Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to może rzucmy jakiś konkretny temacik w ten topic :cool3:

Ja zadaję pytanie: Czym karmicie Wasze psiaki?

Moje dostają Eukanubę, właściwie każde jest w innym wieku więc w sumie mam trzy rodzaje tej karmy :cool1: Tylko, że Ili cosik nie bardzo smakuje. Już dawno temu mieliśmy krucjatę z szukaniem odpowiedniej karmy, w wyniku czego zaopatrzeni byliśmy jak sklep zoologiczny :cool1: W końcu stanęło na tym. A jak z Waszymi było?

Posted

[quote name='Loona']
Ja zadaję pytanie: Czym karmicie Wasze psiaki?

Moje dostają Eukanubę, właściwie każde jest w innym wieku więc w sumie mam trzy rodzaje tej karmy :cool1: Tylko, [B]że Ili[/B] cosik nie bardzo smakuje. jak z Waszymi było?[/quote]
Rozumiem, że Ili z Wolskich Gór ?
Ja karmię ProFormancem - wcześniej Eukanubą, Royalem, Acaną i Hillsem.
Eukanuba i Royal w naszym przypadku okazała się zbyt hm... gazotwórcza, na Acanie straszliwie sierść mu zmatowiała - więc przeszliśmy na Hillsa - jednak ta karma nie spotkała się z wielkim zainteresowaniem karmionego i na razie jedziemy na ProFormance.
Karmę "dosmaczam" - mięskiem, jogurcikiem naturalnym, czasem jajo gotowane na twardo, filet rybny - coby tylko moje "maleństwo" zjadło.
A moje maleństwo - to dla tych, którzy nie znają mnie z molosów - to Mł.Ch.Pl (a co tam chwalimy się) Jeff Mastifland :iloveyou: - mój dziudziulek koffany!

Posted

filabrasil: Owszem, Ili z Wolskich Gór, ale szczerze mówiąc Jeffa nie kojarzę :oops: Widziałam, że po ślicznych rodzicach jest, ale osobiście nie mogę go sobie przypomnieć. Może jakieś zdjęcie :cool3: