Charly Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Weronia']Moja Elzunia tez już się nie bawi. Charly, jak to? i dogania tę kaczkę???:-o[/quote], nie no...próbuje...czasem wskoczy za kaczką, a potem jest wyraznie zdezorientowany (no bo jest slepy przeciez nie;) hehe)co to takiego mokrego i zimnego i płynie do brzegu i jęczy co by go wyciągać, bo jest za mały, żeby wyjsc:evil_lol::roll: Często jednak stoi na samej krawędzi brzegu i wyciąga szyje i je obserwuje. labedzie tez...Ale ostatnio labędz go pogonił i juz jest ostrożniejszy Też uwazam ze kolorwy kubraczek bylby lepszy. Jak tam kasowo stoimy, wiesz juz Weroniu? Quote
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dzień dobry Czarusiu w piękny, słoneczny dzień :D Charly - dodaj w pierwszym poście, że są zdjęcia na str 145 ;) I usuń ten napis na początku :oops: przecież to wszystko dla Czarusia :loveu: Quote
Charly Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 dodaje. ale wpisu nie usune. To Twoje autorstwo:lol: Quote
Weronia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 kasowo wyszliśmy na zero. Wczoraj zapłaciłam za Czarka u weta i u niego mam czyste konto. Quote
mru Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [QUOTE]Prison Break Czarka: 84[/QUOTE] hihihi :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Weronia']kasowo wyszliśmy na zero. Wczoraj zapłaciłam za Czarka u weta i u niego mam czyste konto.[/quote] No to będziemy na plusie ;) Bo z książkowego bazarku wpłynie 57 PLN (jak dobrze policzyłam) Na razie czekam na wszystkie wpłaty i zrobię przelew zbiorczy :cool3: Quote
orpha Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 dobry wieczór , kurde musze poczytac co tu u was , net mi sie obrazil i kilka dni mam wyciete z zyciorysu :roll: Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='orpha']dobry wieczór , kurde musze poczytac co tu u was , net mi sie obrazil i kilka dni mam wyciete z zyciorysu :roll:[/quote] No tak - kilka dni bez dogo to tragedia, a bez netu w ogóle to już prawie koniec świata :evil_lol: Dzień dobry Czarowny Czarusiu :loveu: wędruj szukać domku ;) Quote
Charly Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 No wlasnie kochany Czarecki w gore w gore:multi: Quote
jurmar98 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Weroniu paczkę wysłałem dopiero dzisiaj.Wewnątrz pieniądze na kubraczek Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='jurmar98']Weroniu paczkę wysłałem dopiero dzisiaj.Wewnątrz pieniądze na kubraczek[/quote] No to zrobię wyznanie miłości ;) Kochany jesteś :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A co słychać u Czareckiego? Dzisiaj przeleję 57 PLN z bazarku :D Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Charly'] Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi:[/quote] Super :) A obwieszcza jak się Czarucha czuje? Quote
Charly Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Ra_dunia']No to zrobię wyznanie miłości ;) Kochany jesteś :loveu:[/quote] sie podpisuje:loveu::multi: Weronia obwieszcza, że dostala od p. Agnieszki paczuszke z ciasteczkami, witaminkami itp. dla Czareckiego. bardzo dziękujemy:multi: Quote
Ra_dunia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pieniążki na Czarusia przesłane :) 60 PLN do okrągłej sumki ;) Pieniądze zebrane dzięki: Agniecha82x :loveu: Yana :loveu: Iv_ :loveu: Agusiazet :loveu: Quote
Charly Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Dzieki Raduniu za bazarek ( mnie też troche dzięki:evil_lol:) i cioteczkom licytującym Weronia obwieszcza, ze Czarus czuje się dobrze i zostanie oddany tylko do najlepszego domku. Wiec domku przychodz:lol: Quote
Charly Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Jak tam zdrówko Czareckiego? Grzyb zwalczony? Quote
Weronia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [B]Donoszę, że Czarek czuje sie świetnie!![/B] Dziękujemy jurmarowi i dziewczynom za bazarek oraz wsyztskim, którzy nie zapominają o Czarusiu :) Charly, kochana, ciężko stwierdzić, czy grzyb zwalczony. Polewamy regularnie lekarstwem, przyjmujemy witaminki.. Czaruś jaki łysawy był taki jest :eviltong: Wczoraj piesio miał cięzki dzień: spadł z łóżka, obił się strasznie pysiem o blat przy swoich skokach, kilkakrotnie, przy próbie wskoczenia na swoją szafkę spadł niefortunnie - jakiś pechowy dzień:/ Żal mi go było:-( Ale Czaruś niestrudzony nadal dzielnie wdrapuje się wszędzie merdając ogonem.:) Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-( Quote
Charly Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 no wiesz--nie musisz:cool3::evil_lol::diabloti: Quote
Ra_dunia Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Weronia'] Dziewczyny, nie piszcie mi nawet o oddawaniu go :-([/quote] Dobra ;) skoro nalegasz :evil_lol: Charly - zmieniaj wątek, że mały ma dom u Weronii :evil_lol: A co do grzybka - to ponoć długo się leczy niestety. Słyszałam, że na zmiany skórne psów pomaga też ludzki Nizoral :roll: Quote
Recommended Posts