Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']o wow. odjazdowe te kubraczki. kochany Czarecki. taki sie teraz wydluzyl jakos:loveu: Kubraczki z tego linku co tu gdzies sie paletal? jesli tak to zapodajcie prosze jeszcze raz. jesli nie to i tak zapodajcie:)[/quote]

nie, nie z tego linku.
Byłam u koleżanki Kasi (na dogo lovefigaro) w jej nowym salonie,żeby pogadać z nią o jej ewentualnym świadkowaniu w sprawie pseudohodowli Zuzanny D.(byla u niej 4 lata temu) i zobaczyłam ten marynarski kubraczek :loveu: jest świetny. w sumie to sweterek:)
I jeszcze jeden dziś dostałam od Pauliny, która adoptowała ode mnie zagłodzoną Kasię ze Starej Wsi- po jej suni- taki nieprzemakalny :cool3:

Posted

[quote name='mru']chyba inny :) też niczego sobie

dobrze to zawsze osłoda na koniec dnia
tak okropnego dnia szczególnie :placz:

idę spróbować zasnąć[/quote]

Mru, przykro mi z powodu koteczki :(
Do nas właśnie doszło 8 nowych kotków do przytuliska...:(

Posted

o boże... :shake:
niestety póki ja jestem w domu a ze mną Gacenty to nie mogę mieć kota :(:shake:

Łata nigdy się z nim do końca nie dogadała, on się nie wyzbędzie zapędów naturalnych :(

[SIZE=1]ale Mama już zapowiedziała, że jak się wyprowadzę to mam jej w zamian sprowadzić kocie bidy. ;) ja: pięć? ona: nie! ze.... trzy...[/SIZE]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Mru :(

Czarecki - rewelacja! No po prostu szyk i elegancja... Jak dacie zdjęcia w ogłoszeniach to się domy zaczną bić ;)
A to czarno- białe... ech.... cudo...[/quote]

no elegancik z Czarusia, to prawda:)

a Ty Radunia mi już nawet na pw nie odpisujesz??:eviltong:

Posted

[quote name='Margolka']Starszy pan musi wyglądać wytwornie, aby znaleźć sobie panią swego serca (ewentualny pan też wchodzi w rachubę):evil_lol:[/quote]

o- tak zawsze lepie, wybór większy:diabloti:. Ale ja myśle ze Czareck jest strikte w jednym kierunku. Cóż- skoro się chce ograniczać- każdy sobie rzepkę skrobie:razz:

Posted

:D:D:D

co ja za bezsens wygaduje. Czarus ma taką pannę w domu, że klękajcie narody i nie ma potrzeby schodzić na lewo. Toż to grzech by był.

Stary, łysy, ślepy-to jeszcze niczego nie przekresla....Ale...on biedny jest jak mysz kościelna hahahhahah:evil_lol: I tu takie coś...hm....niezbadane sa wyroki...

Posted

[CENTER]:loveu::loveu::loveu:
[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/9923/p1090005vb2xx1.jpg[/IMG]

[FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2]If I
Should stay
I would only be in your way
So I'll go
But I know
I'll think of you every step of
the way

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/SIZE][/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=xNarn1MY6kY"]YouTube - Whitney Houston - I'll Always Love You[/URL]
[/CENTER]

Posted

[quote name='mru']hihihi Charly :cool3:

a ja myślę, że Czaruś gustuje w zgrabnych zawsze nienagannie umalowanych blondynkach ![/quote]

aaaaaaaaaaaa :D
padnę :D
Czarkowi wszystko jedno i tak nie widzi :eviltong:

Posted

[quote name='Charly']:D:D:D
co ja za bezsens wygaduje. Czarus ma taką pannę w domu, że klękajcie narody i nie ma potrzeby schodzić na lewo. Toż to grzech by był.

Stary, łysy, ślepy-to jeszcze niczego nie przekresla....Ale...on biedny jest jak mysz kościelna hahahhahah:evil_lol: I tu takie coś...hm....niezbadane sa wyroki...[/quote]

:oops::oops: Charly, zawstydzasz mnieee :eviltong:
Gdyby nie wątek, pomoc wszystkich zaangażowanych na wątku, to by sie Czaruś kisił jeszcze długo(albo wiecie..)

Posted

no wiesz :eviltong:
ale żeś teraz palnęła ;)

nie martw się, on głupi nie jest :cool3: swoje "wymacał"
i wywąchał... ;)

:evil_lol:

Czarusia już by nie było :(:(:(

Posted

[quote name='mru'][CENTER]:loveu::loveu::loveu:[/CENTER]

[CENTER][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/9923/p1090005vb2xx1.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][FONT=Verdana][SIZE=5][SIZE=2]If I [/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=5]
[SIZE=5][FONT=Verdana]Should stay [/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Verdana]I would only be in your way [/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Verdana]So I'll go [/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Verdana]But I know [/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Verdana]I'll think of you every step of [/FONT][/SIZE]
[SIZE=5][FONT=Verdana]the way [/FONT][/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=5][FONT=Verdana]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/SIZE]
[CENTER][URL="http://www.youtube.com/watch?v=xNarn1MY6kY"]YouTube - Whitney Houston - I'll Always Love You[/URL][/CENTER]
[/quote]

Toście mnie teraz zabiły:)
Czaruś ma już dwie piosenki.
Oj talent do wzruszania ludzi to macie duży;)

Posted

A nie łaska zakupić małemu zapasu chusteczek?:evil_lol::diabloti:

Nasz psiut potrafi wsadzić pychol komuś do kieszeni, np. kamizelki wiszącej na krześle, aby wytrzeć sobie nochalek i paszczę:evil_lol: