Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga616 napisał(a):
my będziemy:p;)

To ja moze sie w koncu odwaze do Ciebie zagadać bo ogolem to trudno mi to wychodzi :lol: W koncu Raptusowy to kuzyn Kiary..

Posted

Wiza napisał(a):
To ja moze sie w koncu odwaze do Ciebie zagadać bo ogolem to trudno mi to wychodzi :lol: W koncu Raptusowy to kuzyn Kiary..

no własnie:ppasowałoby;)tylko musisz Ty mnie zaczepić bo ja na wystawach strasznie zakręcona jestem i nikogo nie widzę;)

• 2 weeks later...
Posted

Z krajowej czestochowskiej wiem jedynie suki pośrednia
1.Britney Saltus
2.Karmen Gwiazda Dawida

Z 8 grupy
NDPwR-Dewmist Silk Symphony
+ 1 lok w championach

Abide by Danako 1 lok klasa użytkowa

1 lokata suki otwarta Esensja z Sarniej Góry
2 ???
3 Adaila z garlicy duchownej
4. wiza z zagłębia

wiecej nie wiem :(

Posted

[quote name='Wiza']Z krajowej czestochowskiej wiem jedynie suki pośrednia
1.Britney Saltus
2.Karmen Gwiazda Dawida

Oj, chyba nie- I dosk, CWC Vintage Oligarchia

Z 8 grupy
NDPwR-Dewmist Silk Symphony
+ 1 lok w championach

i BoB oraz BiS 2

Posted

Alter Idem napisał(a):
Oj, chyba nie- I dosk, CWC Vintage Oligarchia

na VIII grupy tak. Ale na krajowej? Nie wiem teraz już sama, bo ani Briney ani Vintage nie ma w katalogu. Chociaż po właścicielce patrząc myślałam że to Britney (no i była w spisie wystawców):roll: jeśli nie, to wtopa:shake:

Posted

Dorota_Fiszer napisał(a):
Na krajowej klasie posrednia wygrala Britney Saltus nie ujeta w katalogu,tak jak Abide by Danako zreszta,ktory wzial NDPwR.

A, to ja baaardzo przepraszam- nie wiedzialam, ze byly DWIE wystawy. Kajam sie i w piers bije !!! :-). Ale, w takim razie, na krajowej nie bylo tez Dewmista.
Jak to " nie bylo ich w katalogu" ? I nikt nie zglosil protestu ? Pies MUSI byc ujety w katalogu, aby mogl zostac oceniony !

Posted

Aga, Chester od Doroty Fiszeroweej też był jako suka z nami w klasie, tak samo Qdore ALMOND CREAM :lol:
Judyta, można sie przecież dopisać na wystawie ale wtedy jest już drożej..

Posted

Wiza napisał(a):

Judyta, można sie przecież dopisać na wystawie ale wtedy jest już drożej..

nie da się dopisać na wystawie - można jedynie zapłacić - zgłosić trzeba się zawsze wcześniej - i pies jest ujęty w katalogu bez względu na to czy dojedzie czy nie. I tylko psy ujęte w katalogu mogą walczyć na ringu.

Posted

aga616 napisał(a):
nie da się dopisać na wystawie - można jedynie zapłacić - zgłosić trzeba się zawsze wcześniej - i pies jest ujęty w katalogu bez względu na to czy dojedzie czy nie. I tylko psy ujęte w katalogu mogą walczyć na ringu.

zgłosić się trzeba wcześniej, ale są różene sytuacje - np. w katalogu z Krakowa 2007 mnie nie ma, mimo że płaciłam i wpisywałam się dużo przed terminem. Po prostu mnie pominęli. A w Częstochowie teraz było dużo błędów w katalogu:shake:

Posted

Regulamin wystaw

II. Zasady organizacji wystaw

7. Organizator jest zobowiązany do wydania katalogu wystawowego. Katalog jest dokumentem zawierającym wykaz psów ocenianych na wystawie. Psy nieumieszczone w katalogu nie mogą być oceniane, chyba że stało się tak z winy komitetu organizacyjnego (np. oczywiste błędy w przyjęciu i opracowaniu zgłoszenia, problem z drukiem katalogu itp.), o ile formularze zgłoszeń zostały prawidłowo wypełnione i wysłane do organizatorów przed przewidzianą datą zamknięcia zgłoszeń oraz jeśli opłata za zgłoszenie figuruje na wyciągach bankowych organizatora.