ktrebor Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dzisiaj JaJa odniosła kolejny wielki sukces w swojej wystawowej karierze, zdobyła bowiem tytuły najlepszej suki z klasy młodzieży i najlepszego psa w rasie i ukończyła tym samym młodzieżowy championat Polski. Powyższe chwalenie się oczywiście potraktujcie nieco z przymrużeniem oka, wszak JaJa jako przedstawiciel rzadkiej rasy, praktycznie bez konkurencji na ringach, zdobywa tytuły bez problemu. O wiele bardziej zadowolony jestem z ewentualnych sukcesów Amandila, który zawsze ma jakąś konkurencję :) A za chwilę zdjęcia. Quote
Agappe Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='ktrebor']Dzisiaj JaJa odniosła kolejny wielki sukces w swojej wystawowej karierze, zdobyła bowiem tytuły najlepszej suki z klasy młodzieży i [B]najlepszego psa w rasie[/B] i ukończyła tym samym młodzieżowy championat Polski. [/QUOTE] hahaha:evil_lol: gratuluje!!! :) Quote
ktrebor Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='ewaka']no i co z tym zaraz? :)[/quote] Eeee, coś nam brzydkie te zdjęcia wyszły :(, ale coś tam podmaluję na wieczór w Photoshopie - żart. Nie chciało mi się wczoraj zdjęć obrabiać, zamieszczę je dzisiaj. Quote
ktrebor Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Agappe']hahaha:evil_lol: gratuluje!!! :)[/quote] No tym razem to nie wpadka sędziego, tylko moja - JaJa dostała tytuł najlepszego przedstawiciela tej rasy (bez uwzględniania płci :) Quote
Recommended Posts