mru Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 chyba inny :) też niczego sobie dobrze to zawsze osłoda na koniec dnia tak okropnego dnia szczególnie :placz: idę spróbować zasnąć Quote
Weronia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Charly']o wow. odjazdowe te kubraczki. kochany Czarecki. taki sie teraz wydluzyl jakos:loveu: Kubraczki z tego linku co tu gdzies sie paletal? jesli tak to zapodajcie prosze jeszcze raz. jesli nie to i tak zapodajcie:)[/quote] nie, nie z tego linku. Byłam u koleżanki Kasi (na dogo lovefigaro) w jej nowym salonie,żeby pogadać z nią o jej ewentualnym świadkowaniu w sprawie pseudohodowli Zuzanny D.(byla u niej 4 lata temu) i zobaczyłam ten marynarski kubraczek :loveu: jest świetny. w sumie to sweterek:) I jeszcze jeden dziś dostałam od Pauliny, która adoptowała ode mnie zagłodzoną Kasię ze Starej Wsi- po jej suni- taki nieprzemakalny :cool3: Quote
Weronia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='mru']chyba inny :) też niczego sobie dobrze to zawsze osłoda na koniec dnia tak okropnego dnia szczególnie :placz: idę spróbować zasnąć[/quote] Mru, przykro mi z powodu koteczki :( Do nas właśnie doszło 8 nowych kotków do przytuliska...:( Quote
mru Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 o boże... :shake: niestety póki ja jestem w domu a ze mną Gacenty to nie mogę mieć kota :(:shake: Łata nigdy się z nim do końca nie dogadała, on się nie wyzbędzie zapędów naturalnych :( [SIZE=1]ale Mama już zapowiedziała, że jak się wyprowadzę to mam jej w zamian sprowadzić kocie bidy. ;) ja: pięć? ona: nie! ze.... trzy...[/SIZE] Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mru :( Czarecki - rewelacja! No po prostu szyk i elegancja... Jak dacie zdjęcia w ogłoszeniach to się domy zaczną bić ;) A to czarno- białe... ech.... cudo... Quote
Weronia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Ra_dunia']Mru :( Czarecki - rewelacja! No po prostu szyk i elegancja... Jak dacie zdjęcia w ogłoszeniach to się domy zaczną bić ;) A to czarno- białe... ech.... cudo...[/quote] no elegancik z Czarusia, to prawda:) a Ty Radunia mi już nawet na pw nie odpisujesz??:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A właśnie, że odpisałam :cool3: Ale przez weekend byłam bez dogo i nadrabiam ;) a to trochę trwa... Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czaruś, mizianko wieczorne pora zacząć:multi: Quote
Ra_dunia Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czaruś kochany może teraz spacerować w wytwornych kubraczkach:loveu: Quote
Margolka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Starszy pan musi wyglądać wytwornie, aby znaleźć sobie panią swego serca (ewentualny pan też wchodzi w rachubę):evil_lol: Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Margolka']Starszy pan musi wyglądać wytwornie, aby znaleźć sobie panią swego serca (ewentualny pan też wchodzi w rachubę):evil_lol:[/quote] o- tak zawsze lepie, wybór większy:diabloti:. Ale ja myśle ze Czareck jest strikte w jednym kierunku. Cóż- skoro się chce ograniczać- każdy sobie rzepkę skrobie:razz: Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 hihihi Charly :cool3: a ja myślę, że Czaruś gustuje w zgrabnych zawsze nienagannie umalowanych blondynkach ! Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 :D:D:D co ja za bezsens wygaduje. Czarus ma taką pannę w domu, że klękajcie narody i nie ma potrzeby schodzić na lewo. Toż to grzech by był. Stary, łysy, ślepy-to jeszcze niczego nie przekresla....Ale...on biedny jest jak mysz kościelna hahahhahah:evil_lol: I tu takie coś...hm....niezbadane sa wyroki... Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] [CENTER][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/9923/p1090005vb2xx1.jpg[/IMG] [FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2]If I Should stay I would only be in your way So I'll go But I know I'll think of you every step of the way :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/SIZE][/SIZE][/FONT] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=xNarn1MY6kY"]YouTube - Whitney Houston - I'll Always Love You[/URL] [/CENTER] Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 buahahahhahahahhahahhahhahahhahahahhah hihihihihihihihihihihihihihihihih ach ta piosenka:-( tak jakos teges...kurczaki Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Charly'] ach ta piosenka:-( tak jakos teges...kurczaki[/quote] będziesz się mi tu się smuciła to wywalę linka :eviltong: Quote
Weronia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='mru']hihihi Charly :cool3: a ja myślę, że Czaruś gustuje w zgrabnych zawsze nienagannie umalowanych blondynkach ![/quote] aaaaaaaaaaaa :D padnę :D Czarkowi wszystko jedno i tak nie widzi :eviltong: Quote
Weronia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Charly']:D:D:D co ja za bezsens wygaduje. Czarus ma taką pannę w domu, że klękajcie narody i nie ma potrzeby schodzić na lewo. Toż to grzech by był. Stary, łysy, ślepy-to jeszcze niczego nie przekresla....Ale...on biedny jest jak mysz kościelna hahahhahah:evil_lol: I tu takie coś...hm....niezbadane sa wyroki...[/quote] :oops::oops: Charly, zawstydzasz mnieee :eviltong: Gdyby nie wątek, pomoc wszystkich zaangażowanych na wątku, to by sie Czaruś kisił jeszcze długo(albo wiecie..) Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no wiesz :eviltong: ale żeś teraz palnęła ;) nie martw się, on głupi nie jest :cool3: swoje "wymacał" i wywąchał... ;) :evil_lol: Czarusia już by nie było :(:(:( Quote
Weronia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='mru'][CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/9923/p1090005vb2xx1.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2]If I [/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=5] [SIZE=5][FONT=Verdana]Should stay [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Verdana]I would only be in your way [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Verdana]So I'll go [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Verdana]But I know [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Verdana]I'll think of you every step of [/FONT][/SIZE] [SIZE=5][FONT=Verdana]the way [/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=5][FONT=Verdana]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/SIZE][/CENTER] [/SIZE] [CENTER][URL="http://www.youtube.com/watch?v=xNarn1MY6kY"]YouTube - Whitney Houston - I'll Always Love You[/URL][/CENTER] [/quote] Toście mnie teraz zabiły:) Czaruś ma już dwie piosenki. Oj talent do wzruszania ludzi to macie duży;) Quote
Weronia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 A wiadomość z ostatniej chwili brzmi: Czarecki własnie zjadł wymuszony szczekaniem i podskokami obiadek i wyciera się o kanapę:eviltong: Quote
mru Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [CENTER]aaaa to ci elegancik :D:D:D [/CENTER] Quote
Ra_dunia Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 no przecież, że nie będzie z takim niewytartym pyszczkiem na mieście się pokazywał ;) Quote
Charly Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 kanapa jest dobra:evil_lol:. Filip wyciera pycholek o jakis "filozoficzny" obrus, który TZ koniecznie musial zawiesic na scianie:roll: Quote
Margolka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 A nie łaska zakupić małemu zapasu chusteczek?:evil_lol::diabloti: Nasz psiut potrafi wsadzić pychol komuś do kieszeni, np. kamizelki wiszącej na krześle, aby wytrzeć sobie nochalek i paszczę:evil_lol: Quote
Recommended Posts