Ki-wi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No w koncu dogomania jakos chodzi,nie wiem jak wy ale ja nie moglam otworzyc stronki dogomani a jak juz to tylko glowna i koniec...no ale teraz jakos dziala...na szczescie. Gratuluje debiutu:multi: :multi: :multi: Troche to jednak dziwne,ze zaden psiak z Polski nic nie zdobyl:roll: no ale tak bywa. Ula foteczki rewelacja i Martynka jak urosla...maluchy po prostu przeslodkie...no i z ta alergia to tez niezla jazde masz. No to jak Fibi juz ma paszport ,to wybieracie sie na wystawe tu do nas???Jak tak to dawaj znac gdzie i kiedy. Ja mam ciagle rozterki...nie wiem czy wystawiac Dandiego nadal czy nie,czy pielegnowac ta jego siersc czy dac sobie spokuj i malego sciac.Wlos rosnie w sumie wszedzie tylko ten ogon nadal taki biedny,ze strach go pokazac:confused: Nawet jesli ogon bylby ok,to mam nadal ten problem,ze Dandy nie chce isc w ringu i co ja moge z nim osiagnac jak polowa sukcesu przy ocenie to RUCH a moj pies w ringu przypomina raczej upartego osla niz zwiewnie poruszajacego sie tybeta:smhair2: Napiszcie co o tym myslicie,wiem ze musze sama podjac decyzje,ale chcialabym posluchac wyszych opini. Znajomi namawiaja na siciecie i danie sobie spokoju z wystawami,wiekszosc twierdzi,ze psiak sie meczy z tak dlugim wlosem,ze mu goraco w te upaly,ze byloby mu lzej z krotszym wlosem i zebym odpuscila sobie te wystawy bo skoro pies nie chce isc to nie ma sensu nadal na nie jezdzic. A co wy na to :huh: :huh: :huh: Quote
rodzice Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wiesz ze Fibi po tym pogryzieniu panicznie boi sie psow i zdazylo sie ,ze nawet uciekla z ringu . Zawsze był problem z opuszczonym ogonkiem .Wiesz co poradził mi treser i spróbuj u Dandiego to zastosować . Teraz najważniejsze dla niej nie jest to ,ze jest na ringu wśrod obcych psów tylko to co mam w kieszeni . Spróbuj . Quote
mysza30 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie wiem co Ci KI-WI poradzić.:???: Podobno jak Futro jest czyste i wyczesane to chroni psa zarówno przed ciepłem jak i przed zimnem. Chodzić można spróbować więcej ćwiczyć ale to Ty powinnaś znać swojego psa najlepiej. Zrób to co uważasz że jest dla psiaka najlepsze.:cool2: Jeśli chcesz zrezygnować z wystaw to napewno wygodniej wam będzie jak nie będzie miał tyle futra. Ale według mnie Dandy to piękny pies :Dog_run: więc czy warto już rezygnowć.:niewiem: Quote
mysza30 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/1784/41636636qw7.jpg[/IMG] Quote
rodzice Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Asiu wystawiaj Dandiego aż zrobisz mu reproduktora a potem zetnij wlos jak chcesz . Quote
Recommended Posts