Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wielkie !!! :lol:

Oprócz nagród regulaminowych - ufundowałem Poświacie trochę różnych smakołyków : kiełbaskę , golonkę , świńskie ucho (wędzone) , żółty serek i in. Mało nie pękła - ale pożarła :oops: :wink: 8) :lol:

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o

Myślałem, że nie będzie prądu do rana - ale już mamy !!!!!

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:

Posted

[quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Jakieś pół godziny temu coś na dworzu (albo na polu jak niektórzy wolą :wink: ) huknęło strzeliło i zgasły światła w całej okolicy (Grójecka i Włodarzewska - rejon Szczęśliwic) :o

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink:[/quote]

Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze trzeba nadrobić zaległości na dogo :wink:[/quote]

Oj tak, dlatego tak szybko dali ten prąd :wink:[/quote]

[color=red][size=7]no i gdzie te nadrobienia :o no GDZIE :o :o :o [/size][/color]

Posted

[quote name='aga1215'][color=red][size=7]no i gdzie te nadrobienia :o no GDZIE :o :o :o [/size][/color][/quote]

:o :o :o jakie nadrobienia ??? :roll: :roll: :roll:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze[b] [color=red]trzeba nadrobić zaległości na dogo [/color][/b]:wink:[/quote]

a te :wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Wojtecki']Uff, ale mieliśmy przygodę przed chwilą :evil:

Hura, nie wiecie nawet jak czlowiek się cieszy jak świecą się żarówki :lol:[/quote]hi hi oni wiedzieli ze[b] [color=red]trzeba nadrobić zaległości na dogo [/color][/b]:wink:[/quote]

a te :wink: :lol:[/quote]

ach !! teee !!!!
no przecież , że nadrabiam jak mogę :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote]

Qrczę - fotki może jakieś dostane od ludzi co tam byli.... :-?
Mam taką nadzieję :wink:
A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote]

A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:[/quote]
no to tysz poczekam ...

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote]

A puchary, medal i statuetkę - poczekam jak Beata przywiezie cyfrówkę za tydzień (tak, tak - już za tydzień będę miał całe stadko w domu !!! :angel: ) i wtedy się zrobi zdjęcia i wstawimy. :wink:[/quote]
no to tysz poczekam ...[/quote]

Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215']Bym chciała :oops: zobaczyć te puchary -może jakąś fotkę :modla:[/quote]

no to tysz poczekam ...[/quote]

Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink:[/quote]
wymuszoną :evil:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='Wojtecki']
Dzięki za wyrozumiałość :wink: :wink: :wink:[/quote]
wymuszoną :evil:[/quote]

Wyrozumiałość zawsze będzie wyrozumiałością :) :fadein:

Posted

Graulacje raz jeszcze dla Poswiaty, co do pucharów wiem coś o tym jak wracałam z Sacza w tym roku. Bardzo sie ciesze ze w koncu Ogary zajmuja miejsca na podium w Bisie ras polskich Brawo Wojtek

Posted

Byłam dzisiaj " u wód" :multi:
BTW - Wojtecki - skąd Beata wiedziała, że chciałeś, abym wzięła [i]"szczelbę na ryśki"[/i] ???
[img]http://img233.imageshack.us/img233/5868/dymekbeata13jw.jpg[/img]
[img]http://img198.imageshack.us/img198/4011/dymekbeata28kc.jpg[/img]

na wczasach trzeba zażywać duuuużo ruchu:
[img]http://img104.imageshack.us/img104/7602/dymekbeata39uw.jpg[/img]

leżakować tysz trzeba:
[img]http://img104.imageshack.us/img104/3204/barys26dj.jpg[/img]

śliczny jestem, nieprawdaż :oops:
[img]http://img104.imageshack.us/img104/645/barys17nr.jpg[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']no i myślisz, że jedna fota więcej mnie zadowoli??? :lol:[/quote]
nienasycona Kobieto :wink: :lol: -masz jeszcze:
[img]http://img119.imageshack.us/img119/830/barysdymek10mw.jpg[/img]