Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Weronia']Moja Elzunia tez już się nie bawi.
Charly, jak to? i dogania tę kaczkę???:-o[/quote],

nie no...próbuje...czasem wskoczy za kaczką, a potem jest wyraznie zdezorientowany (no bo jest slepy przeciez nie;) hehe)co to takiego mokrego i zimnego i płynie do brzegu i jęczy co by go wyciągać, bo jest za mały, żeby wyjsc:evil_lol::roll:

Często jednak stoi na samej krawędzi brzegu i wyciąga szyje i je obserwuje. labedzie tez...Ale ostatnio labędz go pogonił i juz jest ostrożniejszy

Też uwazam ze kolorwy kubraczek bylby lepszy. Jak tam kasowo stoimy, wiesz juz Weroniu?

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry Czarusiu w piękny, słoneczny dzień :D
Charly - dodaj w pierwszym poście, że są zdjęcia na str 145 ;)
I usuń ten napis na początku :oops: przecież to wszystko dla Czarusia :loveu:

Posted

[quote name='Weronia']kasowo wyszliśmy na zero.
Wczoraj zapłaciłam za Czarka u weta i u niego mam czyste konto.[/quote]
No to będziemy na plusie ;)
Bo z książkowego bazarku wpłynie 57 PLN (jak dobrze policzyłam)
Na razie czekam na wszystkie wpłaty i zrobię przelew zbiorczy :cool3:

Posted

[quote name='orpha']dobry wieczór , kurde musze poczytac co tu u was , net mi sie obrazil i kilka dni mam wyciete z zyciorysu :roll:[/quote]
No tak - kilka dni bez dogo to tragedia, a bez netu w ogóle to już prawie koniec świata :evil_lol:
Dzień dobry Czarowny Czarusiu :loveu: wędruj szukać domku ;)

Posted

[quote name='Charly']
Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi:[/quote]
Super :)
A obwieszcza jak się Czarucha czuje?

Posted

[quote name='Ra_dunia']No to zrobię wyznanie miłości ;) Kochany jesteś :loveu:[/quote]

sie podpisuje:loveu::multi:

Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi:

Posted

Dzieki Raduniu za bazarek ( mnie też troche dzięki:evil_lol:) i cioteczkom licytującym

Weronia obwieszcza, ze Czarus czuje się dobrze i zostanie oddany tylko do najlepszego domku. Wiec domku przychodz:lol:

Posted

[B]Donoszę, że Czarek czuje sie świetnie!![/B]
Dziękujemy jurmarowi i dziewczynom za bazarek oraz wsyztskim, którzy nie zapominają o Czarusiu :)

Charly, kochana, ciężko stwierdzić, czy grzyb zwalczony. Polewamy regularnie lekarstwem, przyjmujemy witaminki..
Czaruś jaki łysawy był taki jest :eviltong:

Wczoraj piesio miał cięzki dzień: spadł z łóżka, obił się strasznie pysiem o blat przy swoich skokach, kilkakrotnie, przy próbie wskoczenia na swoją szafkę spadł niefortunnie - jakiś pechowy dzień:/ Żal mi go było:-(
Ale Czaruś niestrudzony nadal dzielnie wdrapuje się wszędzie merdając ogonem.:)

Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-(

Posted

[quote name='Weronia']
Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-([/quote]
Dobra ;) skoro nalegasz :evil_lol:
Charly - zmieniaj wątek, że mały ma dom u Weronii :evil_lol:

A co do grzybka - to ponoć długo się leczy niestety. Słyszałam, że na zmiany skórne psów pomaga też ludzki Nizoral :roll: