Martecek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 próba nr 2 i przy okazji czaruś dzięki mnie cały czas w górze hih Quote
Martecek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Charly']1.klikasz prawa strona myszki na banerek i wybierasz opcje kopiuj. 2.potem wchodzis w panel uzytkownika i tam w podpis (po lewej stronie ekranu) 3. tam masz takie puste biale okienko. wchodzisz w nie myszka i znowu prawa strona klikasz i wybierasz opcje "wklej". 4. banerek sie pokazuje 5. niżej na stronie jest opcja "zatwierdz" lub " podglad". Wiec albo sobie podgladasz:cool3: Twoj podpis lub od razu zatwierdzasz. 6. Wsjo:multi:[/quote] Charly robię jak napisałaś i nie wychodzi, w podglądzie mam tylko jakiś adres obrazka :-(:-( Quote
Charly Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 udało się. czasem to trwa az z literek zrobi sie obrazek:lol: Quote
Martecek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [quote name='Charly']udało się. czasem to trwa az z literek zrobi sie obrazek:lol:[/quote] to teraz mam dwa :) Lolcię tylko pomieszałam kolejność ale niech już zostanie bo jeszcze zepsuję :lol: Quote
Charly Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 o super:multi:Dzieki wielkie za Lolcie tez. Lolcia juz w DT, ale pilnie szuka domku no i wsparcia dla DT. Dzieki:loveu: Quote
Martecek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 no właśnie śledzę na bieżąco wątek Lolci....chociaż dobrze, że ten domek tymczasowy sie dla niej znalazł...:roll: Quote
Charly Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Czarus prosi o domek i dobre ciotki o kilka ogloszen Quote
Angie :) Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [quote name='Charly']Czarus prosi o domek i dobre ciotki o kilka ogloszen[/quote] Hej, czy jest szansa, ze ktos wlasciwy przygarnie Czarusia jak zrobie dla niego allegro? Dostalam kilka uwag jak powinno wygladac allego - wiec jezeli to pomoze to pls o opis i zdjecie do wklejania na allegro wraz z wyroznieniem. Pozdrawiam, Angie :) Quote
Charly Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 nie wiem jakie sa szanse. nierasowe psiaki na allegro to raczej nie duza szansa. ale zawsze lepsze to niz nic. to allegro sama mu robie. ale nie z wyroznieniem. bo nie moge za to na razie zaplacic. potrzeba jeszcze innych ogloszen. dzieki:) Quote
rotek_ Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 charly podaj mi link do allegro wystawię małego na alegratce szanse dla ślepych psów sa małe:shake: szkoda bo to normalne psy... na poczatku myślałam ze slepki to nieporadne stworzenia które obojają się o wszystko w otocznieu którego nie znają... kiedy poznałam Rudzię tymczasowiczkę u ulv zmieniłam zdanie... gdyby magda nie powiedziła mi o ślepocie suni chyba nigdy bym się nie zorienotowała:evil_lol: Quote
Charly Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 dokladnie tak jest:). Alegro malemu zrobie dzis wieczorem/w nocy. Jak bedzie to podam link. Dziekuje za pomoc:lol: rzeczywiscie slepe psiaki doskonale sobie radza. potrzebuje tylko kilka dni aby wywachac jak ustawione jest mieszkanie. kilka spacerkow i wsjo gra moj psiak nie widzie na jedno oko totalnie. drugie na 30%. gdyby nie bylo tego widac nikt nie pomyslałby, ze maly jest prawie slepy:multi:Najmniej ja:evil_lol: Quote
Charly Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Czarek nadal czeka. jest starszy ale nie "do niczego". Kocha ludzi. Jego problemem jest, ze schron jest za zimny, a on tam z powodu slepoty bardziej ograniczony i wystraszony niz wszystkie inne psiaki. Dlatego bardzo prosze o pomoc w rozreklamowaniu Czarka Quote
rotek_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 czarly może masz jakiś tekst...to poogłaszam małego Quote
Charly Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='rotek_']czarly może masz jakiś tekst...to poogłaszam małego[/quote] bedzie pozniej. robie pare innych spraw. zaraz jak sie z tym uporam napisze tekst. tylko to nie jest "moje" schronisko, nie jestem tam wolontariuszem. nie mam pojecia o tym piesku, weicej niz to, co jest tu napisane. Zrobilam mu osobny watek, bo na glownych z tego schroniska po prostu zaginal. Ale nie wiem nic wiecej. Po prostu otwarlam nowy temat..to wszytko. Takze mozesz napisac tekst wzorujac sie na informacjach zawartych na pierwszej stronie. autorskiej improwizacji nic nie stoi na przeszkodzie:lol: Kontaktem jest jak podane na pierwszej Weronia Quote
Ra_dunia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mam nadzieję, że i mi udało się dodać banerek czarusia! Niech maluszek szybko znajdzie domek... mam nadzieje, że banerek się dodał... bo też nowa jestem... Quote
rotek_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 to w wolnej chwili może tez coś skomponuję weronia chyba powinna wiedzieć najwięcej.... czy schronisko zgdzilo by się na adopcję zagraniczną??? Quote
Charly Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 pewnie tak. jesli wszystko bedzie mozna sprawdzic i dograc z pewnoscia. tylko to zawsze sa dodatkowe koszta. chip, paszport i szczepionka razem okolo 120 zl no i koszty transportu. Ale poza tym:) Quote
Recommended Posts