Asiaczek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Na wystawie w Krakowie był 1 przedstawiciel tej rasy: Pies, kl. posrednia ALTER MAGIC z Bananove republiky. Piesek przyjechał z Czech. I kilka zdjęć tej psiej piękności. Resztę zdjęć wstawię w następnym poscie. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 cd. ALTER MAGIC z Bananove republiky Jak Wam sie podoba? Pzdr. Quote
PATIszon Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Nie zebym sie czepiala, ale czy konieczne jest wstawianie po 3 sztuki takich samych zdejc?:cool3: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Nawet tego nie zauważyłam:crazyeye: . I posłusznie melduje, że poprawiłam. Dzieki. Pzdr. Quote
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 piękny, mimo, że nie czarny ;) te uszy są po prostu boskie :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 kate_m. napisał(a):Też przyuważyłam tego osobnika na wystawie :) Osobnik dał się zauważyć również z tego powodu, że jego prezenterka była w dość zaawansowanej ciąży a koło jej nóg latało małe (męskie!) stworzenie nagusieńkie jak go P.B. stworzył.:lol: Pzdr. Quote
kate_m. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dokładnie, cały ten zestaw skutecznie zwracał na siebie uwagę wszystkich :lol: Quote
Recommended Posts