Korenia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Zastanawiałam się własnie czy to skrót myślowy czy Ty taka odważna, że chcesz w umowach :evil_lol: ;) Najgorzej to się szuka w zgubione/znalezione... tam to oczopląs murowany! Quote
Koperek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Białasa "Dżero" i rudasa "?" wklejam na wątek zbiorczy bullów. Quote
doddy Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Dżero jest. A podobno macie jeszcze jakiego pieska czarnego Pongo. Tyż oddanego przez właściciela z powodu agresji. Quote
Koperek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 doddy napisał(a):Dżero jest. A podobno macie jeszcze jakiego pieska czarnego Pongo. Tyż oddanego przez właściciela z powodu agresji. Są dwa czarne, ale to takie mixy bardziej- coś jak "moja" BUBA;) i siedzą na ogólnych. Mam foty jednego- wygląda, jak mini amstaff. Jak znajdę to wkleję tutaj- potwierdzisz czy o tego chodzi, czy nie. A co do bohaterki wątku to poszperałam dzisiaj w księdze głównej i odnalazłam dwie. Teraz wszystko zależy od Korenii- CZY PAMIĘTA, KIEDY DOKLADNIEJ ZOSTAŁA ADOPTOWANA?? Zaraz dopiszę. Quote
Korenia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Z tego co pamiętam to w wakacje jeszcze, bo było bardzo ciepło - chyba, że gdzieś na początku września :) A sprwdziłaś mi ? :loveu: Quote
Koperek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Piszę ciąg dalszy... Znalazłam dwie podobne z opisu do zdjęcia: 1. Tigra, 8 m-cy, amstaff, biała w brązowe łaty. Przyjęta od właściciela 14.08.04, adoptowana 21.08.04. Nr umowy 1209/04, a nr kolejny 1484. 2. Hera, 2 lata, amstaff biało- ruda, agresywna do psów. Przyjęta od właściciela 04.10.04 od właściela, a wydana 17.10.04. Nr umowy 1376/04, a nr kolejny 1872. Oczywiście nie wiadomo, czy ówczesny adoptujący nie oddał jej komuś innemu nie powiadamiając o tym fakcie schroniaska! Teraz muszę znaleźć czas na wyszukanie konkretnej umowy i zobaczymy... Korenia- Twojej jeszcze nie znalazlam... Ale poczekasz, a opłaci się :) Quote
Korenia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To na 100% byłaby to ta pierwsza. Imie się zgadza, wiek, też. Agresywna do psów nie była, bo była na boksach. Prosze looknij na tą moją, zajmie ci to 3 sekundy, bo numer księgi masz ;) Quote
Koperek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 czyli tej drugiej sprawdzac nie bede p.s. lookne- dont worry:lol: Quote
doddy Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Amstaffka ta sama. Niestety nie mam dokładnych informacji bo urząd gminy rozmawiał z Beata a nie ze mna, że odnalazł się właściciel. Quote
Recommended Posts