Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pati - sunia śliczna :loveu:, nie dziwię się, że nie ma dla niej odpowiedniego domku :razz:

A ja mam w domu taką wesołą gromadkę shibowców :loveu:

od lewej: piesek, suczka, piesek, suczka, piesek i suczka

Posted

nom obrodziło i to porządnie:p, a miały być 3 :p, USG tak mówiło. Naszczęście kochana Taq nie postanowiła pobić reordu 11 :razz:.

Pati - Ty się nieśmiej ;), jak ten gang małych diabełków zacznie broić to nie wiem co to będzie, czy będę miała do czego wracać :diabloti:.

Posted

[quote name='Taq']Pati - sunia śliczna :loveu:, nie dziwię się, że nie ma dla niej odpowiedniego domku :razz:

A ja mam w domu taką wesołą gromadkę shibowców :loveu:

od lewej: piesek, suczka, piesek, suczka, piesek i suczka

Taq teraz musisz nam w kolejności i należytym porządku, przedstawić wszystkie po kolei - chcemy więcej zdjęć!!! :p Weź przykład z Pati - od razu 3 portrety malucha :)

Posted

Galeria shib umiera...
Pewnie myślicie, że szybowce nie są najpiękniejsze na świecie... :cool3:
To dość dziwne podejście do własnych pociech w świecie psiarzy... :lol:

Że już nie wspomnę o pewnej Kobiecie, która obiecywała zdjęcia
shib... :angryy::mad::angryy:

Posted

ktrebor napisał(a):
Jakie ten największy ma wysrebrzone pazurki:) Są już częściowo rozdysponowane? Któreś zostawiasz może dla siebie?

Wszyscy chcą czerwone suczki :shake: i tylko ona ma na 100% nowy fajny domek :lol:. Czarnych suczek nikt nie chce :placz: a takie ładne. Na dwa czerwone pieski niby byli chętni ale uciekli :p. Zostawić sobie nie planuję żadnego, ale chyba zostanie mi 5 :eviltong:. A tak naprawdę to nie dałam jeszcze nigdzie ogłoszenia a już czas najwyższy :roll:.

• 2 weeks later...
Posted

Taq, mojej czarnej też nikt nie chce ;( to znaczy, nikt sensowny :] Dzwonił do mnie jeden pan i mówi: "Chciałbym psa dla rocznej wnuczki. o mieliśmy posokowca, ale głupi był i uciekał, więc go oddaliśmy..." :/

Lepiej dawaj ogłoszenia, bo pieć małych gangsterów to dopiero będzie rodeo :D

• 3 weeks later...
Posted

Bo czarne shiby to nie shiby.
Niby shiby, ale inne. Nawet Wilma van Deer Meer zrezygnowałana na zawsze z tej maści. I powiedziała, że nigdy więcej nie chce jej oglądać na oczy.
Przykro mi Taq...

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się, ze podobają się Wam moje maluchy :multi:.
Na zdjęciach mają 7-7,5 tygodnia.
I już wszystkie mają nowe domki, i już tylko dwie czarnuszki mam w domu, w sobote pojedzie jedna a w niedzielę druga :placz:.

Posted

Są cudowne :loveu: i fajowo umaszczone. Aż ma ochotę się je zjeść... :lol:

Czarnuszki są extra, czy będziemy mieli okazję zobaczyć któreś z maluchów na Klubówce?

Pozdrawiam,

Posted

Hayne napisał(a):

Czarnuszki są extra, czy będziemy mieli okazję zobaczyć któreś z maluchów na Klubówce? Pozdrawiam,

Niestety nie :shake:, pięć maluchów wyemigrowało, w Polsce została czerwona suczka ale niestety jej właściciele nie chcą jej wystwiać :p. Ale czarnuszki i jeden piesek napewno będą wystawiane.