Jump to content
Dogomania

3-6.07.2008, Światówka Sztokcholm (Szwecja) (CACIB - WORLD)

Recommended Posts

Posted

na pierwszej fotce w pierwszej częsci fotek z kl.młodzieży to HoF Von Bloemendal oc.dosk ,lok. II ,czyli Mł.V-ce Zw.Świata
przy piesku SEKIEN (nie napisalam wcześniej-więc dopisuję) -oc.dosk.
-i jeszcze do całości stawki
KAIYOU Shun'You Kensha oc.b.db

i jeszcze Amateraso No RAIDEN oc.dosk.

i jeszcze raz Młodzieżowy Zwycięzca Świata Noven's ITASHII

jakosc fotek tylko taka i niektore pieski maja tylko po jednej fotce i w nienajlepszych ujeciach,ale myślę,że i tak chętnie obejrzycie,
pozdrawiam

Posted

BIRIN GO Musashi Aiwa oc.dosk.lok.II

MUSASHI GO Miyagi Kozaki Kensha oc.dosk. lok.I CAC

KAKUSHIGOTO Shun'You Kensha oc.dosk.lok.III

BODYS-OOGUMA AV Shogun oc.b.db

USHIWAKA-GO DELL'Antico ORriente dyskwalifikacja -w wynikach jest błąd ,bo podane jest ,ze Tenzan Kamino Ken został zdyskwalifikowany -a Tenzan byl nieobecny

na lokatach :

gdyby ktoś zerknął w własciwości fotek -to są żle opisane,ale już nie mam czasu tego zmieniać-tu podałam prawidłowo

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']

USHIWAKA-GO DELL'Antico ORriente dyskwalifikacja -w wynikach jest błąd ,bo podane jest ,ze Tenzan Kamino Ken został zdyskwalifikowany -a Tenzan byl nieobecny

poprawka do poprawki - to jest TENZAN Kamino Ken a nie USHIWAKA -nie było Tenzana w katalogu ,a numer pod ktorym pobiegl -tez dziwnie ,bo pod tym numerem w katalogu byla suczka (takze z Kamino Ken) -reasumując -wszystko jest poprawnie w zapisie stawki .
Dalszą część fotek wkleje dopiero za ok.tydzien.(mam dostęp do netu teraz tylko okazjonalnie)
pozdrawiam serdecznie wszsytkich

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']poprawka do poprawki - to jest TENZAN Kamino Ken a nie USHIWAKA -nie było Tenzana w katalogu ,a numer pod ktorym pobiegl -tez dziwnie ,bo pod tym numerem w katalogu byla suczka (takze z Kamino Ken) -reasumując -wszystko jest poprawnie w zapisie stawki .
Dalszą część fotek wkleje dopiero za ok.tydzien.(mam dostęp do netu teraz tylko okazjonalnie)
pozdrawiam serdecznie wszsytkich
wow to ja już sie pogubiłam :roll:

nieobecny 18396 B' TENZAN GO OF KAMINO KEN
ur:2006-08-26, (Kasuga Go Shirai x Kaori Go Musashi Aiwa), wł: RETAILLEAU STEPHANE / KERLOCH ALAIN, Francja
Disqualified 18365 USHIWAKA-GO DELL'ANTICO ORIENTE
ur:2005-10-29, (Kinryuu Go Keihan Tsutsumi x Akioo), wł: Antico Oriente Kennel, Włochy

tak???

a w ogóle za co dyskwalifikacja?

Jolu.. widziałam katalog ze światówki i wydawało mi się, że po prostu z Tezana zrobili suczke (tzn imie dobre było w pisane) stąd ten inny numerek..

Posted

Witam i Pozdrawiam!
Piesek jest na 200% z Kamino Ken:-) i jest to B'TENZAN GO Of Kamino Ken. Jest baardzo podobny do taty Kasugi, gdy ten był w tym wieku!
Jak widać bałagan katalogowy nie ominął i tej Światówki.
Znalazłam fajną stronę, chyba fajnych fotografów, którzy mają ambicję robić piękne zdjęcia SHOW akitkom, i AA i AJ.
Zdjęcia ze Światówki im wyszły:loveu:

http://www.canispix.com/ trzeba się tylko zalogować i otrzymać akceptację. POLECAM!

Zdjęcia podlegają prawom autorskim, nawet jeśli nie są opatrzone podpisem. Działa zasada (nie) swobodnego operowania publicznego zdjęciami, które są czyjąś własnością(chyba, że się ma zezwolenie).
Takie se info....