Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie znalazłam takie "Polki" - siostrzyczki

[SIZE=2][IMG]http://img440.imageshack.us/img440/7258/mukdameu3.jpg[/IMG]
[/SIZE]
[SIZE=2][IMG]http://img72.imageshack.us/img72/4093/maleedamzt8.jpg[/IMG]
[/SIZE]
Tej czarnej pewnie więcej nie znajdę, ale rudą gdzieś jeszcze powinnam mieć.
Pozdrawiam

Posted

Asiaczku, takiego TR-a widzieliśmy ongiś na wystawie w Chojnicach.
To była suczka Tapim Siam MUK DAM - czarna. Właścicielem był Paweł Maciąg z Warszawy.
zdrówko:lol:

• 3 weeks later...
Posted

jak to możliwe, że wszystkie 3 thaje mieszkające na terenie Polski się gdzies "zagubiły" (o ile wszystko dobrze zrozumiałam)???? właściciele na pewno musieli sobie zadać dużo trudu, zeby takiego pieska sprowadzić do Polski i się ich pozbyli?? aż tak dały im w kość??:shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Agappe']jak to możliwe, że wszystkie [B]3 thaje mieszkające na terenie Polski[/B] się gdzies "zagubiły" (o ile wszystko dobrze zrozumiałam)???? właściciele na pewno musieli sobie zadać dużo trudu, zeby takiego pieska sprowadzić do Polski i się ich pozbyli?? aż tak dały im w kość??:shake: :shake: :shake:[/quote]

Mała poprawka w Polsce mieszkały 2 TR :p (chyba że o czymś nie wiem?), być może dalej mieszkają a tylko zmieniły właścicieli :???:. Być może, że nie zmnieniły właścicieli a tylko nie są wystawianie :???:. Fakty są takie, że krążyły ogłoszenia o ich sprzedaży, a suczki owe od 2003 roku nie pojawiły się na żadnej z wystaw :niewiem:. Nie urodziło się również ani jedno szczenię TR w Polsce. :shake:
Widać albo właściciele sprowadzając obie suczki nie dokońca zdawali sobie sprawę z czym mają do czynienia, albo brak sukcesów wystawowych skutecznie ich zniechęcił. :shake: Tak czy inaczej obie TR uznaliśmy za "zaginione/zagubione" ;) bo nikt nic nie wie o ich dalszym losie :shake:
Pozdrawiam