunem. No to teraz Pan sedzie każe ustawić pieski bokiem do siebie do opisu no to stajemy ..... Patrzę ..:crazyeye: Na ringu na krzesełku Pani Kozłowska, obok Pan Kazimierski i Pan XYZ co (kazał biegać) Żar z nieba nie miłosierny, Antkowi nogi się plączą i stoimy i stoimy i stoimy ..... I Pan XYZ że ten to (Antek) ma ruch bardzo ok ale głowa taka jakąś mało wypełnioną i kufa wąska i policzki słabe. Ja :crazyeye: bo nieskromnie są inne rzeczy do których sie można przypiąć... I mówiac to szuka zrozumienia u Pani K i Pana K. A oni tylko kiwają głowami z powątpiewaniem na twarzy. I tak stoimy i gorąc ... no to niech Pani zejdzie z ringu na chwilę :crazyeye: to ja schodzę... oceniają Magnetica szczegółów w mojej historii bark. Może Seba. Po paru minutach zawołali znowu. I znowu kółko i stoimy. I pan nie wie co ma zrobić i pyta Pana K i Panią K kogo wybrać bo siamto i owamto. A oni ze to ma być jego wybór i ze nie moga podpowiadać. Przegraliśmy, ale nie o tym ta historia, tylko o tym ze znowu ocenia nas Pan , który nawet wzorca nie przeczytał, ze poraz drugi jadę do Kazimierskiego po opis a dostajemy nowicjusza, nie mówiac juz o kasie która płace za takie ŻARTY. Potrafimy przegrywać i niejednokrotnie tak było ale po raz pierwszy jestem zażenowana tym co spotkało mnie na ringu i oficjalnie dołaczam do teamu Strumyka [COLOR=red][B]sfrustrowanych wystawców[/B][/COLOR] Pozdrawiam Sfrustrowana Forgeta. Brawa dla Zwyciężców:multi::multi::multi: Quote
strumyk Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='forgeta']Potrafimy przegrywać i niejednokrotnie tak było ale po raz pierwszy jestem zażenowana tym co spotkało mnie na ringu i oficjalnie dołaczam do teamu Strumyka [COLOR=red][B]sfrustrowanych wystawców[/B][/COLOR] [/quote] aj tam, od razu sfrustrowana, raz Ci sie zdarzylo, BUT ... welcome to the real world :evil_lol: wezmiemy po niebieskiej pigulce w postaci kamikaze z bolsa i bedzie git :) Quote
Recommended Posts