Zabajka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To ja muszę się pochwalić, że zaszalałyśmy ;) z Kropą w Krakowie. Mamy CWC, CACIB i BOB. Huuurrrraaaa :multi: A mówimy o szorstkich królikach oczywiście...:loveu: Quote
Mona4 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 to gratulacje!!!!:lol: Mowcie co chcecie ale dlamnie najpiekniejsze jamniki to maja Włośi. Quote
flashka-g Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Zabajka']To ja muszę się pochwalić, że zaszalałyśmy ;) z Kropą w Krakowie. Mamy CWC, CACIB i BOB. Huuurrrraaaa :multi: A mówimy o szorstkich królikach oczywiście...:loveu:[/quote] To musialysmy sie spotkac na BOG:) Wystawialam szorstkowlosą miniature:) Quote
Zabajka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Aaaaaa napewno spotkałyście się z Kropką. Wystawiała ją moja hodowczyni- Ania Seweryn. Ja wystawiając przez 15 lat niufy, nie mam aż tak dobrego wyczucia by pięknie zaprezentować taką kruszynę na BISie....:lol: Quote
Zabajka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Aaaaaaa Kropkę wystawiała moja hodowczyni, Ania Seweryn:lol: Ja wystawiając niufy przez 15 lat, nie mam aż tak dobrego wyczucia dla takiej kruszyny jak Kropa :lol: Quote
Recommended Posts