Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawiałam się własnie czy to skrót myślowy czy Ty taka odważna, że chcesz w umowach :evil_lol: ;) Najgorzej to się szuka w zgubione/znalezione... tam to oczopląs murowany!

Posted

doddy napisał(a):
Dżero jest.
A podobno macie jeszcze jakiego pieska czarnego Pongo. Tyż oddanego przez właściciela z powodu agresji.

Są dwa czarne, ale to takie mixy bardziej- coś jak "moja" BUBA;) i siedzą na ogólnych.

Mam foty jednego- wygląda, jak mini amstaff. Jak znajdę to wkleję tutaj- potwierdzisz czy o tego chodzi, czy nie.

A co do bohaterki wątku to poszperałam dzisiaj w księdze głównej i odnalazłam dwie. Teraz wszystko zależy od Korenii- CZY PAMIĘTA, KIEDY DOKLADNIEJ ZOSTAŁA ADOPTOWANA?? Zaraz dopiszę.

Posted

Piszę ciąg dalszy...
Znalazłam dwie podobne z opisu do zdjęcia:

1. Tigra, 8 m-cy, amstaff, biała w brązowe łaty. Przyjęta od właściciela 14.08.04, adoptowana 21.08.04. Nr umowy 1209/04, a nr kolejny 1484.

2. Hera, 2 lata, amstaff biało- ruda, agresywna do psów. Przyjęta od właściciela 04.10.04 od właściela, a wydana 17.10.04. Nr umowy 1376/04, a nr kolejny 1872.

Oczywiście nie wiadomo, czy ówczesny adoptujący nie oddał jej komuś innemu nie powiadamiając o tym fakcie schroniaska!

Teraz muszę znaleźć czas na wyszukanie konkretnej umowy i zobaczymy...

Korenia- Twojej jeszcze nie znalazlam... Ale poczekasz, a opłaci się :)

Posted

To na 100% byłaby to ta pierwsza. Imie się zgadza, wiek, też. Agresywna do psów nie była, bo była na boksach.
Prosze looknij na tą moją, zajmie ci to 3 sekundy, bo numer księgi masz ;)