Taq Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Pati - sunia śliczna :loveu:, nie dziwię się, że nie ma dla niej odpowiedniego domku :razz: A ja mam w domu taką wesołą gromadkę shibowców :loveu: od lewej: piesek, suczka, piesek, suczka, piesek i suczka Quote
ktrebor Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ło matko ale obrodziło, to jeden z liczniejszych miotów w Polsce (dwa lata temu był jeden w którym było 11 szczeniaków :) Quote
Pati_Aki Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Taq, ależ to gang rozbójników będzie! :D Quote
Taq Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nom obrodziło i to porządnie:p, a miały być 3 :p, USG tak mówiło. Naszczęście kochana Taq nie postanowiła pobić reordu 11 :razz:. Pati - Ty się nieśmiej ;), jak ten gang małych diabełków zacznie broić to nie wiem co to będzie, czy będę miała do czego wracać :diabloti:. Quote
Hayne Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Taq']Pati - sunia śliczna :loveu:, nie dziwię się, że nie ma dla niej odpowiedniego domku :razz: A ja mam w domu taką wesołą gromadkę shibowców :loveu: od lewej: piesek, suczka, piesek, suczka, piesek i suczka Taq teraz musisz nam w kolejności i należytym porządku, przedstawić wszystkie po kolei - chcemy więcej zdjęć!!! :p Weź przykład z Pati - od razu 3 portrety malucha :) Quote
Hayne Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Galeria shib umiera... Pewnie myślicie, że szybowce nie są najpiękniejsze na świecie... :cool3: To dość dziwne podejście do własnych pociech w świecie psiarzy... :lol: Że już nie wspomnę o pewnej Kobiecie, która obiecywała zdjęcia shib... :angryy::mad::angryy: Quote
Taq Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 największy piesek następny piesek i kolejny piesek, najmniejszy i sunia Quote
ktrebor Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Jakie ten największy ma wysrebrzone pazurki:) Są już częściowo rozdysponowane? Któreś zostawiasz może dla siebie? Quote
Taq Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 ktrebor napisał(a):Jakie ten największy ma wysrebrzone pazurki:) Są już częściowo rozdysponowane? Któreś zostawiasz może dla siebie? Wszyscy chcą czerwone suczki :shake: i tylko ona ma na 100% nowy fajny domek :lol:. Czarnych suczek nikt nie chce :placz: a takie ładne. Na dwa czerwone pieski niby byli chętni ale uciekli :p. Zostawić sobie nie planuję żadnego, ale chyba zostanie mi 5 :eviltong:. A tak naprawdę to nie dałam jeszcze nigdzie ogłoszenia a już czas najwyższy :roll:. Quote
Pati_Aki Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Taq, mojej czarnej też nikt nie chce ;( to znaczy, nikt sensowny :] Dzwonił do mnie jeden pan i mówi: "Chciałbym psa dla rocznej wnuczki. o mieliśmy posokowca, ale głupi był i uciekał, więc go oddaliśmy..." :/ Lepiej dawaj ogłoszenia, bo pieć małych gangsterów to dopiero będzie rodeo :D Quote
ktrebor Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No fakt, powołując na świat szczeniaki - pojawia się stres do kogo trafią :( i czy dobrze potrafiliśmy ocenić nowych właścicieli. Quote
Gosia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Bo czarne shiby to nie shiby. Niby shiby, ale inne. Nawet Wilma van Deer Meer zrezygnowałana na zawsze z tej maści. I powiedziała, że nigdy więcej nie chce jej oglądać na oczy. Przykro mi Taq... Quote
Gosia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dla rocznej wnuczki niech kupi bałwan pluszaka. Quote
Taq Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Wskrzeszam do zycia galerię, tak urosły maluchy Taq :loveu: pieski Quote
ktrebor Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 E, no psiaki na bajerze :) fajne, fajne. Możesz mi przypomnieć ile mają tygodni? Quote
Gosia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 bardzo ładne- super głowy, małe uszy, szerokie policzki. gratulacje. :multi: Quote
Taq Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Cieszę się, ze podobają się Wam moje maluchy :multi:. Na zdjęciach mają 7-7,5 tygodnia. I już wszystkie mają nowe domki, i już tylko dwie czarnuszki mam w domu, w sobote pojedzie jedna a w niedzielę druga :placz:. Quote
Hayne Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Są cudowne :loveu: i fajowo umaszczone. Aż ma ochotę się je zjeść... :lol: Czarnuszki są extra, czy będziemy mieli okazję zobaczyć któreś z maluchów na Klubówce? Pozdrawiam, Quote
Taq Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Hayne napisał(a): Czarnuszki są extra, czy będziemy mieli okazję zobaczyć któreś z maluchów na Klubówce? Pozdrawiam, Niestety nie :shake:, pięć maluchów wyemigrowało, w Polsce została czerwona suczka ale niestety jej właściciele nie chcą jej wystwiać :p. Ale czarnuszki i jeden piesek napewno będą wystawiane. Quote
ktrebor Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 No to szkoda, że nie będzie ich tak można na bieżąco obserwować jak się rozwijają. Quote
Recommended Posts