Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Dzięki wielkie !!! :lol: Oprócz nagród regulaminowych - ufundowałem Poświacie trochę różnych smakołyków : kiełbaskę , golonkę , świńskie ucho (wędzone) , żółty serek i in. Mało nie pękła - ale pożarła :oops: :wink: 8) :lol: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink:[/quote] Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink:[/quote] Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink:[/quote] [color=red][size=7]no i gdzie te nadrobienia :o no GDZIE :o :o :o [/size][/color] Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][color=red][size=7]no i gdzie te nadrobienia :o no GDZIE :o :o :o [/size][/color][/quote] :o :o :o jakie nadrobienia ??? :roll: :roll: :roll: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze[b] [color=red]trzeba nadrobić zaległości na dogo [/color][/b]:wink:[/quote] Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink:[/quote] a te :wink: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil: Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!! Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze[b] [color=red]trzeba nadrobić zaległości na dogo [/color][/b]:wink:[/quote] Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink:[/quote] a te :wink: :lol:[/quote] ach !! teee !!!! no przecież , że nadrabiam jak mogę :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote] Qrczę - fotki może jakieś dostane od ludzi co tam byli.... :-? Mam taką nadzieję :wink: A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote] Qrczę - fotki może jakieś dostane od ludzi co tam byli.... :-? Mam taką nadzieję :wink: A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:[/quote] no to tysz poczekam ... Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote] Qrczę - fotki może jakieś dostane od ludzi co tam byli.... :-? Mam taką nadzieję :wink: A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:[/quote] no to tysz poczekam ...[/quote] Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote] Qrczę - fotki może jakieś dostane od ludzi co tam byli.... :-? Mam taką nadzieję :wink: A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:[/quote] no to tysz poczekam ...[/quote] Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink:[/quote] wymuszoną :evil: Quote
Wojtecki Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'] Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink:[/quote] wymuszoną :evil:[/quote] Wyrozumiałość zawsze będzie wyrozumiałością :) :fadein: Quote
puz Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Graulacje raz jeszcze dla Poswiaty, co do pucharów wiem coś o tym jak wracałam z Sacza w tym roku. Bardzo sie ciesze ze w koncu Ogary zajmuja miejsca na podium w Bisie ras polskich Brawo Wojtek Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Wow, wow, wow :lol: Gratulujeeeee!!! :angel: :laola: Quote
Wojtecki Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Jeszcze raz dziękujemy Wam wszystkim za gratulacje :wink: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Byłam dzisiaj " u wód" :multi: BTW - Wojtecki - skąd Beata wiedziała, że chciałeś, abym wzięła [i]"szczelbę na ryśki"[/i] ??? [img]http://img233.imageshack.us/img233/5868/dymekbeata13jw.jpg[/img] [img]http://img198.imageshack.us/img198/4011/dymekbeata28kc.jpg[/img] na wczasach trzeba zażywać duuuużo ruchu: [img]http://img104.imageshack.us/img104/7602/dymekbeata39uw.jpg[/img] leżakować tysz trzeba: [img]http://img104.imageshack.us/img104/3204/barys26dj.jpg[/img] śliczny jestem, nieprawdaż :oops: [img]http://img104.imageshack.us/img104/645/barys17nr.jpg[/img] Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 OJ OJ OJ jakie kociamberskie koczambry na wywczasach :angel: Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='malawaszka']tu tysz mało :evilbat:[/quote] no to masz jeszcze :P [img]http://img175.imageshack.us/img175/8729/barysdymek4so.jpg[/img] Quote
malawaszka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 no i myślisz, że jedna fota więcej mnie zadowoli??? :lol: Quote
aga1215 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='malawaszka']no i myślisz, że jedna fota więcej mnie zadowoli??? :lol:[/quote] nienasycona Kobieto :wink: :lol: -masz jeszcze: [img]http://img119.imageshack.us/img119/830/barysdymek10mw.jpg[/img] Quote
dbsst Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 ale Barys ma spojrzenie bandyty a takie slodkie dziecko z niego bylo :wink: Dymeczek jakie ona ma amorkowe spojrzenie :angel: Quote
asher Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Aaaaa, pośwaitowe kotecki :angel: Już się nie mogę doczekać chwili, kiedy zostaniemy zasypani wakacyjnymi fotkami :angel: Quote
Recommended Posts