wolfi Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Bardzo piękna suczka Xolo mieszka w Warszawie. Smiało może stawać w konkury z suczkami Jennifer ( widziałam je ). Widzieć Xolo na zdjęciach to nie to samo co w rzeczywistości - pełne wdzięku i egzotycznej urody. Quote
wolfi Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Ta suczka z Mokotowa wybiera się do Tulln. Nie wiem czy Jennifer odważy się przyjechać... Quote
Asiaczek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Czyli mówimy o Fridzie (Fiśka) Ani W. Wiem, że jedzie do Tulln. Jennifer ma zgłoszone 4 xolo, Ania o tym wie. Jesteśmy w stałym kontakcie: Ania - ja - Jennifer. Pzdr. Quote
wolfi Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Wiem,że Jennifer ma zgłoszone 3 xola i 1 basenji. Ale Frida to dla niej duuuuuuża konkurencja. Znasz Fridę i suczki Jennifer ( ach te linie grzbietu i odstawiane łokcie) -jesteś innego zdania ? Quote
Asiaczek Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Tak. Frida zawsze będzie konkurencją dla J. Ale najpierw musi troche poćwiczyć wystawianie się. Jak będzie miała dobry dzień - OK. Jak coś jej się nie spodoba - ? Pzdr. Quote
wolfi Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 Emocje wystawowe już poza nami -Frida była druga z res.CACIB, ringowała bardzo ładnie ale położyła uszy, które nawiasem mówiąc ma piękne. Wśród hodowców z całego świata zrobiła prawdziwą furorę , orzekli, że jest niekwestionowaną gwiazdą i wygląda zjawiskowo ! A karierę dopiero rozpoczyna w wielkim stylu i wszystko przed nią. Nie zachwycajmy się tylko Xolami z zagranicy bo zagranica zachwyciła się Fridą. Mamy w Polsce piękna suczkę Xolo i od wystawy w Tulln wie o tym cały świat. Bravo Frida !!! :buzi: Quote
Savannah Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Gratulacje :wink: :multi: Pzdr Villarica Siberians Quote
abraxas Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje w imieniu swoim i Fridy. Quote
Asiaczek Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='abraxas']Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje w imieniu swoim i Fridy.[/quote] Witaj [b]Abraxas[/b] - dopiero teraz mam sprawny komp. i dlatego tak późno odzywam sie. Obecnie liczę, że nie bedzie już tak długich przerw w naszym "postowym" kontakcie. Jeszcze raz uściski dla Fridy!!! Pzdr. Quote
yoxi5236 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 When [url=http://www.forvault.com/age-of-conan-eur-gold-1494.html]age of conan gold[/url] saw this card time, they feel am very surprised, [URL=http://www.forvault.com/age-of-conan-usa-gold-1256.html]age of conan power leveling[/URL] is also.They think it is very good,thanks! Quote
Recommended Posts