Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wiem jak to może byc:shake:. Zgroza. Dlatego nasza (tzn. moim rodzicow) dalmatka lata przeważnie z dlugimi pazurami. Nie ma szans obciąc...panika, piana leci z mordy, kupe uwalila ostatnio u weta (my sami w ogole nie mamy szans obciąc). Za to Filip wystawia łapki grzecznie i cicho siedzi. ja nie robie, ale pani fryzjerka od psow. Zaplacilam cale 3 zlote:evil_lol::loveu::multi:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A że juz dawno nie bylo zadnej muzycznej wstawki:evil_lol: to wstawiam teraz coś. Cieplo i czule ( Filip lezy oparty o kaloryfer i wywala białka:lol:. Teraz już spi, ale jak gralam to po raz pierwszy smiesznie ruszal glówką, jak koles i ja spiewamy uhuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol:)

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0OMLoAtC9RY"]YouTube - Israel Kamakawiwo'ole ~ Somewhere over the Rainbow HQ[/URL]

Posted

Czarus tak. A u pani Wandy 300 psiakow i 100 kotow czeka na sroga zime i nikt nie glosuje. wczoraj wygrywalismy 101 glosow teraz jest juz tylko 27 przewagi. :placz::placz::placz:. [SIZE=1]fundacja goldenow ma na swojej stronie aż....4 psy do adopcji:placz:[/SIZE]

Posted

goldeny to modna rasa i szybko znajdują chętnych...
A takie biedy jak u Pani Wandy siedzą... i siedzą... i siedzą...
I Czarecki też by tak siedział... i siedział.... i może by wiosny nie doczekał :-(
Dobrze, że już sobie może siedzieć u Weronii...
Ale u Weronii też się zasiedział :cool3:

Posted

ale takie przpychanki slowne miedzy tymi co w taki czy inny sposob pomagaja ziwerzaka jak dla mnie delikatnie mowiac sa zenujace , takie jest moje zdanie. Amen

Posted

[quote name='orpha']ale takie przpychanki slowne miedzy tymi co w taki czy inny sposob pomagaja ziwerzaka jak dla mnie delikatnie mowiac sa zenujace , takie jest moje zdanie. Amen[/quote]

też prawda... :oops:

Posted

[quote name='orpha']ale takie przpychanki slowne miedzy tymi co w taki czy inny sposob pomagaja ziwerzaka jak dla mnie delikatnie mowiac sa zenujace , takie jest moje zdanie. Amen[/quote]

Orpha- masz rację. Ponieważ w jakimś stopniu wywołałam je ja- muszę powiedzieć dlaczego tak zrobiłam. Lubię wiedzieć co się dzieje i nie jestem bezkrytyczna. Gdy tylko zobaczyłam, z kim konkuruje p. Wanda weszłam na stronę Aurei i zobaczyłam co i w jakim zakresie robią, także to, że mają w tej chwili 4 psy na stronie do adopcji z czego w zwartek jeden opuszcza dt, o innego biją się 3 domy, zgadzające się na wszystkie warunki adopcji a jeden został ogłoszony przez właścicieli, którzy planują wyjazd ale pies jeszcze jest u nich...
Potem przeczytałam, że wysłali maila na forum [url]www.goldenretrivery**********[/url] do 1700 osób. Znam większość ludzi - zagłosują bo ktoś ich prosi a nie dlatego że uważają, że trzeba pomóc konkretnej organizacji.
I szczerze- boję się tego, bo przy choćby 10% odzewie schronisko p. Wandy praktycznie nie ma szans.

Posted

:shake::shake::shake:

Orpha zglos sie na krakvet, masz wiecej psow w domu, niz aurera na DT;)

Ja rozumiem ze nerwy puszczają, bo tu chodzi o realną karmę. jak to wygląda u p. Wandy można poczytac. Dzialanie goldenów sa po prostu zenujące.

Posted

<ocenzurowano > :evil_lol: - w kupie siła ;)

Rozumiem waszą irytację , ale zawsze jestem zdania ze primo szkoda czasu na niepotrzebne przepychanki , duo - po cóz znizac sie do poziomu szamba , trzeba robic swoje i tyle i wierzyc ze prawdziwe dobro zawsze zwycieza
... to mowie ja stara satanistka :evil_lol: :cool3:

Posted

[quote name='orpha']

... to mowie ja stara satanistka :evil_lol: :cool3:[/quote]\

:evil_lol::evil_lol::loveu:. hihihihi

(te szczególy /censura/ może jednak skasuj, bo wiesz- "wróg":evil_lol: czycha i czyta i mimo tego, że na dogo byla ankieta i DOGO zdecydowalo, ze w tym miesiacu wybieramy p. Wande, aurera loguje się na dogo i nawolujej o oddawanie glosow tym samym łamiąc ustanowienia forum. a to nieladnie tak. Nieladnie tak zadzierac:evil_lol:)

Posted

Prawdę mówiąc głupio z tym głosowaniem wychodzi - myślałam, że po to są ustalenia na dogo, żeby potem wygrały argumenty merytoryczne i żeby uniknąć tego co się zadziało na forum KV.
Nieprzyjemnie się dzieje...:shake:

Posted

[quote name='Charly']A że juz dawno nie bylo zadnej muzycznej wstawki:evil_lol: to wstawiam teraz coś. Cieplo i czule ( Filip lezy oparty o kaloryfer i wywala białka:lol:. Teraz już spi, ale jak gralam to po raz pierwszy smiesznie ruszal glówką, jak koles i ja spiewamy uhuuuuuuuuuuuuuu:evil_lol:)

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0OMLoAtC9RY"]YouTube - Israel Kamakawiwo'ole ~ Somewhere over the Rainbow HQ[/URL][/quote]

muzyczne wstawki:)

Charly :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='teapot']Orpha- masz rację. Ponieważ w jakimś stopniu wywołałam je ja- muszę powiedzieć dlaczego tak zrobiłam. Lubię wiedzieć co się dzieje i nie jestem bezkrytyczna. Gdy tylko zobaczyłam, z kim konkuruje p. Wanda weszłam na stronę Aurei i zobaczyłam co i w jakim zakresie robią, także to, że mają w tej chwili 4 psy na stronie do adopcji z czego w zwartek jeden opuszcza dt, o innego biją się 3 domy, zgadzające się na wszystkie warunki adopcji a jeden został ogłoszony przez właścicieli, którzy planują wyjazd ale pies jeszcze jest u nich.[/quote]

no właśnie widzisz.. i ja się Tobie nie dziwię...:roll:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Weroniu - a jak tam zapędy "terytorialne" naszego małego macho :cool3:
Mam nadzieję, że już jest grzeczniutki i nie warczy ;) A ten jeden raz to był wypadek przy pracy :eviltong:[/quote]

Już wszystko ok, moja Złota :loveu:

Czarecki zachowuje się wzorowo, pies na medal:)
Aktualnie pod opieką szanownej Mamci - bo ja utknęłam w Trzciance ;)
A u mamusi ma... jak u mamusi:loveu: