Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czekam na ładne - reprezentacyjne oraz "miłe" zdjęcia każdej rasy ozdobnej. Może co niektórzy zauważą różnice między poszczególnymi rasami i ich pseudo...

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam wszystkie miłośniczki grzywaczy :D Ja co prawda mam 2 yorki ale podobaja mi się bardzo grzywacze a szczególnie ta odmiana power-puff (mam nadzieję że pisownia dobra) Na emblemacie którejś z was jest taki sliczny piesek(właśnie owłosiony) chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tych piesków no zobaczyc może zdjęcia waszych psiuniów :) A co do stronki to byłam i widziałam- śliczne pieski :D

Posted

Nie chce sie chwalic ale napisze:P Kc na Wystawie w Zabrzu wygrała swoja klase,suczki,rase oraz zgarneła Zwycięswto Grupy...jestemz niej dumna jak nigdy dotąd...do Zabrza mielismy tylko V-ce Zw.Grupy no i sie doczekalismy:)Pozdrowionka maniaczki:P

Posted

Ech nie onieśmielajcie mnie dziewczyny :oops:

Dominika - a to Ty masz Milve - naguske??

Bo zobacz co sie z moją RUDĄ Milvunią - powderką porobiło :wink:

Teraz to jest prędzej beżowo-różowa niż ruda :lol: :lol: :lol:

Posted

moja jest teraz platynowa bladyna :D

jak bylam u mamy to prawie musialam przysiac ze jej nie

rozjasnialam :wink:

a z wystawianiem jej to chyba moge zapomniec :cry:

nie stanie i juz....... :evil:

jak trzymam ja za glowke i pupke to tak sie wygnie ze wyglada

jak luk............szlak czlowieka moze trafic :x

Posted

A w jakim ona jest wieku? Bo może będzie można jeszcze wypracować u niej odpowiednią postawę???

Ech - zresztą ja nie jestem ekspertem - Milva to mój pierwszy wystawowy pies :wink:

Zresztą - psa ma się żeby go mieć i z nim obcowac a nie na wystawy :wink: Ja moją lekko zaniedbuję wystawowo :oops: Dzisiaj poskałała trochę na agility - tak rekreacyjnie :D

Posted

moja skonczyla 1 rok(17.10) :laola:

jak myslisz nie jest za pozno???????????

ona sie jakos wszystkiego boi!

albo tak robi bo jej sie nie chce!

a jest tak smierdzacym leniem ,ze rece opadaja..........

jak ja wam zazdroszcze....... :D wasze lubia wychodzic na dworek...

a moja tylko patrzy gdzie by sie nie polozyc.....i przekimac!

Posted

Gratulacje dla solenizantki (troche spóźnione :oops: :wink: )

Nie wiem czy jest za późno - napewno będzie ja troche trudniej przyzwyczaić do wystaw niz małego szczeniaka - należy próbować.

Widzę, że grzywacze maja podobne charaktery - moja też jest raczej domatorką lubiącą wygodny fotel - ale ostatnio 'odkryła' psie sporty - jak już pisalam wcześniej zupełnie amatorsko. Lubi skakac i uwielbia być chwalona - ma naprawdę niezła frajdę!!!

Jak będę miała zdjęcia to je prześle ;)

Posted

Zdjęcia robiła koleżanka (która ma naguskę) i jeśli dobrze pamiętam będą raczej statyczne :lol: :lol: Np. Milva zadumana na kładce :wink:

Tylko nie wiem, kiedy mi je da do oddbicia :cry: Ale jak tylko zdobęde te fotki - wysyłam :D

Posted

Ja też zamawiam te fotki :) Mój gwiazdor tez ćwiczył anglity, ale miałam coraz mniej czasu i przerwaliśmy szkolenie, a szkoda.

Pozdro dla Milvy od przystojniaka :D Będziesz w Nowej Rudzie?

Posted

Fotki będą napewno, tylko nie wiem kiedy :D

W Nowej Rudzie nie będzie nas, chyba, że mi znowu coś odbije i zmienię zdanie - na razie pracuję :wink: nad swoim dyplomem :lol: :lol: :lol:

Posted

A taki tam :wink: Jestem na Architekturze Krajobrazu a tematem mojego dyplomu jest: 'Rewaloryzacja i adaptacja zabytkowego parku w Czesławicach'. :D

Więc jakby ktoś chciał projekt swojego ogrodu - oto jestem :wink:

Posted

Jak zrobię fotki Polce to wstawię, jest zupełnie inna od piesków, które prezentujecie. Jest różowa w czekoladowe plamki z białą grzywką, niezwykle kolorowa. Zobaczymy co z niej wyrośnie :lol: Charakterek ma typowy dla chińczyków :wink: budowę też, z resztą ma dopiero 7 miesięcy. Tez boi się wystawiania, na razie ja szkolimy, ale wiadomo, co innego w domu a co innego na wystawie...

Posted

JA JUZ WIDZIALAM POLE ,MOJA DROGA :wink:

NA STRONIE AMITYCJI :D

ALE TE ZDJECIA TAM NIE SA TAK WYRAZNE TAK ,ZE CZEKAMY

:D

moja jest popielata i jest blondynka(tak jak ja)

co moze nie lubicie blondynek??? :D :wink:

ILE WAZY POLKA???PRINC MAMY WAZY 5.5kg

Posted

WYPADL JEJ MLECZNY "STALY" KIEL ......

NO I NOWY ZEBY BYLO SMIESZNIEJ JUZ JEJ NIE WYROSNIE!

ALE MNIE OSTRZEGALI .....NIE DAWAJ JEJ KOSCI.....

DALAM NO I MAM.....

NO ALE KIEDYS I TAK BY JEJ WYPADL....

TAK ZE SIE NIE OBWINIAM.-.....jakos jej nie moge odmowic ona tak je uwielbia :D