Ra_dunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Weronia na pewno go pomierzy ;) Właśni widziałam, że inne to już od razu 100 PLN więcej. Mam nadzieję, że wyniki Czarusia są dobre... Quote
mysza 1 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Podacie mi numer konta na tą budę;)? Dzięki Quote
Charly Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 [quote name='mysza 1']Podacie mi numer konta na tą budę;)? Dzięki[/quote] Oj super. dzięki Mysza. zaraz podam konto Ra- duni Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :) Dziękujemy za wsparcie :) ech... zdjęcia nie porobione, szeleczki zapomniałam przekazać, nawet nie spytałam się Weroni jak wyniki :( o ja niedobra ja... ale to wszystko dlatego, że mam od wczoraj nowego lokatora, którego zresztą sama Weronia dostarczyła mi do rąk własnych ;) Mały nie miał gdzie na szybko znaleźć domku i tak jakoś wyszło. Toczyły się dyskusję, czy może ja wezmę Czarka a Weronia półrocznego szczeniaka - ale jednak Czarkowi zostały oszczędzone przeprowadzki i nadal grzeje tyłeczek u Weroni. No a ja... ja na jakiś czas mam półrocznego mixa amstaffa :razz: Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wątek będzie, będzie ;) Bo Jumperek domku poszukuje i to na szybko. A jak allegro Czarusia? Już go ktoś dostrzegł? Zakochał się? Chce zabierać do domu? ;) Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 niee:shake:. jeden obserwator, ale tacy zawsze są:roll:. nic na razie. On znajdzie domek, ale to może trochę potrwać. Lolcia szukała domu 2 miesiące. Z Czarkiem jest sytuacja o tyle lepsza, ze on nie siusia w domu. Mam jeszcze nadzieję, ze zanim pojedzie do przytuliska ktoś się zlituje i da mu DT w mieszkaniu edit: do Ciebie tez jest podany mail w ogloszeniu:) teraz czekam jeszcze na plakat Izadory i będę rozwieszac. Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ech... ciężko... widziałam, że wejść też nie za wiele :( Ale Czarka nie da się nie kochać ;) więc na pewno znajdzie dom :D Quote
orpha Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzisiaj wieczorem postaram sie napisac Weroni dokładna instrukcję wstawiania filmów na youtubie , sama taka madra nie jestem , dyktowac mi bedzie moja córka :oops: Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Jestem tego pewna:) z Lolcią też tak było, a potem nagle 1400 wejść i 3 chętne domki. przekazalam im wątek slepkow a w tym Czarusia, ale bardzo chcieli Lolę;) a tymczasem popodbijam wątek trochę. moze ktoś stąd się zakocha:) Edit:) [B]@Orpa: mój post kierowałam do Ra- duni. Nie "jestem pewna", że Ty "sama nie jestes taka mądra" hihi[/B] Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dobrze, że te dzieci teraz takie uzdolnione :D Quote
orpha Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 z jednej strony dobrze a z drugiej , to tak wiecie wstydu sie czasem najesc mozna :evil_lol: Ach ide dzisiaj do szkoły mojej panny , jako ze zostałam przewodniczaca rady rodziców :crazyeye: i mam w zwiazku z tym niecny plan , stwierdziłam ze wykorzystam ta funkcje i namowie pania dyrektor na jaks akcje w szkole skierowana na zwierzaki , co prawda nie mam jeszcze pomyslu na scenariusz , ale poki co zarzuce temat a martwic i myslec bede potem. Wszelkie pomysły z waszej strony mile widziane :) Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Super pomysł :) Każda akcja mile widziana ;) Proponuję pierwszą - zbieramy na budę dla niewidomych piesków :diabloti: Ale tak serio - to chyba taka akcja nie powinna angażować finansów rodziców a raczej wkład pracy dzieci :cool3: Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 w sobotę odbieram Czarka z Gdyni pociągiem......:) Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ale fajnie byloby gdyby ktoś się ulitował:placz: i dał mu dt lub dS w mieszkaniu Mam nadzieję, ze tato Rybci będzie mógl mnie zawiesc do lepna do przytuliska z Elblaga. Basi nie ma w ten weekend wcale w eblagu.Przytulisko jest w lesie i tam niczym innym nie dojade niz autem, ktorego nie mam. jest jeszcze inna opcja. W niedziele bylby transport warszawa- lepno, tylko ktos musialby go wczesniej do warszawy zawiesc. Dzis bede wiedziec czy tata rybci zawiezie mnie do Lepna z malym Quote
Weronia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [COLOR=blue][B]CZAREK MA ZDROWĄ SKÓRKĘ!!!!!!!!![/B] :multi:[/COLOR] [B][COLOR=blue]żadnej grzybicy, nużycy- nic.[/COLOR][/B] Charly- z pieniędzy uzbieranych zwróci Ci się za transport. Moja koleżanka z Poznania Czarusia przewiezie bez biletu. (po co kupowac bilet takiemu małemu psu????:roll:) Charly- buda musi być mała- Czarek jest mniejszy od mojej jamniczki szorstkowłosej. Może warto podliczyć ile pieniązków każdy kto chce deklaruje na budę?? Radunia, jak Twoj tymczasik???:) Rób mu wątek i zaproś wszystkich. Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Super, że Czarecki zdrowy :D Taka jego uroda i już ;) [SIZE=1]Wątek się robi :) Jak będzie to oczywiście zaproszę ;) Tzn Jumper zaprosi :cool3:[/SIZE] Quote
Charly Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 super ze jest zdrowy:) On musi miec bilet. koszt 4 zlote IC 15 zl. inaczej z doplata w pociagu. Quote
Weronia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 to jak z tą zrzutą na budkę??? ;) deklaracyjki jakieś?? :) Quote
orpha Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Ra_dunia']Super pomysł :) Każda akcja mile widziana ;) Proponuję pierwszą - zbieramy na budę dla niewidomych piesków :diabloti: Ale tak serio - to chyba taka akcja nie powinna angażować finansów rodziców a raczej wkład pracy dzieci :cool3:[/quote] no wlasnie taki mam zamysl zeby to nie byla jednorazowa akcja tylko długotrwale zjawisko , z wszelka pomoca ta mniejsza i ta wieksza chcialabym zoorganizowac w szkole ciag prelekcji , wycieczki do schroniska i generalnie wciagniecie mlodziezy w tematyke , tak zeby pomagali i propagowali.Pomoc moze byc wszelaka ,moga to byc zbiorki karmy , kocy ,pieniedzy itp. , moze to byc pomoc w plakatowaniu , w umieszczaniu ogloszen w necie itp. rzeczy Quote
orpha Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 [quote name='Charly']Ale fajnie byloby gdyby ktoś się ulitował:placz: i dał mu dt lub dS w mieszkaniu Mam nadzieję, ze tato Rybci będzie mógl mnie zawiesc do lepna do przytuliska z Elblaga. Basi nie ma w ten weekend wcale w eblagu.Przytulisko jest w lesie i tam niczym innym nie dojade niz autem, ktorego nie mam. jest jeszcze inna opcja. W niedziele bylby transport warszawa- lepno, tylko ktos musialby go wczesniej do warszawy zawiesc. Dzis bede wiedziec czy tata rybci zawiezie mnie do Lepna z malym[/quote] gdyby byla potrzeba zajac sie nim przez jakis czas w wawie to jestem do dyspozycji Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ech... mógłby się szybko jakiś DS dla Czarka znaleźć... najlepiej jeszcze w Poznaniu :D Wątek Jumpera otworzyć czas. tatam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10942152#post10942152[/URL] Quote
orpha Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 dziewczyny potrzebuje fajnie napisana historie Czarusia i jakies dwa faje zdjecia , mam kolege co w gazecie internetowej pracuje ,jest chetny do wspolpracy Quote
Ra_dunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Zdjęcia na forum :) Jak w większej rozdzielczości to mogę Ci przesłać na maila ;) Historia... Wyeksploatowałam się klecąc coś dla Jumpera... ale spróbuję pomyśleć. Zresztą można wziąć tekst Isadory ;) Quote
Recommended Posts