aneta Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Czekam na ładne - reprezentacyjne oraz "miłe" zdjęcia każdej rasy ozdobnej. Może co niektórzy zauważą różnice między poszczególnymi rasami i ich pseudo... Quote
Dudek Posted September 15, 2003 Posted September 15, 2003 Hihihi Aneta :wink: Zaraz bedzie burza z tymi 'pseudo' :wink: :lol: :lol: :lol: Tak cos czuje :wink: Quote
anna1 Posted October 4, 2003 Author Posted October 4, 2003 dawno mnie tu nie blo:))) a stronka sie zmienia , zwlaszcza jak mam ciup czasu:)) Quote
Yorkies Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Witam wszystkie miłośniczki grzywaczy :D Ja co prawda mam 2 yorki ale podobaja mi się bardzo grzywacze a szczególnie ta odmiana power-puff (mam nadzieję że pisownia dobra) Na emblemacie którejś z was jest taki sliczny piesek(właśnie owłosiony) chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na temat tych piesków no zobaczyc może zdjęcia waszych psiuniów :) A co do stronki to byłam i widziałam- śliczne pieski :D Quote
flashka-g Posted October 13, 2003 Posted October 13, 2003 Nie chce sie chwalic ale napisze:P Kc na Wystawie w Zabrzu wygrała swoja klase,suczki,rase oraz zgarneła Zwycięswto Grupy...jestemz niej dumna jak nigdy dotąd...do Zabrza mielismy tylko V-ce Zw.Grupy no i sie doczekalismy:)Pozdrowionka maniaczki:P Quote
Dudek Posted October 15, 2003 Posted October 15, 2003 Może to brzydko tak się chwalić, ale to moja niunia - zaistniała już w internecie ;) Quote
flashka-g Posted October 18, 2003 Posted October 18, 2003 Dudek..widze ze Milva światowa....poczekaj kc tesh ją dogoni :wink: hehe Quote
DOMINIKA Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 GRATULACJE :laola: JEST SIE W KONCU CZYM POCHWALIC! JA MOIM PARAGRAFEM RACZEJ SIE CHWALIC NIE BEDE :D Quote
Dudek Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 Ech nie onieśmielajcie mnie dziewczyny :oops: Dominika - a to Ty masz Milve - naguske?? Bo zobacz co sie z moją RUDĄ Milvunią - powderką porobiło :wink: Teraz to jest prędzej beżowo-różowa niż ruda :lol: :lol: :lol: Quote
DOMINIKA Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 moja jest teraz platynowa bladyna :D jak bylam u mamy to prawie musialam przysiac ze jej nie rozjasnialam :wink: a z wystawianiem jej to chyba moge zapomniec :cry: nie stanie i juz....... :evil: jak trzymam ja za glowke i pupke to tak sie wygnie ze wyglada jak luk............szlak czlowieka moze trafic :x Quote
Dudek Posted October 19, 2003 Posted October 19, 2003 A w jakim ona jest wieku? Bo może będzie można jeszcze wypracować u niej odpowiednią postawę??? Ech - zresztą ja nie jestem ekspertem - Milva to mój pierwszy wystawowy pies :wink: Zresztą - psa ma się żeby go mieć i z nim obcowac a nie na wystawy :wink: Ja moją lekko zaniedbuję wystawowo :oops: Dzisiaj poskałała trochę na agility - tak rekreacyjnie :D Quote
DOMINIKA Posted October 20, 2003 Posted October 20, 2003 moja skonczyla 1 rok(17.10) :laola: jak myslisz nie jest za pozno??????????? ona sie jakos wszystkiego boi! albo tak robi bo jej sie nie chce! a jest tak smierdzacym leniem ,ze rece opadaja.......... jak ja wam zazdroszcze....... :D wasze lubia wychodzic na dworek... a moja tylko patrzy gdzie by sie nie polozyc.....i przekimac! Quote
Dudek Posted October 22, 2003 Posted October 22, 2003 Gratulacje dla solenizantki (troche spóźnione :oops: :wink: ) Nie wiem czy jest za późno - napewno będzie ja troche trudniej przyzwyczaić do wystaw niz małego szczeniaka - należy próbować. Widzę, że grzywacze maja podobne charaktery - moja też jest raczej domatorką lubiącą wygodny fotel - ale ostatnio 'odkryła' psie sporty - jak już pisalam wcześniej zupełnie amatorsko. Lubi skakac i uwielbia być chwalona - ma naprawdę niezła frajdę!!! Jak będę miała zdjęcia to je prześle ;) Quote
DOMINIKA Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 PRZESLIJ KONIECZNIE MOZA JAK MILVA (MOJA)TO ZOBACZY TO SIE W KONCU ZMOBILIZUJE I RUSZY SWOJE NAGIE DUPSKO! :D :wink: Quote
Dudek Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Zdjęcia robiła koleżanka (która ma naguskę) i jeśli dobrze pamiętam będą raczej statyczne :lol: :lol: Np. Milva zadumana na kładce :wink: Tylko nie wiem, kiedy mi je da do oddbicia :cry: Ale jak tylko zdobęde te fotki - wysyłam :D Quote
Heavenly Posted October 24, 2003 Posted October 24, 2003 Ja też zamawiam te fotki :) Mój gwiazdor tez ćwiczył anglity, ale miałam coraz mniej czasu i przerwaliśmy szkolenie, a szkoda. Pozdro dla Milvy od przystojniaka :D Będziesz w Nowej Rudzie? Quote
Dudek Posted October 25, 2003 Posted October 25, 2003 Fotki będą napewno, tylko nie wiem kiedy :D W Nowej Rudzie nie będzie nas, chyba, że mi znowu coś odbije i zmienię zdanie - na razie pracuję :wink: nad swoim dyplomem :lol: :lol: :lol: Quote
DOMINIKA Posted October 25, 2003 Posted October 25, 2003 ok! czekamy z niecierpliwoscia :D nie wiem jaki dyplomik robisz ale powodzenia! :D Quote
Dudek Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 A taki tam :wink: Jestem na Architekturze Krajobrazu a tematem mojego dyplomu jest: 'Rewaloryzacja i adaptacja zabytkowego parku w Czesławicach'. :D Więc jakby ktoś chciał projekt swojego ogrodu - oto jestem :wink: Quote
DOMINIKA Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 NO NO...........BRAWO :D FAJNY ZAWOD :wink: JAK KUPIE DOM TO ZAPROSZE BARDZO CHETNIE :D :wink: TWOJA MILVA Z MOJA MILVA NA BANK CHETNIE PRZEORAJA TEN OGROD :D :evilbat: Quote
Marta Chmielewska Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 Jak zrobię fotki Polce to wstawię, jest zupełnie inna od piesków, które prezentujecie. Jest różowa w czekoladowe plamki z białą grzywką, niezwykle kolorowa. Zobaczymy co z niej wyrośnie :lol: Charakterek ma typowy dla chińczyków :wink: budowę też, z resztą ma dopiero 7 miesięcy. Tez boi się wystawiania, na razie ja szkolimy, ale wiadomo, co innego w domu a co innego na wystawie... Quote
DOMINIKA Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 JA JUZ WIDZIALAM POLE ,MOJA DROGA :wink: NA STRONIE AMITYCJI :D ALE TE ZDJECIA TAM NIE SA TAK WYRAZNE TAK ,ZE CZEKAMY :D moja jest popielata i jest blondynka(tak jak ja) co moze nie lubicie blondynek??? :D :wink: ILE WAZY POLKA???PRINC MAMY WAZY 5.5kg Quote
DOMINIKA Posted October 26, 2003 Posted October 26, 2003 ALE DOLINA............ :cry: :cry: :cry: :cry: WLASNIE MOJEJ MILUNI WYPADL KIEL :cry: :( :cry: :( Quote
Marta Chmielewska Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 Polka waży dokładnie 5.5 kg. Na tamtych zdjęciach faktycznie nie widać jej tak jak powinno. Zrobię, wstawię i pogadamy :lol: Wypadł twojej suni stały ząb? Tak po prostu czy coś jadła? Ale jaja... Quote
DOMINIKA Posted October 27, 2003 Posted October 27, 2003 WYPADL JEJ MLECZNY "STALY" KIEL ...... NO I NOWY ZEBY BYLO SMIESZNIEJ JUZ JEJ NIE WYROSNIE! ALE MNIE OSTRZEGALI .....NIE DAWAJ JEJ KOSCI..... DALAM NO I MAM..... NO ALE KIEDYS I TAK BY JEJ WYPADL.... TAK ZE SIE NIE OBWINIAM.-.....jakos jej nie moge odmowic ona tak je uwielbia :D Quote
Recommended Posts