Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:) Dziękujemy za wsparcie :)

ech... zdjęcia nie porobione, szeleczki zapomniałam przekazać, nawet nie spytałam się Weroni jak wyniki :( o ja niedobra ja...
ale to wszystko dlatego, że mam od wczoraj nowego lokatora, którego zresztą sama Weronia dostarczyła mi do rąk własnych ;) Mały nie miał gdzie na szybko znaleźć domku i tak jakoś wyszło. Toczyły się dyskusję, czy może ja wezmę Czarka a Weronia półrocznego szczeniaka - ale jednak Czarkowi zostały oszczędzone przeprowadzki i nadal grzeje tyłeczek u Weroni. No a ja... ja na jakiś czas mam półrocznego mixa amstaffa :razz:

Posted

niee:shake:. jeden obserwator, ale tacy zawsze są:roll:. nic na razie.
On znajdzie domek, ale to może trochę potrwać. Lolcia szukała domu 2 miesiące. Z Czarkiem jest sytuacja o tyle lepsza, ze on nie siusia w domu. Mam jeszcze nadzieję, ze zanim pojedzie do przytuliska ktoś się zlituje i da mu DT w mieszkaniu

edit: do Ciebie tez jest podany mail w ogloszeniu:)

teraz czekam jeszcze na plakat Izadory i będę rozwieszac.

Posted

Dzisiaj wieczorem postaram sie napisac Weroni dokładna instrukcję wstawiania filmów na youtubie , sama taka madra nie jestem , dyktowac mi bedzie moja córka :oops:

Posted

Jestem tego pewna:) z Lolcią też tak było, a potem nagle 1400 wejść i 3 chętne domki. przekazalam im wątek slepkow a w tym Czarusia, ale bardzo chcieli Lolę;)

a tymczasem popodbijam wątek trochę. moze ktoś stąd się zakocha:)

Edit:) [B]@Orpa: mój post kierowałam do Ra- duni. Nie "jestem pewna", że Ty "sama nie jestes taka mądra" hihi[/B]

Posted

z jednej strony dobrze a z drugiej , to tak wiecie wstydu sie czasem najesc mozna :evil_lol:
Ach ide dzisiaj do szkoły mojej panny , jako ze zostałam przewodniczaca rady rodziców :crazyeye: i mam w zwiazku z tym niecny plan , stwierdziłam ze wykorzystam ta funkcje i namowie pania dyrektor na jaks akcje w szkole skierowana na zwierzaki , co prawda nie mam jeszcze pomyslu na scenariusz , ale poki co zarzuce temat a martwic i myslec bede potem.
Wszelkie pomysły z waszej strony mile widziane :)

Posted

Super pomysł :) Każda akcja mile widziana ;)
Proponuję pierwszą - zbieramy na budę dla niewidomych piesków :diabloti:
Ale tak serio - to chyba taka akcja nie powinna angażować finansów rodziców a raczej wkład pracy dzieci :cool3:

Posted

Ale fajnie byloby gdyby ktoś się ulitował:placz: i dał mu dt lub dS w mieszkaniu

Mam nadzieję, ze tato Rybci będzie mógl mnie zawiesc do lepna do przytuliska z Elblaga. Basi nie ma w ten weekend wcale w eblagu.Przytulisko jest w lesie i tam niczym innym nie dojade niz autem, ktorego nie mam.

jest jeszcze inna opcja. W niedziele bylby transport warszawa- lepno, tylko ktos musialby go wczesniej do warszawy zawiesc. Dzis bede wiedziec czy tata rybci zawiezie mnie do Lepna z malym

Posted

[COLOR=blue][B]CZAREK MA ZDROWĄ SKÓRKĘ!!!!!!!!![/B] :multi:[/COLOR]
[B][COLOR=blue]żadnej grzybicy, nużycy- nic.[/COLOR][/B]

Charly- z pieniędzy uzbieranych zwróci Ci się za transport.
Moja koleżanka z Poznania Czarusia przewiezie bez biletu. (po co kupowac bilet takiemu małemu psu????:roll:)

Charly- buda musi być mała- Czarek jest mniejszy od mojej jamniczki szorstkowłosej.
Może warto podliczyć ile pieniązków każdy kto chce deklaruje na budę??

Radunia, jak Twoj tymczasik???:)
Rób mu wątek i zaproś wszystkich.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Super pomysł :) Każda akcja mile widziana ;)
Proponuję pierwszą - zbieramy na budę dla niewidomych piesków :diabloti:
Ale tak serio - to chyba taka akcja nie powinna angażować finansów rodziców a raczej wkład pracy dzieci :cool3:[/quote]
no wlasnie taki mam zamysl zeby to nie byla jednorazowa akcja tylko długotrwale zjawisko , z wszelka pomoca ta mniejsza i ta wieksza
chcialabym zoorganizowac w szkole ciag prelekcji , wycieczki do schroniska i generalnie wciagniecie mlodziezy w tematyke , tak zeby pomagali i propagowali.Pomoc moze byc wszelaka ,moga to byc zbiorki karmy , kocy ,pieniedzy itp. , moze to byc pomoc w plakatowaniu , w umieszczaniu ogloszen w necie itp. rzeczy

Posted

[quote name='Charly']Ale fajnie byloby gdyby ktoś się ulitował:placz: i dał mu dt lub dS w mieszkaniu

Mam nadzieję, ze tato Rybci będzie mógl mnie zawiesc do lepna do przytuliska z Elblaga. Basi nie ma w ten weekend wcale w eblagu.Przytulisko jest w lesie i tam niczym innym nie dojade niz autem, ktorego nie mam.

jest jeszcze inna opcja. W niedziele bylby transport warszawa- lepno, tylko ktos musialby go wczesniej do warszawy zawiesc. Dzis bede wiedziec czy tata rybci zawiezie mnie do Lepna z malym[/quote]
gdyby byla potrzeba zajac sie nim przez jakis czas w wawie to jestem do dyspozycji

Posted

Ech... mógłby się szybko jakiś DS dla Czarka znaleźć... najlepiej jeszcze w Poznaniu :D

Wątek Jumpera otworzyć czas. tatam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10942152#post10942152[/URL]

Posted

dziewczyny potrzebuje fajnie napisana historie Czarusia i jakies dwa faje zdjecia , mam kolege co w gazecie internetowej pracuje ,jest chetny do wspolpracy

Posted

Zdjęcia na forum :) Jak w większej rozdzielczości to mogę Ci przesłać na maila ;)
Historia...
Wyeksploatowałam się klecąc coś dla Jumpera... ale spróbuję pomyśleć. Zresztą można wziąć tekst Isadory ;)