Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Charly']1.klikasz prawa strona myszki na banerek i wybierasz opcje kopiuj.
2.potem wchodzis w panel uzytkownika i tam w podpis (po lewej stronie ekranu)
3. tam masz takie puste biale okienko. wchodzisz w nie myszka i znowu prawa strona klikasz i wybierasz opcje "wklej".
4. banerek sie pokazuje
5. niżej na stronie jest opcja "zatwierdz" lub " podglad". Wiec albo sobie podgladasz:cool3: Twoj podpis lub od razu zatwierdzasz.
6. Wsjo:multi:[/quote]

Charly robię jak napisałaś i nie wychodzi, w podglądzie mam tylko jakiś adres obrazka :-(:-(

Posted

[quote name='Charly']udało się. czasem to trwa az z literek zrobi sie obrazek:lol:[/quote]

to teraz mam dwa :) Lolcię tylko pomieszałam kolejność ale niech już zostanie bo jeszcze zepsuję :lol:

Posted

[quote name='Charly']Czarus prosi o domek i dobre ciotki o kilka ogloszen[/quote]

Hej,

czy jest szansa, ze ktos wlasciwy przygarnie Czarusia jak zrobie dla niego allegro? Dostalam kilka uwag jak powinno wygladac allego - wiec jezeli to pomoze to pls o opis i zdjecie do wklejania na allegro wraz z wyroznieniem.

Pozdrawiam,
Angie :)

Posted

nie wiem jakie sa szanse. nierasowe psiaki na allegro to raczej nie duza szansa. ale zawsze lepsze to niz nic. to allegro sama mu robie. ale nie z wyroznieniem. bo nie moge za to na razie zaplacic. potrzeba jeszcze innych ogloszen. dzieki:)

Posted

charly
podaj mi link do allegro
wystawię małego na alegratce

szanse dla ślepych psów sa małe:shake:
szkoda bo to normalne psy...
na poczatku myślałam ze slepki to nieporadne stworzenia które obojają się o wszystko w otocznieu którego nie znają...
kiedy poznałam Rudzię tymczasowiczkę u ulv zmieniłam zdanie...
gdyby magda nie powiedziła mi o ślepocie suni chyba nigdy bym się nie zorienotowała:evil_lol:

Posted

dokladnie tak jest:). Alegro malemu zrobie dzis wieczorem/w nocy. Jak bedzie to podam link. Dziekuje za pomoc:lol:

rzeczywiscie slepe psiaki doskonale sobie radza. potrzebuje tylko kilka dni aby wywachac jak ustawione jest mieszkanie. kilka spacerkow i wsjo gra

moj psiak nie widzie na jedno oko totalnie. drugie na 30%. gdyby nie bylo tego widac nikt nie pomyslałby, ze maly jest prawie slepy:multi:Najmniej ja:evil_lol:

Posted

Czarek nadal czeka. jest starszy ale nie "do niczego". Kocha ludzi. Jego problemem jest, ze schron jest za zimny, a on tam z powodu slepoty bardziej ograniczony i wystraszony niz wszystkie inne psiaki. Dlatego bardzo prosze o pomoc w rozreklamowaniu Czarka

Posted

[quote name='rotek_']czarly może masz jakiś tekst...to poogłaszam małego[/quote]

bedzie pozniej. robie pare innych spraw. zaraz jak sie z tym uporam napisze tekst. tylko to nie jest "moje" schronisko, nie jestem tam wolontariuszem. nie mam pojecia o tym piesku, weicej niz to, co jest tu napisane.

Zrobilam mu osobny watek, bo na glownych z tego schroniska po prostu zaginal. Ale nie wiem nic wiecej. Po prostu otwarlam nowy temat..to wszytko. Takze mozesz napisac tekst wzorujac sie na informacjach zawartych na pierwszej stronie. autorskiej improwizacji nic nie stoi na przeszkodzie:lol: Kontaktem jest jak podane na pierwszej Weronia

Posted

to w wolnej chwili może tez coś skomponuję

weronia chyba powinna wiedzieć najwięcej....
czy schronisko zgdzilo by się na adopcję zagraniczną???

Posted

pewnie tak. jesli wszystko bedzie mozna sprawdzic i dograc z pewnoscia. tylko to zawsze sa dodatkowe koszta. chip, paszport i szczepionka razem okolo 120 zl no i koszty transportu. Ale poza tym:)